Mida horoskoop sinu kohta räägib
43, Estonia, Eesti

SODIAAGIMÄRGID BAARIS:D


Jäär - tormab sellise kiirusega baarileti juurde, et turvameeski uksel ei saanud aru , mis tast mööda tuiskas. Tellib 10 vodka snapsi - lähevad alla minutiga, paar õllet ja kokteiliklaas näppu ja paneb suitsu põlema … pidu vöib alata.

Sõnn - tuleb autoga. Kõnnib rahulikult baarileti juurde ja tellib irish coffee ja otsib endale mõnusa nurgalaua, jäädes nautima pehmel sohval, mõnuledes joogi soojusest ja sigarist. Teised saavad tantsida.


Kaksikud - saabub baari tantsides. Uksel flirdib turvamehega, põikab WC’sse , kohtab tuttavaid ja leiab lõpuks baarileti üles. Tellib energilise-virgutava kokteili ja suundub tantsupõrandale: kes nüüd suudaks paigal püsida.


Vähk - ei oleks meeleldi tulnud baari. Tal on niigi kodus mõnus sohva toa nurgas. Hiilib nagu muuseas baari, otsides vanu tuttavaid ,et saaks mugava koduse olemise. Baarist saab õlle ja silmates vana tuttavat hiilib sinnapoole.


Lõvi - astub baari pilke püüdvas säravas riietuses. Ta suundub elegantse sammuga baarileti poole, lootes, et kõik märkavad. Tellides vahuveini jääb baarileti äärde istuma, rahulolev naeratus näol.


VAHEPEAL: Jäär on tüli norinud juba 3 inimesega. Kaksikud on käinud oksendamas, tutvunud poolte baari töötegijatega ja kõigi baari külalistega. Vähk jutustab 85-aastase onuga maailma asjadest . Sõnn istub nurgas sohval, ikka sama irish coffeed rüübates.


Neitsi - astub uksest sisse. Kuidagi ei oleks tahtnud tulla siia lärmi sisse . Kodu koristamine oleks palju meelsam tegevus…… ja uued postmargid on süstematiseerimata. Hiilib märkamatult baarileti juurde ja tellib mahla…. nad võiksid vähemalt klassikalist muusikat mängida ….


Kaalud - saabub uues, lõhnavas riietuses. Flirdib turvamehega laialt naeratades. Suundub baarileti poole ja tellib ilusa, magusa ja seksika kokteili. Märkab Neitsit ja tõdeb, et kuidas mõni vöib olla baaris nii tavalistes riietes.


Skorpion - tuleb mootorattaga. Nahka riietatult astub baarileti juurde, täna peab seksi ja rock’n rolli saama. Tellib vodka tooniku ja joogi, mida kutsutakse Terrible death. Heidab silma Kaalule ja liugleb rahva sekka …


VAHEPEAL: on Jäär välja visatud baarist, kuna noris tüli turvamehega. (mingil imekombel on ta taas platsis). Kaksikud kadus WC’sse kahe mehe ja kahe naisega. Vähk seletab innukalt tukastunud vanaonule maailmaasju. Lõvi räägib ta ümber kogunenud austajatele oma värvikast elust. Neitsi vaatab ükskõikselt seda maailma minekut. Sõnn istub nurgas sohval, ikka sama irish coffeed rüübates.


Ambur - saabub baari seltskonnaga, tellib long island ice tea ja tormab tantsupõrandale 80'ndate diskolugude saatel. Varsti jääb tantsupõrand kitsaks talle ja tants jätkub laudadel.


Kaljukits - tuleb üksi. Tal on just masendushooaeg peal. Tööasjad suruvad peale. Võtab vodka-koola ja otsib endale vaba laua ja hakkab uusi tööasju plaanima.


Veevalaja - saabub rõõmsas tujus, mõnus on taas uusi inimesi kohata ja vabalt pidutseda. Baariletilt võtab siidri ja peatub et vähiga poliitikas vaidlema hakata.


Kalad - saabub natuke enne baari sulgemisaega. Ta on joonud head põhjad juba kodus ja näeb tõsist vaeva ,et turvamehest mööda pääseda. Baariletilt võtab kiiresti joogi ja läheb tantsupõrandale viimast aeglast tantsu tantsima.


NALJA-HOROSKOOP: 01.01.2009


JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Ärkad üles A-kategooria pohmelliga, kuid ole ettevaatlik, sest su sõber sõnn on kõikidele õlledele põhjad peale teinud ja nii võib peavalu ning iiveldus kesta mitmeid tunde.


SÕNN (21. aprill - 20. mai)

Aasta esimesel päeval õnnestub sul leida mõned vabad pudelid õlut -joo need ära, siis ei tule peavalu. Kuid vaata ette, et sa koju minnes kaksikute poole pead parandama ei lähe, sest jäär on ka seal ja ta on päris pahane, et sa ta peaparandusõlled nahka panid.


