tsautsau :) ! Tänan teid üsna hea skoori eest , olete mega,mega armsad. Pluss suured tänud teile nende imearmsate kommentaaride eest ! TÄNAN TEID KOGU SÜDAMEST :) ! Läks jälle aega , uue osa valmis tegemisega , aga siin see nüüd on . Loodan et sobib :)
Päikselisi päevi teile , suvi on käes , kullakesed :) !
Merily !

PANEN TEILE PRAEGUSED TEGELASED KA SIIA ÜLES! (tuleb veel tegelasi )

Ggsdf_large
Tsauki, olen Destiny Camill Delevingne, sõpradele Dessu või Des. Olen 17 aastane ja saan 15.juuli 18.
Ma olen ülbe ja möliseja tüdruk. Terve oma elu olen olnud sellise 'bitch'i iseloomuga, ma arvan, et isasse. Mulle meeldib teisi solvata, neid mõnitada ja mõnikord lihtsalt per*e saata! Otsekohesust on mul ikka täiega. Ma olen vahest ka sellise värdja iseloomuga, mul on imelikud naljad.. Ise naeran alati kõige rohkem siis.. Aga jah, ma olen suur player! Poistega on mul ainult ühe öö suhted, kaotasin süütuse juba neljateist aastaselt. Muidu olen hull peo inimene. Ma suitsetan, joon palju, tarvitan narkootikume ja tõmban end tihti pilve. Tegelen jooksimisega, laulmisega ja vahest saab kitarri ka.
Olen vaba ja vallaline.

Tumblr_mdygbgmt7h1rq6apbo1_400_large
Sofia Ceres on 19.aastane tüdruk . Tema elu on üsnagi tavaline, kuid kindlasti sellest ei puudu alkohol , seks , suitsetamine ja poisid . Pärit on tavaliselt persest, millestki perel puudust pole , niiet kõik on üsnagi normaalses seisus . Sofiale meeldib ratustamine , pidutsemine ning modellindus . Tüdruku iseloom on kuidas kunagi . Oskab olla ülbe , ükskõikne ,kuid oma sõpru ta hoiab .

PAREMAL POOLE OLEV POISS ON CHRIS.
Tumblr_mhzv0ddkaa1qazf6co1_500_largeChris Peros on 21.aastane kutt . Elab Londonis juba 3-ndat aastat . Ta elab üksi , oma kolmetoalises korteris , mille seotas talle tema ema. Chris on peoinimene , kuid kui tal tüdruk on , siis suudab ka korraliku elu elada. Iseloom on hea , hoia kõiki kes väärivad tema hoidmist . On Sofia ekspoiss !

Tumblr_mi6m0hhk3k1qdubc7o1_500_largeJustin Gerbs. 20.aastane kutt . Keha katvad tatoveeringud , millega üritab tüdrukutele muljet avaldada . Tegelikult on üsnagi korralik . Käib tööl ,kuid aegajalt korraldav ka pidusid , et vabamalt end tunda . On pärit Lõuna-Ameerikast .Iseloom on hea . Hooliv, sõbralik , kaitsev . Emily parim sõber !


EELMISES OSAS :

Sofia krimpsutas nina ja pomises : " ja-jah .. kui sa nii ütled " . Ta tegi Chrisi põsele musi ja sosistas kutile veel kavalalt , " sees näeme , kallis " .
Mis kuradi kallis ? Mida sa küll mõted , Sof ? See et ta sinu eks on , ei tähenda veel, et ta endiselt SINU KALLIS on .
" miks sa pead alati kõige paremal hetkel KÕIK ära rikkuma " kurjustas tüdruk minuga , kui olime Chrisi silmealt kadunud .
" Ja sina katsu aru saada , et see mölakas keda sa kallistasid on sinu EKS , mitte minge tavaline sõber " sisisesin Sofiale vastu , kes pööritas mu öeldu peale ainult silmi ja sammus minu ees minema
Nagu 13.aastane plika ! -arvasin ma .

SELLES OSAS :

"Sofia !" , hõikasin tüdrukule, kes tormas minust eemale , et mind endast maha raputada . Sa oled lapsik !

Peale mitmekordset hõikmast , pööras Sofia end kannapealt ümber , tuli mulle lähemale ja turtsas : " Ma ei kavatse sinu arvamuse tõttu tänasest õhtust loobuda . Ma veedan täna Chrisiga suurepärase öö !"

