02.05.2016
Teavitus!
63, Keila, Eesti

Sain paar päeva tagasi mõned imelikud kommentaarid sõpradelt .Eile õhtul oli üks tore sõber ,kes küsis minult otse kas ma oman ka sellist kasutajanime kui Lits,sest ta olevat näinud sellist kasutajat minu pildiga,teisel päeval olevat olnud samal kasutajal juba kellegi teise pilt.Olin ausalt vapustuses,et siin selline asi toimuda sai....nädal tagasi lükati tagasi mu bowlingu pilt ja võõras inimene kasutab minu pilti...see lasti läbi.Praegu oleks lihtne politseil selle inimese ip aadress kätte saada ,kes seda tegi.Mulle on juba mitu nädalat saatnud halbu hindeid ja kommentaare pildita ja vulgaarsete nimedega kasutajatelt.Neelasin selle alla ..olen elus palju kannatanud ja püüan olla ikka positiivne.Olen olnud korralik ja eeskujuks oma lastele.Mis aga siin toimus ...ületab igasugused piirid.

Ma ei ole ise seda kontot näinud aga palun väga vabandust ,kui sellise kontoga kasutaja ja minu pildiga kedagi on halvasti hinnanud või kommenteerinud.Mina see tõesti ei ole olnud.
Sellele inimesele ,kes selle teoga hakkama sain ütlen vaid seda ,et ära tee kunagi teisele seda ,mida sa endale ei soovi.Usun karmasse ja olen palju näinud ,kes mulle on halba soovinud on mingil eluhetkel selle saatuselt tagasi saanud.
Palun olge mõistlikud ja normaalsed inimesed!Ilusat kevadet küigile soovides Aave

175 vaatamisi
 
Kommentaarid
Heanaine 03.05.2016

Ka minule on saadetud inetuid kirju ja kommentaare.Olen nendest üle ja leian,et need on haiged ,kes vajavad ravi.
Kuid me teame,et häid inimesi on rohkem.Kaunist kevadet!

aave aave 04.05.2016

*YES*

airiin2 02.05.2016

On tõesti siin igasuguseid tegelasi. Kirjutavad igasuguseid kirju.Hindavad 1 ja 2 .Kahju nendest inimestest. Päikest päevadesse. *ROSE* *ROSE*

aave aave 02.05.2016

Tänan arusaamise eest!Pea püsti ja mitte välja teha enam neist.... *YES*

aave 02.05.2016

Eks pildita kasutajad need ne kõige targemad meil siin on..kus suitsu seal tuld ;-)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.