21.06.2010

Heaküll , jälle uus osa , üritan iga päev / öö teha uue osa , kuni saab täis 10 osa . J


Täna siis 7 osa . ;) , ma ei tea kas seda edasi üldse kirjutan peale 10-nendat osa. Lugejaid on väheseks jäänud . :P .

‘’ plaplapla ‘’ rääkimine

‘’ plaplapla ‘’ mõtted

Enyoi . ;*

Eelmises . J , :

Natukese ajapärast märkasin kaugelt lähenevat vilkuvat tulukest. Paari minuti pärast sain aru , et see on …

Uus :

…rong. Ma eriti ei imesta ka , et siin rongid sõidavad.


* Hommik *

Ärkasin uue rongi möödumise peale maa värises , aga see läks mööda ja suutsin püsti tõusta pärast pikka kividel veedetud ööd. Hakkasin edasi kõndima. Varsti olin jälle rongijaamas kust alustasime eile Kaiaga teekonda.

* Väga palju hiljem *

Olin lõpuks häälega saanud kesklinna ja läksin tagasi lastekodusse. Seal ootas minu voodi peal üks pakk. Olin juba üsna kindel kellelt see on. Läksin ja istusin voodile , tõstsin paki sülle ja avasin selle. Pakk oli Aaronilt ( poisilt kes kolis koos oma UUTE vanematega lastekodust Kreekasse ) pakis oli sees võtmehoidja kus oli ühel pool tema ja teisel pool minu pilt.

Panin võtmehoidja kummuti sahtlisse kuna ei taha seda kaotada. Otsustasin minna pessu kuna olen ju igalt poolt verine. Pesus käidud läksin kesklinna tšillima. Okei , tegin seda küll üksi aga ikkagi. Jalutades kaupsis põrkasin kellegagi kokku ja potsatasin istuli. Püsti tõustes pühkisin oma tagumiku tolmust puhtaks ja vaatasin inimest kellele olin otsa jooksnud. See oli poiss kes oli peaaegu Aaroni koopia. Ütlesin talle ‘’ khmm , see oli minu viga’’ ja ma naeratasin. Poiss naeris ja vastas ‘’ ei olnud ma keskendusin hoopis muule ja ei pannud sind tähele! Aga sa jäätist tahad ? teen välja ‘’ noogutasin jaatavalt ja me läksime jäätiseputka juurde valisin omale maasika jäätise sama tegi ka poiss kelle nime ma veel ei tea otsustasin seda küsida ‘’ äääm mis su nimi on ? , ma Helena ‘’ , ‘’ kaur olen . ‘’ ja me naeratasime üksteisele. Läksime teisele korrusele ja istusime sportlandi ette pingile. Jäätised söödud läksime koos terranovasse seal valis Kaur mulle järjest riideid ja mina talle. Lõpuks läksime lahku nii , et mõlemal olid käed kilekotte riietega täis kuna käisime ka taskus shoppamas. Kaur andis mulle oma msn-I ja nii see päev saigi läbi. Õhtul käisin korra ka arvutis , lisasin Kauri omale msn-I ja jõudsime ka natuke juttu rääkida , aga kell 23:36 otsustasime minna magama , et homme juba varakult jälle kokku saada.

* Hommikul *

Ärkasin äratuse peale mille eelmisel õhtul olin telefonile seadnud. Kell on 11:30 me saame 12:30 Kauriga Bussijaama juures kokku. Läksin alla kööki tegin endale paar võileiba ja pressisin värsket apelsini mahla ka kõrvale. Söödud joodud läksin pesema , pesin hambad ja käisin ka dušhi all kuivatasin juuksed fööniga ja tegin õrna meigi peale. Kell on 12:20.

* Bussijaama Juures *

Kaur oli sinna oma sõpru ka kutsunud , õnneks ka paar tüdrukut kellega saan juba üsna hästi läbi. Sain kõikidelt msn-id. Pliksidega käisime shoppamas ja poisid sebisid kuskilt nurgapoest jooke. Viisin ostetud asjad oma tuppa kuhu tulid ka teised.

Hiljem toimus minu pool väiksemat sorti läbu. Meid oli kokku 10 ja meil oli 5 laua viina ja 5 cocat. Kõik jäid ikka mõnusalt täis. Kella kolme ajal öösel kui meil veel pidu käis tuli sinna…

Mai saa peab ikka kiusama . :D

Roheline – Tänx J

Punane – Palun põhjus kommentaaridesse . ;)

Leidsid Vea/Vead ? , anna teada parandan ära . :*

Kriitika OKEI , äkki saan juttu paremaks teha . :*

Lugege Evelini Järjekat Noorte Suvi ka : http://www.rate.ee/blog/1192210/noorte-suvi-8

Lugege Mairu järjekat Justin Bieber : http://www.rate.ee/blog/1191087/justin-

bieber-7

Kui juba lugesid siis PALUN kommi ka. J

Teie Tossu ;*

59 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.