Kui dramaatiline -arvasin ma . Chris ja Sofia . Nad olid ideaalne paar, selle ajani , kui Chris otsustas teise tšikiga voodisse ronida ja teda veidi trukkida . Imeline , kas pole ? Ja minu lollakas sõbranna ajab teda endiselt taga , lootes ja uskudes , et Chris on muutnud . Tegelikult tean mina pagana hästi , et see isik ei muutu mitte kunagi !

" Pea hoogu oma sõnadega veidi !" , kriiskasin ma tüdrukule vihaselt , " kas ma pean sulle meelde tuletama , et Chris ronis teise tüdrukuga voodi , samalajal kui ta oli sinuga koos ? "

Sof raputas pead , lõi oma pilgu maha ja noogutas . Kas ta tal tuli tõepoolest mõistus pähe ?

"Oeh " , ohkas , Sof ," anna andeks , Al , ma ei tea mis mul viga on . Ta kütkestab mind endiselt samapalju kui kunagi . Ma ei saa temast eemale hoida , kui ta on minuga ühel ja samal territooriumil asub " .

Kallistasin tugevalt enda sõbrannat , mille peale puhkes Sof lihtsalt nutma . Naersin muiates ja pomisesin tüdruku juustesse : " Sa oled idioot ! .. lõpeta see halamine , sa ajad enda make-upi laiali"

Sof noogutas mu öeldu peale , kuivatas vaevaliselt oma silmadese välja tunginud pisarad ja haaras mu käest . Naersime ning alustasime oma tänaste tantsusammudega .

NIALL`I VAATENURK .


Ma olin Harryga juba vähemalt poolteist tundi klubis passinud ja polnud suutnud ühtegi tüdrukut rajalt maha võtta. Suutsin siiski Harry endaga klubisse vedada , sest Isabella otsustas lihtsalt Harryt natuke õrritada . Jah , saate õigesti aru , nad ei leppinud ära .

" Täna pole meie päev, kutt " , teatasin pettunult Harryle , kes kõigutas oma viski klaasi .

Ta noogutas ning pomises : " lähme minema . ma ei viitsi olla . ma ei tahagi ühtegi tšikki "

No mida juttu , mees ?
Sa pole enam see inimene , kes sa olid kaks aastat tagasi . Harry oli just sellel ajal hullemat sortti peomees . Ta tahtis külastada kasvõi igapäev klubi, tahtis ennast täis juua ja lihtsalt lõbutseda.

" Lõpeta see loll juttu !" , ütlesin kindlameelselt , " me üritame veel , äkki näkkab "

Ja peagi tuligi meie hetk . Tantsuplatsile astusid kaks , imelise välimusega tüdrukut . Nad olid lihtsalt kuradi kütkestavad . Mõlemate türukute juuksed ulatusid peaagu tagumikuni , nende kehad olid vapustavad. Tüdrukud tantsisid täpselt muusikataktis .

" Davai .. meie hetk " , hõikasin Harryle ning hüppasin baaripukilt maha . " Näe , vaata" , viipasin näpuga tüdrukute suunas,et Harry taipaks ," need võtame rajalt maha ja kohe .. ei ole mingit protesteerimist" .

Kui Harry oma pilgu lõpuks tüdrukute peale sedis , läksid ta silmad justkui hiilgama .Tundub et talle sobis nüüd mu idee.

Kutt võttis viimase sõõmu oma viskist ning hüppas samuti baaripukilt maha .

" let's have fun, bro!" ,ütlesin Harryle ning hakkasime sammuma tüdrukutele lähemale .

" Heleda kleidiga tšikk on minu " , teatasin Harryle , mille peale ta noogutas muiates .

Ja alaku plaani algus. Lähenesime mõlemad tüdrukutele ning peagi tantsisime kumbki teineteisega. Minu vastas keerutav tüdruk vaatas oma tumedate silmadega mulle pingsalt ota ning naeratas kavalalt.

ALYSSA VAATENURK .

" Sof vaata " , näitasin silmadega poiste suunas , kes liikusid meie poole . Sof vaatas kahtlustavalt kutte , tuli mulle lähemale ja sosistas : " päris kenad , või mis ? "

Oi ei , Sof ! Sa ei kavatse ju kummagiga neist täna voodisse ronida .
Lokiliste juustega , mururoheliste silmadega, minust pisut pikem poiss astus mulle ligi ning vajutas oma käed ümber mu piha tugevalt . Mul lõi korraks hingekinni , sest tundsin mingisugust valu . Poisi käed oled kuradi tugevad .

