ma pean muutuma 8
26, Espoo, Soome

ma rääkisin niailiga kuni mulle saateti sõnum.

sa hoiia luoisit eemale sest ta minuoma juba 12aastat ja meil on laps 11aastane. ma ei anna louist sulle enam kunagi tagasi anseelika.

ma lugesin sõnumi läbi ja hakkasin nuttma. mull astus uksest sisse mingi elu kole krõhva. http://weheartit.com/entry/25058295

aa kallis siin sa oledki. ütles anseelika. anseelika ma ei ole su kallis ja mine oma lapse juurte tagasi mina enam võõraid lapsi ei kasvata mull on neid endal juba neli....... krt see li.. rikkus kõik ära...... sa ei ütle elise kohta li.. ta on mu laste ema ja ka minu elu armastus..... haha sa ei ole temaga isegi mitte kihlatud.....aga sinuga ma ei ole abielus........ aga tema ei ole su naine...... aga kohe vb on..... mis sa sellega mõttled ma aru ei sa. küsis anseelika. kõik vaatasid meid imelikult. siis ta laskus ühe jala peale ja küsis. karoliin-elisapet-carmen horan kas sa tuleksid mulle naiseks. küsis louis. mu silmad olid pärani ja ma vastasin. JAA JAA JA VEEL KORD JAA. ja kui sa veel sellist asja küsid jäed oma peast ilma.

3kuud hiljem

louis tomlison kas te võtate karoliin-elisabet-carmen horani oma seaduslikuks abikaasak. armastates nii heas kui halvas nii kaua kuni surm teid lahutab. küsis preester. jah

karoliin-elisabet-carmen horan kas te võtate louis tomlisoni oma seaduslikuks abikaasak. armastates nii heas kui halvas nii kaua kuni surm teid lahutab. küsis preester. jah...... sel juhul võite pruuti suudelda.

vot seline oli sinu vanaema ja vanaisa lugu. hilary oma 5aastasele tütrele. emme aga kus vanaema ja vanaisa nüüd on. küsiskaroliin-elisabet-carmen. neid ei ole juba ammu. naad läksid bändiga tuurile ja lennuk kukkus alla. rääkis hilary oma tütrele kuni sisse tuli harry.

ja kõik olid õnnelikud kuni surm neid lahutas

the end.

lubasin teha 11osa aga mull ei olnud mõtteid kunagi teen uue järju





31 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.