23.10.2010

Okkei , üle häääästi pika aja uus osa siis . :P . :D

Et jah , 13.

“ plaplapla “ Rääkimine

“ plaplapla “ mõtted

“ plaplapla “ inglise keelne jutt

“ plaplapla “ kirjutamine

Eelmises . :D :

Uksel kostus koputus ja ma hõikasin ‘’kes on ? ‘’, ja kohe tuli ka vastus ‘’ toateenindus ‘’ , jäin kahtlustavalt mõtlema ja hõikasin uuesti ‘’ astu edasi siis , ‘’ aga kui sisse astus D.J. pistsin karjuma. Ta hakkas rääkima ‘’ kuuule , ega see nii hull ka nüüd pole , ma tulin nende salgast ära. ‘’ , ‘’ ma ei usu sind !! ’’ , ning ma tõusin voodist hakates teda peksma kuni ta oli toast väljas. Ta muutus väga agressiivseks ja tagus ust kuni see maha kukkus, hakkasin karjuma nii kõvasti kui suutsin. Järsku astus sisse…

Uus :

… emme. Tal oli seljas veripunane , alt puhvis kleit ja ta naeratas kavalalt. Sain aru et see on lõpp. D.J.-l oli veel kavalam nägu peas kui emmel. Igastahes. Ma vaatasin neid mõlemaid ja mulle meenus see taskunuga. Ma kukkusin põlvili ja käperdasin nelja käpukil seinaäärde. Istusin sinna hoides käsi ümber jalgade ja hakkasin sokisäärest otsima tasku nuga , mida olen kandnud peale esimest röövi koguaeg soki sees. Kui olin selle kätte saanud hakkasin laulma omaette kõikudes laulu , “ Tiiu talu tütrekene “ , ma ei tea miks aga ma tegin seda. Noh , ja siis kui nad hakkasid mulle lähenema siis tegin ma nupu vajutusega lahti oma taskunoa , mida olen endiselt peitnud. Ja kui nad olid mulle piisavalt lähedal tõusin ma püsti ja viskasin noa emme poole ja kui mu aju mid ei peta siis jooksis D.J. kohe tema juurde mis andis mulle võimaluse joosta minema. Jooksin issi ja emme tuppa kust leidsin issi surnuna ja mul virvendas silme eest läbi number “ 8 “ puhkesin nutma ja mul lõi peast läbi mõte “ , ma lähen ise üksi rhodosele “ , seda ma teengi!!!!

Haarasin kapipealt ühe lennuki pileti ja siis tuhnisin sahtlites kuni leidsin isa rahakoti kus oli see mingi suht palju eurosid. Nii.

Käisin korra vaatamas mis minu toas toimub. Piilusin ukse vahelt ja leidsin sealt emme ja D.J. üksteist kallistamas. Eino jah…egas midagi. Läksin lihtsalt nii nagu ma riides lennujaama mille leidsin üles ilma kõrvalise abita. Vaatasin seal ringi ja läksin info letti. Seisin järjekorras ja kui oli lõpuks minu kord küsisin “ tere , kas ta oskate mind juhatada platvormile 6 ? “ , onu leti tagant vastas mu piletit uurides “ aga teie lend väljub alles homme. “ , jäin mõttesse ja vastasin “ aga ma tulin igaks juhuks varem kohale , mu vanaema tahtis et ma tuleks. Emme ja issi on kreekas juba , ootavad mind seal , aga äkki kui ma homme oleks tulnud siis oleks ma võinud vabalt maha jääda niisiis , siin ma olen ja kas te leiaksite kellegi kes mu sinna platvormi lähedusse saadaks ? “ rääkisin naeratades onule ja ta kutsus kohale ühe tädi kes ütles mulle “ palun tule minuga “ niisiis ma läksin. Kõndisime üsna pikalt ja siis nägin ma lõpuks suurt siniselt helendavat numbrit “ 6 “ . tädi ütles naeratades “ nii , mine sinna number kuue juurde ja vaata äkki leiad omale mõne vaba istekoha “ läksin siis üksinda edasi sinna numbri poole. Lõpuks ma leidsin siis ka selle kaua otsitud istekoha. Vaatasin ringi ja silmasin paljusid minuvanuseid , aga nad kõik magasid.

*mingi 5 tunnipärast *

Avasin silmad ja võtsin õlakotist välja telefoni millest nägin kella mis näitas 14:00. No siis tõusin ma oma kohalt püsti ja silmasin ühte tüdrukut kes oli väga tuttava välimusega. See oli KAIA !! D.J. oli vist talle teatanud , et ma lähen kreekasse üksinda. Einoh , küll ma ta kreekas maha raputan. Ega mul on aega piisavalt terve lennu sõit ju ootab ees alles.

