28.11.2009
ANEKDOODID
55, Paide, Eesti

Surmamõistetu istub oma kambris. Uks avaneb ja sisse astub valvur. "Täna sööd sa oma viimase lõunasöögi. Palju ma sulle suhkrut kohvi sisse panen?" "Hulluks olete läinud või! Ma olen ju suhkruhaige!"


* * *


"Kui te mind ikka üldse ei usalda, proua, siis ma lähen teie juurest kohe homme ära!" teatab koduabiline. "Kuidas nii? Ma usaldan sind. Ma andsin sulle isegi oma ehtelaeka võtme!" "Seda küll, aga see võti ei sobi ju teie laekale!"


* * *


Juku kirjutab tahvlile:"Ma tahan õpetajaga seksida." Klassi sisenev õpetaja märkab kirjutatut ja ütleb: "Pärast tunde tuled minu juurde." "Näete, reklaam otsustab kõik!" ütleb Juku võidurõõmsalt klassi poole pöördudes.


* * *


Jukul said vihmaussid otsa. Ta võtab paberilehe, kirjutab sellele "vihmauss" ja heidab jõkke. Peagi näkkab. Juku tõmbab õnge välja, konksu otsas on lauatükk ja sellel kiri "latikas".


* * *


"Juku,vii oma koer siit minema juba tunnen, kuidas kirbud mu seljas hüppavad!" "Muki, tule ruttu siia-sellel onul on kirbud!"


* * *


Vanatüdruk ütleb loomaarstile, kelle ta oma emakassi poegimise juurde kutsus: "Ma ei saa aru, kuidas sai see juhtuda. Ma ei lasknut oma Miisut kunagi õue ja ka teised kassid ei pääsenud tuppa sisse." "Aga see seal?" küsib loomaarst tugitoolis vedelevale isakassile osutades. "Oh, ärge olge rumal," nähvab vanatüdruk, "see on ju ometi Miisu vend!"


* * *


Naine avastab taksos, et on rahakoti koju unustanud. Seda kuuldes, keerab taksojuht pikemalt mõtlemata metsa alla, võtab pakiruumist teki ja laotab maha. "Mida te õige teha mõtlete?" pärib ärritunud naisterahvas,: "mul on mees ja lapsed ja...." "Aga mul on 40 küülikut, nii et kitku aga rohtu!"


* * *


Õpetaja küsib koolis õpilastelt: "Miks on lest lapik?" Juku kohe: "Sest ta magas vaalaskalaga." "Välja klassist Juku." kisendas õpetaja. Kui Juku oli klassist väljas küsis õpetaja teistelt õpilastelt: "Miks on vähil punnis silmad?" Selle küsimuse peale avanes klassiuks ja Juku hõikas: "Sest ta nägi seda pealt!"


* * *


Juku helistab lennujaama: "Öelge palun, kui kaua sõidab lennuk Tallinnas Hamburgi?" "Üks moment, palun!" "Tänan!"


* * *

8 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.