Eelmises :
Niall silitas mu juukseid , surus mu põsele tugeva musi :" No mõtle ... mis me võisime teha , et sa paljas oled ? " ning naeris kavalalt .
Nii mark , nii mark . Tundsin häbi ! Mida ta nüüd minust küll arvab ? Esimesel ööl ronin voodisse temaga ?Appi Eliiy`s , sa said valeasjaga hakkama !
Tõmbasin endale lina nii tugevalt ümber kui sain ning avasin lõpuks silmad . Pöörasin oma pilgu akna poole , et jumala eest talle otsa ei peaks vaatama . Tõusin istukile , kuid koheselt tõmbas Niall mind enda keha vastu tagasi .
" Ära muretse ! .. see öö oli minujaoks super .. kui mitte parim !" , naeris poiss .
Vaatasin lõpuks poisile otsa naeratades . Suudlesin õrnalt tema huuli , asetades oma käe ta kaelale. Ahnitsesin tema huuli kirglikusega ja naudinguga . Need olid nii pehmed , magusad , isuäratavad.

Selles :

Annabelli vaatenurk .

Mu näole ulatusid tugevad päikesekiired , mis lõõmasid aknast minu suunas . Pöörasin end vasakule küljele ja vaatasin nägu naerul Louisi. Ta oli nii armas , eriti veel kui ta magab . Panin oma parema käe ta põsele ning silitasin seda. Lõpuks surusin oma huuled tema huultele ja tegin hommikuse musi talle.

" Tere hommikust ...mu kallis " , tervitasin poissi kohe kui avastasin ,et ta silmad on lahti .

Poisi näole ilmus salakaval naeratus ning ta sõnas : " Hommik kullake ! .. kuidas magasid ? "

Liigutasin end tema vastu veel tugevamalt , silitasin tema rindkeret , " Hästi... sa ju tead , et sinu kaisus magan ma alati hästi !.. ja sina ? "

Louis kallistas mind tugevalt ning andis märku , et aeg üles tõusta . Punnisin päris pikalt talle vastu , sest tema embusest lahkuda oli minujaoks kohutav . Ma tahtsin koguaeg tema kätevahel ärgata , samuti ka uinuda . Ma lihtsalt vajasin teda koguaeg , ta oli minu isiklik heroiin , mida ma vajasin igapäevaga aina rohkem ja rohkem .

" Palun kallis.. tule üles nüüd .. ma pean varsti stuudiosse minema " , torises poiss mulle . Pööritasin silmi selle peale ja laususin kindlameelselt , " ma ei taha !" .

Lõpuks ta haaras mind endale sülle ja vedas mu kööki . Hammustasin teda õlast , millepeale poiss kohe ütles : " Ära tee nii , Annabell ! .. ma pole söömiseks !"

Ma vihastusin tema öeldu peale . Hüppasin ta sülest ja põrnitsesin pisut morni näoilmega teda .

" Äkki ma ei või sind üldse puutuda ? " , sisisesin Louisile. Ta tuli kohe mulle uuesti lähemale , pani oma käed ümber mu piha ja ütles : " Ära tujutse ..lihtsalt proovi aru saada , et neid hommikuid on vähe , kus me saame mitu tundi voodis logeleda.. mul on muusikaproovid ka ,sa peaksid olema sellega juba ammu arvestanud "

" Jajah .. hakka astuma siis oma stuudiosse !" ,ütlesin Louisile ja sammusin tagasi oma tuppa , jättes poisi kööki passima .

Mul oli viimasel ajal lihtsalt nii kõrini tema bändiproovidest . Ta leidis minujaoks liiga vähe aega . Tundsin end üksikuna , ilma temata . Pole juba päris ammu olnud sellist hommikut , kus me ärkame , logeleme voodis , sööme voodis ja lihtsalt kaisutame teineteist . Tundsin sellest kõigest paganama palju puudust .

