Kena mis ??? Kunagi ammu kirjutatud :D .
24, Rakvere, Eesti

out
Kallis ,TRIINU!

Oled mulle nii kallis , et ma v6in sinupärast surra!
See ple mingi tattimäng kus me niisama räägime üksteisele ilusaid ja toredaid asju!(MINU JAOX KÜLL MITTE)
Sa oled mull ainus ,ja kõige ilusam ja kõige toredam ilma sinuta mul hakab alati paha,ja peale seda ma hakan sinu puudust tundma nii et murra kõht kinni!
Ma ei saa arru mis on juhtunud peale seda kui me esimest korda kokku saime peale seda kui sa mehkaga olid veel....!Mingi jama on ma olen nüüd palju pehmemax muutunud sinu pärast sa ajad mul sellised mõtted pähe , et ma lihtsalt ei suuda sulle niisama otsa vaadaa ja tahan lihtsalt suudelda sind! smile_35.gif ....sAAD sa aru ma vahest ei taha olla siin maa peal nii paljude inimestega tahan olla inult sinuga kuna ma olen ARMUNUD TÄIELIKULT SINUSSE!Ma ei kirjuta seda kirja sulle sellepärast , et mul ple midagi teha vaid selle pärast , et sa oled nagu alati mull mõtetes ja ma lihtsalt ei suuda võta reit lahti ja vaadata sinu pilte!tahax neid terve öö kommida,ja kommida sest sa oled nii ilus(ja ma ei tahax enam kuulda sinult et (ma olen kole)VOT nii)Sa oled maailma ilusam! Sa ei saa sellest aru veel....
Ma ei taha ka seda , et sa minu ,MINU!pärast nutaksid!Sa ei peax ka mõtlema seda , et ma pettan sind ühelgijuhul!ee polex võimalik, sellist kenadust nagu sina lihtsalt ei tohi kunagi petta sellest peab kohe enesetappu tegema....Ma üldiselt loodan , et sa RASMUSE vastu mindagi ei tunne.Ma saan aru,et ma Olen idikas ja vihastan selliste asjade peale aga ma räägin kui ma viimast korda vihastasin ja siis kui sa ei tahtnud enam minuga käia hakata ja jätsid mu maha mul olid närvid põhjas ja ma lihtsalt kogumata panin selle värdja ELINA880 vv-viks , ja kui ma hakkasin aru saama , et ma kaotan sind ära niimodi siis mul tulid pisarad silma ja ma hakasin täitsa päriselt nutma ilma naljata,,,,Ma ei tea kas see sulle mdagi tähendab aga ma sain aru , et ma olen täitsa kokku ARMUNUD SINUSSE! smile_35.gif

Ma ei suuda ilma sinuta isegi kui ma seda kirja kirjutan ma teen nii palju kirjavigusid et mul hakavad käed värisea...

Ma Vahest mõtlen meie suudlemiste peale(kas sa ei mõtle we), ned sekundid ,v6i vahest minutid siis kui sa pressid oma huuled minu huulte vastu tunduvad mulle nagu elux olex läbi ja mul ple midagi enam vaja peale sinnnu ja sinu suudluse!Ma ei ole uhke sele üle selles mõttes , et nüüd lähen spämmin laiali , ah et ma ilastasin Triinuga pool päeva ja et ma nüüd olen kiwa mees.. ei ei mitte niimodi ma lihtsalt e isuuda niimodi üelda...Ma ei ole selline kes mõtleb mingi kepimisest ma mõtlen otse armastusest see on tavaline asi paljude jaox BBUT minu jaox see ei ole ühte , ega teistpidi!Ma palun sult , et sa järgmine kord kui ma sulle külla tulen või sina mulle siis sa ütleksid mulle näkku mida sa minust arvad ja kas sa tahad hakata minuga käima tõsiselt või ei.Ja kas sind midagi häirib...Ja ütle mulle näkku siis kõik ära ja kui sulle meeldib keegi teine inimene(sest ma saan aru ega ma niiväga ilus ei olE) siis ütle parem kohe sest ma siis ei haka sind kuidaaas üelda kiusama nende kirjadega ja kometaridega ja kõnedega jms...
AA,jaa krt peaaegu unustasin üelda seda , et Kas sulle ikka meeldib , et me vahest suudleme? sest , et ma ei tea sina kunagi ei alusta seda ja äkki sa lihtsalt ei taha....või mis mind ainult see natake häirib... smile_19.gif

Triinu oled mulle kõige kallim
Loodan et sa vastad ka midagi

GENRIH! smile_20.gifsmile_35.gif

13 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.