" Mis su nimi on ? " , küsis lokkis juustega poiss üle muusika . Valeta , Alyssa . Valeta oma nime. Sa ei ütle enda pärisnime talle , ega ju ?

Lõin korraks oma pilgu maha , kuid koheselt suunasin oma silmad tagasi poisi omadesse , " Rebeca ", naersin , " ja sinu ? "

" Harry " , teatas ta mulle sõbralikult . Harry , Harry . Miks sa meenutad mulle seda kuulsust , One Directionist . Mine perse mees , sa pole ju üks nendest ?

" One Dricetion`i Harry või ? " , küsisin irooniliselt naerdes . Poiss ehmus korraks mu küsimuse peale , kuid vastas mulle kiirelt , " vau ! .. kodutöö tehtud, ära arvasid !"

No nii ,mees. Tegelikult sa võid siit nüüd heaga uttu tõmmata . Ma ei kavatse kohe kindlasti mitte sinuga voodisse ronida .

Vaatasin üle õla korraks ning otsisin oma pilguga Sofiat. Teda polnud ! Ta oli läinud selle teise kutiga kuhugi . SOF, ära tee lollusi , palun !

" Olete terve karjaga siia kogunenud või ? " , ülbitsesin ma Harryga .

Ta muruvärvi rohelised silmad panid mu südame kiirelt tuksuma . Tundsin ennast nagu 13.aastane plika , kes on Harry`sse esimesest kohutumisest ära armunud .

Alyssa ! Lõpeta!

" Pean sind rõõmustama " , naeris ta , " ei ole " . Ohkasin . Tänasin jumalat , et neid rohkem siin pole . Piisas kahest .

Eemaldusin Harryst ning astusin tema eest ära . Pidin alustama otsismist Sofia järgi .

" Ma lähen otsin oma sõbranna üles . Nägemist " ,hõikasin Harryle , kes koheselt sammus mulle järgi nagu koer !

SOFIA VAATENURK.

Vaatsin segaduses enda ees seisvat heledapäist kutti . Ta naeratas mulle kavalalt , kuid sain ka aru tema närvilisusest .

" Niall" , ulatas ta mulle oma käe ja naeratas . Vau ! Kohe nii viiskas ? Temas on iirlase verd , raudselt.

Ulatasin oma käe tema peopesasse , " Sofia " . Niall naeratas mulle , vaatas mind pisut kahtlustavalt , tuli mulle lähemale ja sosistas mu juustesse : " Tule kaasa !" .

Tean , ma olin rumal . Ma olin koheselt poisi ettepanekuga nõus ja jooksin poisi sabas nagu koerakutsikas.

Noogutasin tema öeldu peale ja nii me siis sammusime , klubi ustest välja .

Mida sa küll teed, Sofia ? Sa oled lollakas ! Lähed lihtsalt nii suvalise kutiga kuskile kaasa. Äkki ta vägistab su ? Äkki ta topib su narkotsi täis ? Miljon mõtet oli koheselt mu peas , kuid oma samme ma ei peatanud .

Lõpuks me peatusime valge bmw juures . Niall avas mulle ukse ja lükkas mu autosse. Vaatasin hämmingus talle otsa . See lüke oli minuarust kuidagi imelik , kuidagi järsk ja külm . Ühehetkega oli mulle kõik selge , poiss tahab niisama keppi saada . Nii-et , seekord ta peab leppima kaotusega .

Niall istus samuti autosse ning vaatas mulle muigav naeratus näol otsa . Jälgisin tema liigutusi . Tema käsi maandus mu kintsu peal , mille peale mu keha hakkas iseenesest vappuma .

" Mida sa üritad ,kullake ? " , naersin ma poisile otsa vaatades.

" Ja mis sa arvad , mida ma üritan ? "

" Oeh !" , ohkasin ma , " tule siia poole , su huuled on nii isuäratavad " .

Poisi nägu liikus minu näole lähemale ning peagi olid meie huuled vastastikku. Ta ahnitses tugevalt mu huuli, samalajal liigutas oma paremat kätt mööda mu jalga üles -alla.

Kui sa vaid teaks , Niall ! Sa ei saa mind !
-naersin ma mõtetes .

