29.01.2012
Jäär
52, Estonia, Eesti

Jäär-naine võib kõiki oma asju ise ajada, vajamata mehe abi ja tegutseda veel tema eestki. Ka armastuses peab tema olema esimene, kõige tähtsam. Samas võib tal esineda sügavaid nõrkuse ja ebakindluse hetki. Ta ei karda kirglikke tundeid, kuid ei soovi muutuda ka orjaks. Mees, kes teda ignoreerib, kutsub teda kohe proovima oma mõju, isegi siis, kui mees teda pärast üldse ei huvita. Scarlett O Hara romaanist „Tuulest viidud“ on tüüpiline Jäär-naine.

Jäär-naised on küllalt vastuvõtlikud ilusatele sõnadele ja meelitustele, kui need on ausad ega ole ülesuhkurdatud. Talle meeldib väga uskuda, et teda jumaldatakse. Ta on sügavalt sentimentaalne ja valmis armastama igavesti ( vähemalt ta ise usub seda). Tegelikult armastab ta seni, kuni mees suudab üleval hoida tema ideaali. Talle ei meeldi kui temale peetakse jahti ega ka see kui võib meest käsutada nagu teenijat. Jäär-naine võib tühja asja pärast sattuda pahasse tujju, pettuda, lahkuda ja veidi aja pärast leida taas selle ainsa ja õige, kuni järgmise korrani. Kui sa Jäär-naist tõsiselt haavad või teed armukadedaks, võivad tema tulised tunded muutuda jääks.

Kuna ta üldiselt eelistab meeste seltskonda naiste omale, samuti proovib oma mõju meeste peal, tuleb tema armsamal varuda kannatust. Ta armastab vabadust nii enne kui pärast abiellumist. Sa pead teda lihtsalt usaldama, ükskõik kuhu ta läheb ja mida teeb, kuigi ta ise ei suhtu sinu tegudesse põrmugi samasuguse usaldusega. Aga üldiselt ei tasu muretseda, kuna Jäär-naine pole kunagi võimeline kahesse mehesse korraga armuma. Eelmine armastus peab uue kallale asudes olema surnud. Temas on segamini tugev kirg ja sügav idealism. Tihti löövad tal lained ülepea kokku.

Enamasti on Jäär-naised oma erialal edukad. Las nad tegelevad sellega. Nad on siis kodus paremas tujus. Kui Jäär-naine endale midagi pähe võtab, peab ta selle ka läbi viima, olgu see talle kasulik või mitte. Ta võib olla väga tähepanelik, hoolitsev ja ootab sinult sedasama.

46 vaatamisi
 
Kommentaarid
rts 08.02.2012

jäärad jäärapäised ?:):D:D:D

Rosin Rosin 08.02.2012

ikka ;-)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.