Haarasin oma voodiäärepealt hommikumantli , kapist uue pesu ja sammusin vannituppa . Tegin peegliees oma juuksed lahti , kammisin läbi ning panin endale vannivee jooksma. Ootasin mõned minutit , et vann täituks veega ja lõpuks astusin vanni . Mul silmadesse tungisid pisarad , teadmata miks . Äkki on mul valus ? Valus leppida sellega , et poiss leiab minujaoks ilmselgelt vähe aega .
Pesin end aeglaselt pesusvammiga . Üritasin võimalikult kiiresti end ära pesta . Pidin tegema täna midagi , et mõtted eemale saada sellest kõigest .

Kuivastasin end hoolikalt ja viskasin juuksed krunni . Pesin hambad, panin pesu selga ja viskasin hommikumantli peale . Sammusin oma tuppa tagasi ja minu üllatuseks , oli Louis veel siin . Ta istus voodi äärel ja pööras kohe oma pilgu mu peale , kui nägi mind tuppa sisenemas.

" Tule siia .. räägime !" , sosistas ta mulle.

Ma ei viitsinud rääkida . Ma ei viitsinud kuulata tema vabandusi , mis viimaselajal olid koguaeg . Bla bla, bändiproovid , kuttidega kluppi, vaja asju ajada millesse mind ei saa kaasata . No kurat ! Kes ma talle olen ? Niisama ajaviide ? Unistagu edasi. Ma armastan teda jah armastan , aga siuke käitumine pole minu teema.

Vahtsin poisile otsa ja sosistasin : " Ma ei taha , ei viitsi ja pole tuju .. mine bändiproovi .. kunagi räägib!"
" Mhh ..kallis ! .. tule siia , palun ?" , sõnas ja tegi mu lemmikut naeratust .

Pöörasin oma pilgu riidekapi suunas ja sammusin selleni . Sobrasin oma riietes , Louisi`t välja tegematta .Lõpuks tuli ta minuni , pani oma käed ümber minu ja sosistas mu juustesse : "Tule istume , räägime rahulikult !"

Raputasin pead , andes märku , et ma ei taha rääkida . Ta tõmbas mind voodi juurde kaasa ja lükkas mind voodisse pikali , ise minu peale tulles . Tema silmad vaatasid minu silmadesse pinksalt. Ma ei öelnud ühtegi sõna , lihtsalt jõllitasin teda morni näoilmega .

" Anna andeks , et ma viimaselajal sinujaoks nii vähe aega leian .. aga meil on tähtis tuur poistega tulemas ja peame palju harjutama .. sa võiksid minust ka aru saada, Annabell !" ,
rääkis poiss sosinal .
Pööritasin tema jutupeale ainult silmi , üritades teda enda pealt kõrvale lükata , aga asjatult . Poiss hoidis tugevalt end minu vastas .Hammustasin oma alahuult , öeldes : " Jajah .. tore .. tuleksid nüüd mu pealt maha ? "

Loui`s tuli mu pealt maha ,vangutas pead ja lausus : " Ah ise tead ..ma ei viitsi siin anuda ka , et sa minust aru saaksid .. ma lähen "

Ja ta lahkus . Soolased pisarad tungisid mu silmadest välja , kuid koheslt pühkisin need .Ma polnud tegelikult huvitatud temaga tülitsemisest , aga ta ajas mind nii kurjaks , oma kuradi bändiproovidega . Ju temajaoks oli bänd tähtsam kui mina !

Hüppasin voodist püsti , sammudes tagasi riidekapi juurde. Valisin kiiruga meelepärased riided ja panin need endale selga . Tegin ka endale meigi ja soengu .









Valisin telefonist Alisoni numbri ja jäin ootama , kuni tüdruks vastaks .

An(Annabell) Al (Alison)

Al : Hallo, hallo , beib .. mis värk on ?
An : Heips .. mis teed täna ?
Al :aga ausalt öeldes ma ei teagi .. on midagi välja pakkuda ?
An : Jooki äkki ? .. ma läksin Louisi`ga tülli .. tahaks mõned siidrid teha , välja super ilm ka ju .
Al : Issand.. miks tülli läksite ? ära põe , sweetheart .. davaiks.. kuna kokku saame ja kus ?
An : Jep.. saame Nadoses kokku ? ja umbes pooletunni pärast ?
Al : Teeme nii ... tsauka siis praeguseks ..
An : Tsau .


