tähtkujude test :D
28, Rakvere, Eesti

 

SINA OLED

LÕVI
TÄTHKUJUST SINU KAASLANE ON

JÄÄRA
TÄHTKUJUST

Jäära juhtivaks planeediks on Marss ning Lõvi juhib Päike. Marsi esindada on agressiivsus, auahnus, võitlus ning võit. Päikese esindada isiksus, soojus, valgus ning võim.

Armastus

Nende kahe märgi vaheline suhe on täis armastust ning kindlasti ka kirge. Suhe nende kahe märgi vahel tekib tavaliselt äkitselt. Lõvi on selles suhtes see osapool, kes vajab suuremat tähelepanu ning Jäär peaks olema selleks valmis juba varakult. Liigne pealiskaudsus Jäära poolt võib kaasa tuua suuremaid probleeme.

Selles suhtes on kõrvuti kaks võimuihaldavat märki, mistõttu on see suhe pidevalt täis üksteisega konkureerimist ning seda praktiliselt igas eluvaldkonnas. Mida iganes ka üks selle suhte osapooltest ette ei võtaks, tahab teine osapool praktiliselt koheselt samaga vastata.

Kui sellise tegevusega liiale ei minda ning osapooled on suutelised meeles pidama, mille poole tegelikkuses püüeldakse, ei tohiks selles suhtes erilisi probleeme ette tulla.

Kui osapooled suudavad jääda kõikides oma ütlustes ja tegemistes oma kaaslase taktitundeliseks, ei tohiks probleeme ette tulla ning suhe peaks toimima s 

2 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.