Jälle uus osa. Niisiis alustame. ;) oii jaaaaaa meil on juubelike juba . JJ .. õnne teile siis lugejad . J

‘’ plaplapla ‘’ otsekõne

‘’ plaplapla ‘’mõtted

‘’ plaplapla ‘’ peaks olema inglise keeles

Enyoi J

Eelnevalt :

Jalutasime läbi kesklinna ‘’ Maxima ‘’ kaupluse poole kuna Kaur elab seal lähedal. Tee peal nägime …

Uus . J , :

… Keitit kes rippus puu otsas köis ümber kaela seotud. Kaur oli ehmunud mind tabas mõtete meri kuidas kaur Keitit teab miks ta muidu nii ehmund on,ta ei olnud eile meiega ju? . okei ma saan aru et mina teda tean kuna ta käib meie koolis , aga ikkagi …

ma sulgesin jälle silmad ja mul virvendas punaselt silme eest läbi number ‘’7’’. MIKS SEE KÕIK PEAB MINUGA JUHTUMA???? Puhkesin nutma ja Kaur kallistas mind.

Ma lihtsalt ei suutnud enam seal olla ja lihtsalt kõndisin minema. Kaur oli kutsunud kiirabi ja jooksis mulle järgi. Liikusime edasi kuni olime Kauri maja ees. Ta palus mul väljas oodata ja ise läks sisse ning kutsus Jamesi välja.

Jamesil on ka scene stiil nagu Kauril. Tal on tumedad juuksed ja kena naeratus. Ta astus välja ja ütles ‘’ tere ‘’ ning ma vastasin samaga öeldes ‘’ tere tere , ma Helena kutsu helluks‘’ ta naeratas ja ütles ‘’ ma james , kutsu mind kuidas endale meeldib . ‘’ ning me liikusime alla kesklinna tagasi. Helistasime teistele kellega viimati jõime ja lõpuks oli mõnus kamp koos kellega käisime igal pool shoppamas ja värki.

* Hiljem Lastekodus *

Olin parasjagu oma toas kui lastekodu mutt ( mingi uus ) tuli sisse ja ütles ‘’ kuule sina , sulle tulid külalised. Ole palun hea laps ja ürita olla viisakas , siis nad äkki isegi lapsendavad su. ‘’ kuigi ma teadsin , et nad EI TOHI mind lapsendada kuna nad ju surevad no vähemalt on see minu arvutuste järgi on nemad sel juhul nr 8 ja 9. Kuigi ma loodan , et see kõik jääb ära. Vahetasin riided ja läksin alla.

* Koosoleku Ruumis *

Astusin ruumi sisse ja seal oli üks noor paar nad olid seljaga minu poole ja kui ma ukse sulgsein pöörasid nad oma pead minu poole jalaususid just kui ühest suust ‘’ tere , ‘’mul oli nagu okkeiii , kas mingid ameeriklased tahavad MIND lapsendada???? kuid ma vastasin ‘’ tere , vabandust kuid mu inglise keel pole just parim. ‘’ning me naeratasime üksteisele. Nad küsisid mult palju küsimusi nagu näiteks kui vana sa oled jms. Vastasin kõigile küsimustele üllatavalt hästi kuna ma tavaliselt ei ole eriline inglise keele rääkija. Nad lahkusid ruumist ja sisenesid varsti taas , kuid see kord koos lastekodu mutiga ning mutt ütles ‘’ nad lapsendavad su ‘’ ma naeratasin kuigi see oli 100 % feik ma naeratasin ikkagi.

* Autos *

Istusin taga istmel ja lihtsalt huvi pärast küsisin oma nn. ema käest ‘’ kui vanad te olete ? lihtsalt selle pärast ma küsin , et kui mul mõni sõber peaks küsima ‘’ emps naeratas ja vastas ‘’ su isa on 30 ja mina 27 ‘’ aga ma ei mõista , miks nad mu lapsendasid ? mul sõbrad lihtsalt naeravad mu välja kui saavad teada , et mu ema on 27 !! me sõitsime mu kooli ette , et mu vanemad saaksid mu sealt välja kirjutada ja emps just natuke aega tagasi ütles , et nad panevad mu forsasse õppima.

* Kodus *

Me elame suht Kauri kodu lähedal. Noh ‘’pizza poe’’ juures , aga ega see ‘’maximast’’väga kaugel ka pole. Emme saatis mu oma tuppa koos kohvritega kus olid sees minu riided ja muud asjad. Kui olin oma asjad lahti pakkinud astus tuppa ema ‘’ kuule kas sa shoppama ei taha minna kahekesi ? ‘’ lausus ta , ning ma vastasin ta küsimisele ‘’ hea küll , aga mul läheb natuke aega kuna vajan natuke koduga kohanemiseks aega. ‘’ ema naeratas ja lahkus.