" Ilusat õhtut , mees !" , teatasin ma võidurõõmsalt Niall`le , eemalduses tema huultest .

Avasin autoukse ja lahkusin . Vaatasin taganjärgi poisi pettunud nägu . Naersin vaid mõtetes . Mulle pakkus rõõmu , kui ma sain kellegile tuimalt korvi anda . See tekitas mulle täiusliku feelingu !

Tuhlasin oma käekotis ning tõmbasin sealt välja oma telefoni . 3 sõnumi , 5 vastamatta kõne .

1 sõnum .

Kus sa oled ?
/ Al.


2 sõnum .

Miks sa ei vasta ? Kus sa oled, idioot ? Anna märku , kui oled sõnumeid näinud
/ Al


3 sõnum .

Miss u , baby ! Sa tead endiselt , kus ma elan , tule minu juurde !
/ Chris .


Viimane sõnum pani mu käed värisema . Ma tean , et see tegu oleks vale , kui ma Chrisi juurde läheksin , aga ma pidin seda tegema.Naeratasin õrnalt ja vastasin Chrisile.

Tellin takso . Varsti jõuan !
/ Sofia.


Koheselt valisin ka Sofia numbri , et öelda talle kus ma olen ja kuhu ma lähen .

M(mina ) / A( Alyssa)

A : Sa oled jobu! Kus kurat sa oled ? Sa jätsid mind selle lokikesega kahekesi !

M : Ja mind üritas läb tõmmata selle sinu lokikese sõber . Väljas olen , aga ma lähen minema kohe .

A : Mida ? Täitsa lõpp. Kuhu sa lähed ?

M : Chrisi juurde.

A: Vaat kui tore . Edu sulle !

M : Rahu . Ma tahan lihtsalt temaga asjad korda ajada .

A : Jajah .

tuut-tuut.

Alyssa vihastas mu peale ja lõpetas automaatselt kõne . Olin väsinud tüdruku arvamusest . Ta ei salli Chrisi ja ei hakka kunagi ka sallima .. kahjuks.

EMILY VAATENURK.


Kui ma Justini poole jõudsin ,mõtlesin ma koheselt , et lahkun sealt. Kõik olid end täiesti purju joonud . Ma ei näinud vist ühtegi kainet isikut . Mõned magasid juba diivanitel , põrandal , kuskil nurgas . Mõned tšikid olid end nii segi tõmmanud , et tantsisid poolalasti laua peal. Andke abi , tõesti !

" Hei " , tervitasin Justinit , kui ta peale mu uksekella helistamist ust avama tuli . Ta surus mind koheselt enda vastu ja kallistas tugevalt .

" Tsau beib " , tervitas ta vastu , " tule , ma annan joogi sulle " . Ta tõmbas mind tuppa sisse ja tiris kööki kaasa . Olin kui pahviks löödud , kõik käis nii kiirelt.

" Näed , see on mu semu , Liam " , tutvustas mulle Justin köögi laua taga istuvat noormeest .

Vaatasin kuti pealaest jalatallani üle ja muigasin .

" tere " , tutvustasin end kiirelt , mille peale poiss vaatas mind suurte silmadega ja pomises , " tere-tere jah "

Kui irooniline , "tere " -mõtlesin ma . Lõin koheselt oma pilgu Justini peale tagasin ning tõmbasin talt käest rummikokski, " aitäh .. tean et see on mulle " ja naeratasin .

Võtsin esimese suutäie ja lahkusin poiste silmealt.

" Issand , Emily ! " , kriiskas tuttav tüdruku hääl mu selja taga peagi , kui olin elutoa taolisse tuppa jõudnud . Keerasin end ümber ja vaatasin kriiskavale tüdrukule otsa . Destiny .

Mida kuradit tema siin veel teeb ?
Ma polnud kunagi Destiny`t sallinud , juba kooliajast . Ta oli lihtsalt nii kuradima vastiku iseloomuga . Minujaoks täiesti vastu näidustatud .

" Tere ,Des", tervitasin ükskõikselt tüdrukut vastu . Pööristasin silmi ja lõin oma pilgu maha .

Tüdrukul välimust on , aga iseloom pole . Ta suudab end alati nii üles puhvida , et süda läheb lausa pahaks . Seekord jälle . Lühike kleit , mille tõttu oli äärepealt tagumik paljas , kõrged kontsad , üle krohvitud näolapp , uhke soeng . Liiga ülepakutud , vähemalt minu arvates.

