16.08.2010

Jesjou . emn , üle ästi pikka aja uus osa siiiis . :P .

Tegelt on osad läind hästtti kiiresti niiet , juba 12. ;)

‘’ plaplapla ‘’ otsekõne eesti keeles

‘’ plaplapla ‘’ mõtted

‘’ plaplapla ‘’ peaks olema inglise keeles

Helena :

Aaron :

D.J. :

Helena ema :

Helena isa :

Mõrvar :

Enioy . : *

Eelmises :

Oleme alles Soomes. Siin on vahe peatus siit sõidame otse lennuga rhodosele homme. Otsisime ühistrantsporti kasutades hotelli ja selle me ka leidsime. Kolme tärni hotell Helsinkis. Läksime leti äärde ja seal oli…

Uus :

… see onuke kes end mu isaks nimetas. Ehmusin ja ütlesin paanitsedes emale ‘’ palun lähme teise hotelli , mulle ei meeldi siin ‘’ ema vaatas mind imestunult ja vastas mulle üsna murelikult ‘’ Helena , mis sul viga on ? , meil läks nii palju aega selle hotelli leidmiseks . ei lähe me kuskile siit. ‘’ ja ta ütles sellele onule ‘’ tere sooviksime peatuda selles hotellis ühe öö ‘’ emme ja issi täitsid kõik paberid ja asjad ära ning hakkasid üles liikuma kui see onuke mind jõllitas sealt leti tagant. Panin tähele , et ta käed olid verised. Mu mõtted peatas hüüe ‘’ Helena kas sa tuled üles või jääd siia ‘’ liikusin pisaraid tagasi hoides liftini kus emme ja issi juba olid.

Kui lifti uks sulgus nägin kuidas see onuke minupoole vaatas kissitades silmi ja lehvitades. Uks oli kinni ja emme lausus ‘’ kui kena härra! ‘’ vaatasin kahtlustavalt emmet ja ta naeratas väga kavalalt. Ma ei taha arvatagi , et emme on selle mõrvariga mestis ‘’ Okei D.J. on ju surnud kuidas muidu see mõrvar teada sai , et me kreekase lähme?? ‘’ mõtlesin kui avanes lifti uks ja sisse astus ……….. D.J. ta naeratas ja emme naeratas talle vastu. Jäin teda suu ammuli jõllitama ja hakkasin ropendama ‘’ oissa vana puts ja perse , mida vittu see vana siin veel teeb kui ma ta endateada ära killisin ?? ‘’ emme vaatas mind ja küsis ‘’ mida sa ütlesid ? ‘’ , ‘’ natuke ropendasin , ‘’ D.J. saatis ühe mõtteid täis pilgu emmele ja see pistis aeglaselt oma käe kotti. Nägin kuidas sealt midagi mulle vastu peegeldas ja ma sattusin paanikasse ‘’appi , ema tahab mind tappa !! tal on nuga käekotis . tegelt ka , usu mind issi , sa pead mind uskuma paluuuuun !! ‘’ aga kui emme võttis oma käekotist välja hoopis peegli, siis sain ma aru, et see on järjekordne pettus. Krahmasin emmelt õlapealt koti ja viskasin selle sisu lifti põrandale. Seal oli huulepulk , puuder , pastakas , märkmepaberid ja suitsupakk ( millest ma kõik suitsud välja valasin et kindel olla , et ka seal midagi pole. Kui olin põhjalikult emme käekoti läbi otsinud korjasin kõik asjad maast ja panin tagasi kotti ning emme küsis ‘’ on sul nüüd kindlam tunne vä ? ‘’ noogutasin jaatavalt ja vaatasin emmet rahuloleva pilguga.

* minu toas *

Sain omale enda toa. Esimene asi mida ma tegin oli see , et ma viskasin end pikali voodisse ja , siis avasin oma kohvri. Ma ei hakanud kõiki riideid välja kiskuma ja võtsin sealt ainult bidžaama. Panin bidžaama padja alla ja läksin emme ja issi tuppa ja küsisin ‘’ mis kell meie lend homme siit lahkub ? ‘’ ‘’ eem … ‘’ ütles issi kapipealt pileteid võttes ‘’ … kell 14:30 , siit samast lähedalt ‘’ noogutasin issile mõistvalt. Pakkusin välja minna jalutama koos emme ja issiga.