Lõpetasin kõne ja viskasin telefoni kotti . Nimelt Alison on lapsessaadik minu parim sõbranna olnud . Oleme teinud kõike koos , samuti palju läbielanud . Ta oli , on ja jääb minu parimaks . Me oleme peaaegu samasuguse iseloomuga , võibolla sellepärast nii hästi omavahel klapimegi .

Haarasin oma koti lauapealt käevangu , võtsin kapist kingad ja sammusin esikusse . Vaatasin enda meigi veel üle ja astusin kingadesse . Sammusin uksest välja ja lukustasin seda . Väljas tervitas mind soe , suvine päike .

Louis`i vaatenurk .

Annabell ajas mind väga vihale oma tujutsemisega . Ta lihtsalt ei saanud aru , et ma pean bändiproovides käima . Ma ei saa kuttidele öelda , et ma näiteks täna lihtsalt ei tule . Me vajasime proove tuurideks . Annabell ei suuda lihtsalt leppida sellega , et mul pole koguaeg aega . Võibolla ma tõesti olen viimaselajal ta unarusse jätnud , aga mitte meelega .

Vihkasin tema tujutsemist . See ajab mind alati endast nii välja .
Sammusin autoni , kävitasin selle ja liikusin Annabelli maja juurest ära . Valisin telefonist Harry numbri ja ootasin kuni kutt vastaks .

L ( Louis ) H ( Harry)

H : Jah .. mis mureks , sitapea ?( naerab)
L : Teine sitapea räägib , aga see selleks .. kus asud ?
H : Emmale sõidan järgi .. mis siis ?
L : Aga bändiproov ?
H : Jah ma tean .. ma võtan ta kaasa sinna .
L : Aaa.. okei .. näeb siis .. teised ikka teavad et proov on või ?
H : Ei tea ma .. aga loodan , et ikka teavad.. heaküll ... nägudeni.
L : Nägudeni.


Viskasin telefoni kõrvalistmele ja pani makist kostua laulu kõvemini mängima . Minu lemmik laul mis meil kuttidega on .

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely falling
And somehow you caved all my walls in
So baby, say you'll always keep me
Truly, madly, crazy, deeply in love with you
In love with you
..ümisesin kaasa.


Harry vaatenurk.

Ootasin Emmat tema maja juures juba 10minutit . Tal läks täna kuidagi nii kaua aega .Lõpuks tegin tüdrukut uksest välja astumas . Tema juukseid sasis õrn tuul, ta oli imeilus .

Astusin autost välja ja sammusin tema juurde . Naeratsin , panin oma käed ümber tema ja surusin enda huuled tema omadele . Suudlesin teda. Tema käsi paindus ümber mu kaela ning ta ahnitses mu huuli isuga .Tema huuled olid nii pehmed , maitsvad ja magusad. Täpselt minujaoks .

Lõpuks ta katkestas meie suudluse , naeratas ja sõnas : " Väga armas vastuvõtt.. lähme nüüd ? "

Noogutasin , avades talle autoukse . Emma astus autosse , lükkasin ukse kinni ja sammusin kiiruga enda istmele. Panin oma käe tema vasakule jalala ja tegin oma kavalat naeratust . Tüdruk muigas , klõpsides mu muusikakogumikku makist .

" Mul hakkab kohe bändiproov .. võtan su kaasa sinna ja peale seda lähme sööma .. sobib ? " ,seletasin tüdrukule .
" Olgu .. jah sobib .. kõht on tühi " , naeris Emma .


Jätkub !


LOE KA SIIT !
Andke andeks , et niii kaua läks aega uuse osa valmis kirjutamisega , aga mul tõesti pole aega . Tean tuli lühike osa , aga siiski sain miskit kirja :) Olete kõik megaarmsad ja toredad :) kalllistan teid KÕIKIIIII ! Merka.

. .

182 vaatamisi
 
Kommentaarid
Sandra 19.04.2013

sjuper teata plz

betti11 19.04.2013

suuperhhea, teataa ka eksole, :D
su järju on üks mu lemmikutest :D
roheline ka loomulikult :D

20.04.2013

http://www.rate.ee/blog/1434771/new_entry/ nii hea on kuulda selliseid sõnu :) aitäääh sulle :)

liisuke7 20.04.2013

Megahea :-) teata :-)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.