09.07.2010

SORRY , nett oli ära jasiis ma ei saand uut osa lisada . aga ikkagi , nüüd sain . J

‘’ plaplapla ‘’ otsekõne

‘’ plaplapla ‘’ mõtted

‘’ plaplapla ‘’ PEAKS olema inglise keeles . ;)

Enyoi . J

Eelnevalt :

MA NÕUSTUSIN SALASUHTEGA !! okei aga seda ikkagi sellepärast et Kaur meeldib mulle.

uus .
J :

Okei , aga ma loodan , et me räägime sellest varsti ka teistele kuna ma ei suuda lihtsalt olla nii , et me käime , aga ignome üksteist.

* Kauri Maailm *

Eelnevalt :

Ta noogutas JAATAVALT !! , ta on nõus salasuhteks!!

Edasi :

Loodan , et see ei tule niiiipea välja et ma Helenaga käin kuna ma panen Keitit kõrvalt ju. No selles mõttes , et ma pean ennem Keiti maha jätma kui tuleb välja see , et ma Helluga käin.

Noh täna kolis minu poole üks Ameerika sõber James Dursley ( Hääldus : Dzeims Döörsli ). Okei mitte minu sõber vaid isa sõbra poeg. Ta ei oska eesti keelt nii , et ma pean temaga suhtlema inglise keeles.

Okei , ma saadan Hellu koju ja , siis lähen OTSE KOHE ja jätan Keiti maha. Ma ei saa talle valetada , et ta mulle ei meeldi Helena on see üks ja ainus kes mulle meeldib.

* Helena Maailm *

Eelnevalt :

Okei , aga ma loodan , et me räägime sellest varsti ka teistele kuna ma ei suuda lihtsalt olla nii , et me käime , aga ignome üksteist.

Edasi :

Kaur saatis mu lastekoduni. Sain mutidelt sõimata eilse öö pärast , aga see pole midagi , kuna ma käin Kauriga , aga me ei räägi sellest MITTE KELLELEGI !!!

Istun hetkel oma voodil ja hoian peos võtmehoidjat mille sain Aaronilt ja lihtsalt nutan kuna teda pole siin ja ma lihtsalt ei tea mida teha ilma temata. Ma tean , et Kaur mulle meeldib , aga ta ei meeldi mulle nii palju kui Aaron. Ma PEAN Aaronist üle saama. Ja ma lihtsalt viskasin selle võtmehoidja vastu seina mis asus teisel pool tuba. Mul pisarad lihtsalt voolasid mööda põski vedades laiali meigi mille hommikul olin omale teinud. Pühkisin pisarad salvrätikuga ja läksin alla sööma.

* Köögis *

Astusin uksest sisse ja leidsin eest sellise vaate pildi : üks vanimaid lastekodu mutte lebas maas kolmeks poolitatud kahe metall plaadiga. Ma sulgesin silmad ja mul virvendas silme eest läbi number ‘’6’’. Ma sain aru mida see tähendas. Olen kaotanud järjest 5 inimest ja tema on KUUES!!! Esimene oli ema , teine isa , kolmas Aaron , neljas D.J. , viies Kaia ja kuues see lastekodu mutt!!

* Kauri Maailm *

Eelnevalt :

Okei , ma saadan Hellu koju ja , siis lähen OTSE KOHE ja jätan Keiti maha. Ma ei saa talle valetada , et ta mulle ei meeldi Helena on see üks ja ainus kes mulle meeldib.

Edasi :

Ma tegin seda!!! Ma jätsin Keiti maha. Jooksen kohe Hellu juurde ja ütlen talle , et see pole enam sala suhe vaid sellest saavad teada kõik keda mina tean ja keda tema teab.

* Hellu Juures *

Leidsin ta oma toast nutmas. Läksin tema juurde ja kallistasin teda. TA TÕUKAS MU EEMALE!! Ma ei saa aru miks??? Vaatasin teda üllatunult ja küsisin ‘’ kallis mis viga on ? , miks sa mu eemale tõukasid ? ‘’ ta vaatas mind oma nutetud punaste silmadega ja ütles ‘’ Sorry , aga ma ei tohi sinuga enam suhelda , sa ei mõista mind kui ma sulle seda ütlen , ma arvan et sul oleks sellest täiesti ükskõik aga ma ei suuda pealt vaadata kuidas järjest kõik mulle lähedased inimesed lihtsalt surevad. PALUN mõista mind. ’’ ja ta kallistas mind.

* Helena Maailm *

Eelnevalt :

Olen kaotanud järjest 5 inimest ja tema on KUUES!!! Esimene oli ema , teine isa , kolmas Aaron , neljas D.J. , viies Kaia ja kuues see lastekodu mutt!!

Edasi :

Kaur tuli siia kui ma olin juba komberdanud oma tuppa ja lihtsalt nutma puhkenud. Ta kallistas mind kuid ma tõukasin ta eemale ta ehmus ning küsis mult ‘’ kallis mis viga on ? , miks sa mu eemale tõukasid ? ‘’ ma vaatasin teda otse silma ja laususin‘’ Sorry , aga ma ei tohi sinuga enam suhelda , sa ei mõista mind kui ma sulle seda ütlen , ma arvan et sul oleks sellest täiesti ükskõik aga ma ei suuda pealt vaadata kuidas järjest kõik mulle lähedased inimesed lihtsalt surevad. PALUN mõista mind. ’’ ning ma kallistasin teda. Ta eemaldas mu oma soojast embusest ja sõnas ‘’ mul on jummela ükskõik kas ma suren, peaasi , et ma suren teades , et ma armastan sind ‘’ naeratasin talle ja lihtsalt suudlesin teda varsti tundsin tema keelt enda suus. Kui suudlus lõppes lausus ta mulle ‘’ kuule me ei pea oma suhet enam salajases hoidma. Ja seda ka et , kas sa minu juurde ei viitsiks korra minna ma kutsun oma isa sõbra poja ka välja ? . ‘’ naeratasin talle ja vastasin ta küsimusele ‘’ nooo ISSAND KUIDAS NII ??? . ‘’ ning ma naeratasin , ‘’ , aga hea küll oota väljas ma vahetan riided ‘’ ta naeratas ja läks välja sulgedes enda järel ukse.

Vahetasin ruttu riided ja läksin välja. Hoidsin Kauril ümbert kinni kui me välja läksime.

* Teel Kauri Poole *

Jalutasime läbi kesklinna ‘’ Maxima ‘’ kaupluse poole kuna Kaur elab seal lähedal. Tee peal nägime …

_______________________________________________________________

Kiusamis hooaeg tuli peale . :D:D:D:D

Roheline – Tänx J

Punane – Palun põhjus kommentaaridesse . ;)

Leidsid Vea/Vead ? , anna teada parandan ära . :*

Kriitika OKEI , äkki saan juttu paremaks teha . :*

Uus osa on olemas aga lisan selle homme ,. ;*

Teie Tossu ;*

49 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.