* mingis pargis *

Jalutasime üsna pikalt ja olin paar korda vaadanud üle õla ega keegi meid ei jälita. Olin paar korda näinud ühte ja seda sama teksa tagi ja teksa pükstega meest kellel olid ees julmalt moodsad prillid. Pidasin terve jalutus käigu plaane kuidas kreekas vanemate juurest põgenema saada. Plaan on tüüpiline : ütlen mampsile ja papsile , et lähen jalutama kuid samas võtan kaasa poole meie rahast ja lähen Aaroni juurde. Üsna normaalne. Ütlesin emmele ja issile ‘’ ma olen juba üsna väsinud , lähme äkki tagasi ? ’’ vanemad nõustusid.

* hotellis , Minu toas *

Võtsin välja oma läpaka ja lülitasin selle sisse. Siin hotellis on tasuta wifi. Läksin messengeri ja Kaur kirjutas mulle otsekohe :

Kaur , Hellu omand ;* , says : Tsau musi , kuidas lend möödus ? . ;)

Helena , in Soomes präägu , says : tsaukitasu (L) , Hästi . J

Kaur , Hellu omand ;* , says : kuidas läind on muidu siis ? .

Helena , in Soomes präägu , says : väga sitasti . ja sorry , ma ei tule enam tagasi Tartusse. Emme ja issi aint sinna. Ma jään kreekasse . lihtsalt selleks ,et keegi ei saaks mulle halba teha , loodan et sa mõistad mind . :S :D

Kaur , Hellu omand ;* , says : EI , sa ei tohi sinna jääda.

Helena , in Soomes präägu , says: ma ei suuda , see on otsustatud , ma jään sinna . me saame ikka msn-I kaudu suhelda ju . :) , kuule ma tuttu , pean homme vara tõusma. :) TSAUU (K)

Kaur , Hellu omand ;* , says : TsauMusi (L)

Ja ma logisin msn-ist välja. Läksin rate-sse ja kirjutasin Aaronile kirja , sisuga :

Tsauu . :)

Kuule , meie lend väljub siit kell 14:30 . ja kui sa viitsid siis võid vastu tulla. :) ,
seda kaa et kas ma võin sinujuurde Kreekas elama tulla ? . , mu ema on ühe mõrvariga mestis kes mind tappa tahab. Ja see on TÕSI !! , palun räägi oma vanematega ja küsi üle . :)

- Hellu

Olin veel natuke aega netis ja siis läksin magama , kuna ma olin väga väsinud.

* Hommikul *

Uksel kostus koputus ja ma hõikasin ‘’kes on ? ‘’, ja kohe tuli ka vastus ‘’ toateenindus ‘’ , jäin kahtlustavalt mõtlema ja hõikasin uuesti ‘’ astu edasi siis , ‘’ aga kui sisse astus D.J. pistsin karjuma. Ta hakkas rääkima ‘’ kuuule , ega see nii hull ka nüüd pole , ma tulin nende salgast ära. ‘’ , ‘’ ma ei usu sind !! ’’ , ning ma tõusin voodist hakates teda peksma kuni ta oli toast väljas. Ta muutus väga agressiivseks ja tagus ust kuni see maha kukkus, hakkasin karjuma nii kõvasti kui suutsin. Järsku astus sisse…

Edasi saad teada järgmises osas. ;) ,

Roheline – Tänks . :D

Punane – Põhjendus ;)

Leidsid vea / vead ? – anna teada parandan ära ;)

Kui lugesid siis Hinda ja kommi ka . :)

Pildid ei pruugi olla just parimad . :) , aga kõige lähedasemad minu ettekujutlustele . :)

Teie Tossu ; *

50 vaatamisi
 
Kommentaarid
-jannukene- 20.08.2010

väga hhea :D (Y)

20.08.2010

tänksu . :) ,

aga , sedaet , kas sa lugesid kõiki osi ?? . :D , ma lihtsalt huvipärast küsin . :D:D , sellesmõttes , et ma ise poleks viitsinud . :D

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.