Laused eluks!:)
30, Rakvere, Eesti

Need laused võivad olla väga hädavajalikud paljudel juhtudel nii et lugege see täitsa lõpuni ja kui sa ei taha just kõike lugeda sis loe vähemalt viimane 10 punktki ära (10 mõnes mõttes pooledi kohustuslik):(

1. Elu on mäkketõus aga vaade on see-eest hea.
2. Kui sa midagi tahad isegi kui sa tead et seda on võimatu kätte saada siis ära anna alla vaid proovi ikka ja uuesti.
3. Kui sa arvad et sa meeldid teistele kellegi teisena, siis sa eksid, ole sina ise.
4. Kui sul on sõber ja talle ei meeldi päris sina, vaid meeldib hoopis feik sina, siis ta ei olegi mingisugune sõber.
5. Iga inimese soovid lähevad ikka kunagi täide, isegi siis kui sa oled terve aasta soovinud midagi ja see ei lähe täide, siis soovi kas või kaks aastat veel ,sest kunagi lähevad iga inimese soovid täide, usu mind.
6. Kui näiteks su sõber tahab, et sa ta koera(näide) hoiaksid siis ära ütle, et sa ei viitsi, sest kui sa seda ütled, siis proovi olla see sõber kes sult küsis, mõtle mis tunne sul siis oleks siis ta arvab et sa ei olegi tema sõber.
7. Igal inimesel on omad hirmud aga oma hirmust peab iga inimene jagu saama,sest kui sa ei saa jagu oma hirmust siis kuidas sa saaksid jagu nt kui sa saad täiskasvanuna 5 last kuidas sa nendest jagu saad kui sa juba enda pisikesest hirmust jagu ei saa.
8. Iga inimene ei saa seda mida ta tahab koguaeg nt kui sa tahad mingit suurt torti enda sünnipäevaks siis mõtle neile inimestele kellel on ültse vedanud et nad kas või mingi leivatüki sünnipäevaks endale saavad.
9. Kui sa valetad siis tea et iga vale tuleb kunagi välja kui mitte päeva siis nädala või kuu või aasta või kahe aasta pärast siis tea ,et iga vale tuleb ikka kunagi VÄLJA.
10. Kui sa oled nii loll ja rumal siis sa ei teeks sellest kirjast väljagi aga kui sa oled tubli tark ja korralik siis sa kopiksid selle kirja endale kuskile oma kausta arvutis ja jätaksid selle sinna eluks ajaks ja loeksid neid lauseid iga kord kui sa arvutis oled ja mis kõige tähtsam:Sa kopid selle enda rate p2evikutesse ja lased seda teistel lugeda ,sest muidu j22vad teised inimesed sellest kirjast ilma :(

10 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.