Ülevalt ootame lootust ja sina,
taevatähdedelt küsida, et siin ma ju olen aga kus oled Sina?
Ülevalt nii päikest, kui vihma
ja sinna mõtetes saadame soove mida kõvasti öelda ehk ei tihka!


"Ei Sa pole mind veel segama hakanud."


"Segama millega? Oma ideaalsusega?"


"Jah."


"Ma ei olegi ideaalne, olen huvitav. Ja see paelub inimesi." Nagu ka Sind praegu, mõtles tüdruk. Ideaalne tundub kuidagi hirmutav. Et kõik on kogu aeg kõige paremas korras? Aga kuidas Sa siis lõpuks aru saad, mis on parem ja mis kehvem, kui kõik kogu aeg ülihea on? Inimene on loomult siiski vingats ja ükskõik, kui hästi ei varja, sisimas ikka midagi millega rahul ei olda.


Auto muudkui mööda Lasnamäe kanalit Kesklinna poole vudis...ikka 70-ega nagu ette nähtud. Millegipärast jälgis tüdruk pidevalt, kuidas Õnn sõitis. Kuidas käike vahetas, kuidas keeras, kuidas liiklust jälgis, üldse kõike...mõnikord jälgis just mehe olemust, tema käsi, liigutusi, ilmeid, huuli...teinekord jälle ainult seda kuidas autoga ümber käib ja sõita mõistab. Tüdrukule autod ja sõitmine väga meeldib, eriti ise sõita. Ka mootorratastega sõita, kuid suvel ja turvaliselt...hing liialt arg veel ja kogemusi vähe.


Õnn kardab külma...paneb endale mitu kihti vammuseid üll tihtipeale. :) See päris tore vaatepilt...siis istub nagu kubujuss.


Õnnel on heledad silmad. Isegi ööpimedus ei suuda neid tumedamaks muuta. Ehk viha ainult?


Õnne ligiolek teeb õnnelikuks. See on nii selge ja käegakatsutav õnn, et täitsa imeline! Ta ei pea mitte mingit moodi tüdrukut puudutama ega füüsiliselt lähenema, piisab vaid olemas olemisest. Tüdruk ei ole kordagi Õnnele öelnud, mida too tegelikult on suutnud tüdruku jaoks teha ja missugusest august välja kista...raske öelda? Ehk mitte, ehk rohkem hirm, et kas teisel pool on keegi, kes kuulama jääb?


Endagi teadmatta on Õnn äratanud liblikaparve, selle sama, mis aasta tagasi maandus, tiivad kokku pani, kuid kunagi ei vannu alla...sahistades ja ükshaaval muudkui edasi ärgates, ootavad kannatlikult...elu neile õpetanud, et visadus viib sihile.

688 vaatamisi
 
Kommentaarid
Anton Visnap 12.11.2009

dfsdds

carmelita02 06.11.2009

Väga hea!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.