DESTINY VÄLIMUS !



" Kuidas sul läheb ? " , päris Des minult huvitundvalt .

Kui irooniline , Des . Sa pole grammigi muutnud . Ikka veel seesama irooniline hääletoon.

" Väga hästi . Endal ? "

" Mul läheb ka väga hästi , no kui väljaarvatud see , et ma olen vallaline , jälle " , naeris tüdruk .

Jah , Des ! Sa ei saagi endale kedagi , kui sa enda iseloom ei muuda.


" Imelik . Koolis ikka käid ? " , pärisin ma.

Ta naeris mu küsimuse peale , asetas oma käe puusa ja sõnas vastuseks : " Jah , mina tõesti käin , võrreldes mõnega siin !"

Oi ! Üritasid mulle oma sõnadega liiga teha ? Sitt lugu , sa ebaõnnestusid .

Polegi rääkinud teile , et ma ei jätkanud oma õpinguid peale 9.klassi . Mul polnud lihtsalt jõudu ja viitsimist . Kindlasti kunagi ,ma jätkan oma kooliteekonda sealt kus pooleli jäi , aga praegu mitte. Miks ma edasi ei õppinud ? Mul oli masendus , mul oli kiire koguaeg , ma ei viitsinud õppida , lisaks mu vanematel oli minu tegemistest sügavalt pohhui .

" Ebaõnnestusid , kullake " , naersin ma ning lükkasin Des`i endast eemale ja sammusin diivani juurde , et istuda. Kuulsin vaid tüdruku kiruvaid sõnu , kuid ei teinud sellest välja .

HARRY VAATENURK .


" Kuhu me jäimegi?" küsisin Al`lt , kui ta oli oma telefoni kõne lõpetanud .

Ta põrnitses mind paar sekundit ja pomises vaevukuuldavalt , "mitte kuhugi "

Tuleb tunnistada , et selle tüdrukuga läheb voodisse saamine raskemaks kui ma arvasin . Ta lihtsalt ajab nii kuradi vastu . Ta ei lase õieti end puudutagi , rääkimata suudlemisest .

" Ole nüüd .. oledki selline pipar ? " , sosistasin tüdrukule ning suunasin oma huuled tema omadele lähemale.

" Katsu sa mind ainult suudelda . Siis saad tunda kui tugev mu rusikalöök on " , sisises tüdruk mulle . Hakkasin kõvahäälega naerma ning suudlesin teda.

Ta virutas mulle kätega vastu rindkere , kuid õnneks ma suutsin ta tugevalt enda vastas hoida . Meie huuled ei eemaldunud teineteise omadest , vaid hakkasime neid järk-järkult aina rohkem ahnitsema .
Tüdruku käed paindusid ümber mu kaela , minu käed asetseid tüdruku pihal , et teda tugevamini enda vastas hoida .

" Sitapea !" , teatas Al mulle , kui olime suudlusega ühelepoole saanud .

" Sa oled nii armas , kurjana "

" Tõmba minema . Ja ära aja mulle mingit haiget juttu !" , sisises tüdruk silmi pööritades .

" Minu või sinu juurde või äkki hoopis hotelli tuppa ? " , küsisin tüdrukult naerdes. Mulle pakkus tõsiselt nalja tema raevuhoog .

" Idikas . Ma lähen koju " , ütles ta , keeras end ümber ja hakkas sammuma minema . Kuid, tema kahjuks , sammusin ma temale järgi .

Sa saad veel täna minuomaks , Alyssa !

" Tule siia , tibu " , sosistasin tüdrukule ning peatasin ta kõndimast , tirides ta uuesti enda keha vastu.

Alyssa silmad põlesid vihast. Kujutasin ette, kui väga ta tahaks mind praegu maha lüüa.

" Mida kuradit sa tahad minust ? Keppi tahad ? Mine litsimajja , sealt saad kindlasti ja nii palju kui hing ihaldab " ,kriiskas ta .

Järsku asetses mu näos limane ilaklomp . Tundsin vastikust . Alyssa rabeles end minu kätevahelt lahti ja jooksis minema .

Lollakas ! Ma veel saan su , endale !



JÄTKUB !

. .

145 vaatamisi
 
Kommentaarid
betti11 17.05.2013

suuuuperhhea, teataa ka eksole :D

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.