* Kesklinnas *

ostsime igasuguseid asju kuna oleme suht rikkad. Kui me empsiga otsisime mulle õiget pükste suurust ütles ta mulle , et me lähme Kreekasse puhkusele ma olin ÜLI õnnelik , ma võin seal Aaronit kohata ju.Peaksin talle kohe meilima kui ma koju jõuan. Võtsin taskust välja oma lotte telo ja panin omale meelde tuletuse et ma talle meiliks.

* Kodus *

Emme ja issi on mulle sinise läpaka ostnud. Läksin kohe netti ja kirjutasin Aaronile meili sisuga :

TSAUU !!! ,

Kuule , mind lapsendati täna , seda , et ma tulen kreekasse rhodosele perega puhkusele . JJ , kus kohas sa elad seal , saaks kokku ja värkki.

Sinu Hellu . ( L )

Sain suht kohe ka vastusesisuga :

Tsau jaa . ( k )

Issand kui lahee . JJ , NALJA TEED ?? , Loogsh et saame kokku ma Pean sind nägema. Ei ole peale sinu siin mitte ühtegi tüdrukut kohanud. Ja ei taha ka eriti . J , aga no anna teada mis kellase lennuga tuled ma sulle lennukasse vastu . J

Sinu Aaron . ( kl )

Olin meili üle supper õnnelik. Issi tuli tuppa ja ütles mulle ‘’ Kullake , paki oma kohvrid. Lähme homme Kreekasse Rhodose saarele. Ürita ennast välja puhata , lend väljub kell 11:30. ‘’naeratasin talle ja vastasin ‘’ jah issi . ’’sulgesin läpaka kaane ja hakkasin riideid valime mis ma sinna kaasa võtan kuna olen seal kaks kuud. Mulle meenus , et Kaur ei tea minust midagi juba pikka aega pole näinud ju. Panin mingid suvakad riided selga ja läksin elu tuppa ning panin oma kollased ketsid mille emmega ostsime jalga ning hõikasin üle toa ‘’ Emme , Issi ma käin väljas , ma kunagi üsna varsti tagasi ‘’ jooksin välis ukse poole ja kallistasin emmet ning jooksin juuste lehvides välja. Läksin otse joones Kauri poole. Astusin lihtsalt sisse kuna teadsin , et tal isa on tööl. James ja Kaur olid toas kahekesi ja kaur ütles ‘’ Tsau kallis , mis sa siin teed ? , ma loodan et midagi juhtunud pole jälle ‘’ ma naeratasin ja vastasin talle ‘’ , ma lähen kaheks kuuks kreekassema mõtlesin seda , et koos oma uue emme ja issiga ja kui sa tahad võid ka kaasa tulla ‘’ kaur haaras oma telefoni järele ja helistas isale. Ta isa ei lubanud tal tulla , aga ma andsin talle enda kaela kee mille mu PÄRIS emme oli andnud lastekodusse , et kui ma 10 saan siis nad annaks selle mulle. No mu Päris emme viis mu lastekodusse kui ma olin ühe või kahe kuune. Kaur tuli muga õue ja Kaela kee ta pani endale kaela. Ma näitasin oma uut kodu talle ja tutvustasin talle oma vanemaid. Kaur saab mu emme ja issiga üsna hästi läbi ja emme ütles talle ‘’ vaata et sa talle haiget ei tee , ja seda ka , et tunne end siin nagu kodus ja kui sa meile tahad külla tulla siis ei ole vaja koputada. ‘’Kaur naeratas mu emmele ja ma viisin ta oma hele sinisesse tuppa. Ta aitas mul kohvreid pakkida.

Läksin öösel kella 3 ajal välja jalutama , et seda õnne seedida mida ma praegu oman. Jalutades mind rööviti. Selles mõttes , et nagu inimrööv.

* Mingis auto pagasnikus *

Ma suudan vaevu hingata. Kuid ma kannan siiani omal soki sääres tasku nuga. Eemaldasin selle oma sokisäärest ja lõikasin katki oma käte ahelad , hiljem ka jalgadelt. Ma ei tea kust ma selle jõu võtsin aga ma lihtsalt lükkasin pagasniku kaane lahti. Sõitsime mingi maantee peal ja ma hüppasin pagassist välja. Auto millest ma välja hüppasin jäi seisma ja sealt astus välja …

Ma tean , et ei ole eriti hea aga ikkagi.

Loodan et meeldis . J

Roheline – Tämh J

Punane – põhjus palun kommentaaridesse ;)

Kriitika , ( Y ) , HÄDAVAJALIK !!!

Leidsid vea / vead , - Anna teada parandan ära . J

Teie Tossu ;**

48 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.