KAKSIKUD (21. mai - 21. juuni)

1. jaanuaril läheb pidu täie hooga edasi, suure tõenäosusega toimub kella kahe paiku aasta esimeste külaliste, jäära ja sõnni vahel, kõva sõnavahetus. Lepituse toob olukorda vähk, kellel alati pudel hõlma all.


VÄHK (22. juuni - 22. juuli)

Hommikul üles ärgates leiad sa enda eest tühjaks tehtud korteri, kuid ära heida meelt, mine kaksikute juurde, neil on vinget kodutehnikat, sularaha ja muid väärisesemeid. Jooda korteris viibijad külakostiks toodud viinast purju ja lao kott asju täis.


LÕVI (23. juuli - 22. august)

Kuna suur osa lõvidest töötab jõustruktuurides, siis tasuks esimesel jaanuaril hoida silma peal kõikidel vähkidel. Võib juhtuda, et just sellel päeval teevad nad oma esimesed kukesammud kuritegelikus maailmas.


NEITSI (23. august - 22. september)

Suure tõenäosusega sa esimesel jaanuaril enam neitsi pole.


KAALUD (23. september - 23. oktoober)

Ausalt öeldes, ei oskagi seletada, kuidas sa oma naisele selle asja selgeks teed, mis sa neitsiga tegid.


SKORPION (24. oktoober - 22. november)

Skorpionid tõmbavad omasuguseid ligi. Võib juhtuda, et sinu naaber, kes töötab Skorpioni turvafirmas, tuleb sulle valju muusika tõttu uusaastamalakat andma.


AMBUR (23. november - 21. detsember)

Mine aasta esimesel päeval skorpionile külla, keera makk põhja ja peida maki pult ära, siis saab nalja.


KALJUKITS (24. detsember - 20. jaanuar)

Teie jaoks esimest jaanuarit ei eksisteeri, sest ärkate üles alles kolmandal.


VEEVALAJA (21. jaanuar - 18. veebruar)

Olge ettevaatlik oma akvaariumiga, võib juhtuda, et koperdate sellele otsa... samas isegi tasub koperdada, sest killud toovad ju õnne.


KALAD (19. veebruar - 20. märts)

Arvatavasti jääte kuivale (vt.Veevalaja).



+15°C(Soojemaks Soomes ei lähegi, nii et hakkame siit pihta.)
Hispaanlased kannavad talveriideid ja kindaid. Soomlased võtavad päikest.
+10°C
Prantslased püüavad meeleheitlikult keskkütet tööle saada. Soomlased
istutavad aedadesse lilli.
+5°C
Itaallaste autod ei lähe käima.
Soomlased sõidavad kabriolettidega.
0°C
Destilleritud vesi külmub.
Soomes muutub Vantaa jõe vesi veidi paksemaks.
-5°C
Californias külmuvad inimesed peaaegu surnuks.
Soomlased peavad hooaja viimase grillipeo.
-10°C
Britid hakkavad maju kütma.
Soomlased hakkavad pikki varrukaid kandma.
-20°C
Austraallased põgenevad Mallorcalt.
Soomlased lõpetavad kesksuvised pidustused. Sügis on käes.
-30°C
Kreeklased surevad külma kätte ja kaovad maamunalt. Soomlased
hakkavad pesu toas kuivatama.
-40°C
Pariis hakkab külma käes lagunema.
Soomlased seisavad järjekorras, et hot-dog'e osta.
-50°C
Jääkarud põgenevad Põhjapooluselt.
Soome armee lükkab talvised ellujäämiskursused edasi; oodatakse
talvekülma.
-60°C
Korvatunturi (Jõuluvana kodu) külmub.
Soomlased laenutavad video ja istuvad kodus.
-70°c
Vale-Jõuluvana kolib lõunasse.
Soomlasi ajab närvi, et nad ei saa enam Kossut (Koskenkorva viina)
õues hoida. Soome sõdurid lähevad talvistele ellujäämiskursustele.
-183°C
Mikroobid toiduainetes surevad.
Soome lehmad kaebavad, et lüpsinaiste käed on külmad.
-273°C
Igasugune aatomipõhine liikumine lõpeb.
Soomlased kiruvad: "Perkele, väljas on täna külm!"
-300°C
Põrgu jäätub.
Soome võidab Eurovisiooni lauluvõistluse


väike anekdoot:

Kitseema hakkab poodi minema ja õpetab lastele, et kedagi ei tohi
sisse lasta peale tema, parool on: "Imen tissi" Hunt kuulab aga samal
ajal nurga taga pealt. Kui kitseema on juba metsatuka taha kadunud,
hiilib hunt ukse taha ja koputab. Kitsetalled nõuavad kohe parooli.
Hunt ütleb peenkese haalega: "Imen tissi". Selle peale kostab seest:
"Sina, hunt, võid munni imeda, meil on videovalve

15 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.