Mees, keda on lihtne võrgutada, ei ole kvaliteetmees!!!
48, Rakvere, Eesti

Vägagi õige lähenemisega artikkel Delfi veergudelt...

Ta teeb vaat et kutsikanägu ja poetab õrna häälega paar sõna. Äge, aga samas mitte nii väga äge, teades, et tal on kodus naine ja meie paaritunnise tutvuse järel ta sisuliselt flirdib minuga. Jah, ta isegi meeldiks mulle ning oma hoolitseva olekuga mõjub ta peaaegu et lummavalt, kuid ei: teiste naiste mehed ei paku mulle huvi, olgu nad nii toredad ja võluvad kui tahes.

Juba tõik, et nad jagavad õrnusi mitmele naisele, tõestab, et tegemist ei ole väärt mehega.

Komlimendid, pikalt paitama jäävad pilgud või südamlikumad naeratused kui tarvis. Võibolla mõndagi neist kujutan ette, kuid nii mõnegi suhtes oleva mehega näikse intiimsema konatkti loomine olevat justkui käeulatuses.

Kuidas nende naised küll seda välja kannatavad, mõtlen alati. Ma ei taluks mõtetki sellest, et mu mees võiks olla truudusetu. Sellepärast ma isegi ei vaata mehi, kel on naine olemas. Minu jaoks on neil justkui punane keelumärk peal. Nad ei huvita mind.

Olgu mees kui suurepärane tahes, kui suudaksin ta südame võita, tähendaks, see, et ta ei suuda olla truu oma valikule. Sellise mehe kõrval peaksin kartma kogu elu: on väga tõenäoline, et ta kohtab oma elus naist, kes on minust ägedam, noorem, ilusam, parem ja elu on näidanud, et teda on lihtne võrgutada.

Rääkimata hingevalust, mida põhjustaksin teisele naisele. Elus tuleb kõik tagasi: teed teisele haiget, saad ise haiget. Iseasi, kui oled elult juba nii palju peksa saanud, et enam pole midagi kaotada. Sellises olukorras on muidugi kõik mõistetav.

Truudus on kõige olulisem väärtus, mida mehes üldse hindan. Ma ei tahaks kunagi astuda üle selle piiri, mis tähendaks mehele truudusemurdmist. Sellel poleks ka mingit mõtet.

Ja samas - kui minu mees murraks mulle truudust, murraks see ehk mu südame, kuid ma tahaksin alati jääda oma mehe naiseks. Elukaaslased ei ole vahetuskaup ja ükski suhe ega inimene ei ole ideaalne. Oma valikud tuleb teha teadlikult ja neile truuks jääda.

Ma ei otsi supermeest, rikkurit ega kaunidust, otsin just sellist meest, kes on tõeline väärtmees - kes suudab oma valikule truuks jääda....


33 vaatamisi
 
Kommentaarid
Anreeta 23.07.2013

Vörratult hea ja öige!!!

devilfemme 23.07.2013

Respekt!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.