tähtkujude test :D
28, Rakvere, Eesti

 

SINA OLED

LÕVI
TÄTHKUJUST SINU KAASLANE ON

KAKSIKUTE
TÄHTKUJUST

Lõvi juhiks on Päike ning Kaksikuid juhib Merkuur. Mõlemad taevakehad toovad suhtesse kaasa suhtlemisega ning eneseväljendusega seotud omadused.

Armastus

Antud juhul on kokku sattunud esiplaanil ning tagaplaanil olev märk. Lõvi soovib olla pidevalt kõikide asjade keskpunktis, kui aga Kaksikud soovib jääda kõrvaltvaatajaks. Seetõttu ei tule antud suhtes kunagi suhtlemise ning asjade jaotuse osas mingeid probleeme.

Mõlemad märgid tunnevad suurt vajadust suhtlemise järele, mistõttu arutavad mõlema märgi esindajad kõik asjad selles suhtes hoolikalt läbi. Vaidlusteni asjad praktiliselt kunagi ei lähe, kuna osapooled on suutelised leidma erinevate vaatenurkade korral edukalt kompromisse.

Lõvil tuleb aeg-ajalt ette laiskuse perioode, mil ta ei soovi tegeleda mitte mingi asjaga. Selles suhtes peaks Kaksikute esindaja olema veidi järeleandlikum.

Mõlemad märgid tunnevad selles suhtes üksteist piisavalt hästi, mistõttu probleeme tuleb ette üsna harva. Ühistest tegevustest ja jutuajamistest puudus tulla ei tohiks.

Osapooled peaks siiski üksteisele lubama ka piisavalt vabadust. 

1 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.