Astusin lennukisse. Leidsin oma koha ja vaatasin igatsevalt kahte minu kõrval asuvat kohta. Ma istusin ja mõtlesin seal oma mõtteid kui mu kõrvale oli tekkinud mingi kogu. Pöörasin pead selle suunas ja mõistsin. See oli KAUR kes tahab minuga Kreekasse kaasa tulla. Ta küsis viisakalt nagu oleksin ma võõras “ kas see koht on vaba ? “ , ma naeratasin tõusin püsti ja sirutasin välja käe osutades kahele tühjale kohale. Kaur tegi mulle kalli ja asus minu kõrvale istuma. Kui olime mõlemad istunud ütles piloot “ tere tulemast lennule 259. suundume kohe varsti Kreeka Rhodose saare poole hetkel on taevad selga ja paitab päike. Meeldivat lendu “ , naersime piloodi hääle üle mi kõlas nagu surev part ( kuigi ma pole kunagi surevat parti näinud ). Kui olime juba õhus olnud paar tundi võtsin õlakotist välja vihiku ja kirjutasin sinna “ kuule , kas sa mulle riideid saad laenata ? , ma mõtlen et , vata kas sa tead et mind on üritatud röövida , no igastahes jah , aga üks nende klannist on siin ja ma arvan , et ta tahab mind kreekas jälitada. “ ulatasin vihiku Kaurile ja ta noogutas mulle. Ta andis mulle oma pusa ja leidis ühest spordikotist ka sobivad tressid. No , ma kavatsen need omale selga tõmmata natuke enne maandumist.

* Hakkame maanduma *

piloot just teatas et toolide seljatoed üles tõsta ja ms. Jasiis neeeed , turvavööd tuleb kinnitada. No nii me siis tegime , mina panin kõigepealt riided selga ja siis edasi panin kinni turvavöö. Kui olime maandunud tuli mulle meelde mu kott. Ta võib mu selle järgi ära tunda. No siis pistsin selle põue ja hoidsin käsi taskus. Läksime lennukist välja ja ma nägin Aaronit! Jooksin tema poole ja kallistasin teda. Kaur jõudis ka lõpuks sinna ja me hakkasime liikuma rääkides inglise keeles kuna olin neid palunud , eesti keelejärgi tunneks ta meid ära. Tutvustasin Kauri ja Aaronit ja ütlesin sosistades Aaronile et me käituksime nagu õde ja vend. Sest muidu hakkab kaur kahtlustama. Siis küsisin ma kauri käest kuna ta tagasi läheb , ta vastas mulle “ no , ma arvan et järgmine nädal. “ , tegin pähe kurva näo ja ütlesin “ okei “ siis panin ma pähe kapuutsi , et kaia eru ei saaks et see mina olen. Ütlesin poistele “ lähme šhoppama , kõik mu riided jäid soome, ja nüüd vajan ma uusi. “ , aaron ja Kaur olid nõus. Niisiis läksime mingi kaubamaja juurde. Leidsin igasuguseid riideid endale , põhilised ikka suured ja kottis. Igastahes , liikusime Aaroni kodu poole kui ma vaatasin seljataha ja märkasin kaiat täpselt meie taga. Kõndisin rahulikult edasi ja kui jõudime Aaroni kodu juurde siis ütles Aaron , “tavai , tulge sisse. ” , astusime Kauriga tuppa ja Aaron hõikas üle kodu “ ema isa, Helena jõudis siia “ , Aaroni ema astus koridori ja natukese ajapärast astus sealt samast ruumist välja ka Aaroni isa. Siis hakkasid nad Aaroniga kiiresti vene keeles rääkima. Ma ei mõistnud mida nad räägivad aga kaur tõlkis mulle , et nad rääkisid midagi sellist “ Ema : kes see poiss on ? , sa ei maininud midagi poisist ! A: no , tüdruk võttis sõbra kaasa sest ei tahtnud üksinda siia tulla , aga to kutt läheb umbes mingi nädalapärast ära ju ! “ aaroni ema ja isa rahunesid ja naeratasid siis uuesti. Järsku tundsin tõmmet oma käes. Sain aru lõpuks et see oli aaroni ema kes mind sakutas ja aaron ütles “ mine kaasa , ta näitab sulle su tuba “ , noogutasin talle jaatavalt ja läksin siis Tema emaga kaasa. Tuba oli helekollase ja tume lillaga sisustatud. Istusin voodile ja ütlesin Aaroni emale “ aitäh et mind siia lubasite , ja see tuba on väga ilus “ , Emps naeratas mulle ja läks siis ukse pealt ära. Hakkasin oma poe kotte tühjendama. Vahetasin riided punase pusa ja punaste dresside vastu ja ülejäänud asjad viisin kappi. Võtsin Kauri riided ja läksin toast välja. Kõndisin mööda koridori ja kuulsin ühest toast kauri ja aaroni häält. Astusin sisse ja ulatasin Kauri riided talle.

Ei tulnud eriti huvitav osa agano , elate üle . J ,

Leidsid Vea ? . anna teada parandan ära

Rohelisi paluks . ;) , tänkks

Paned punase , siis palun põhjendus postkasti.

Teie Tossu ;**

37 vaatamisi
 
Kommentaarid
Maris. 25.06.2011

ma tahax naq uut osa v.nii :D:D:DD

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.