igapäevamaagia
53, Jõgeva, Eesti

Seda lihtsat, kuid tõhusatrituaali võid kasutada siis, kui kodus on pidevadtülidja konfliktid perekonnaliikmetega või elukaaslasega.

Esialgu leia pihlaka puu, räägi oma mure, palu luba ja palu andeks puult, seisa vaikselt ja tunneta, et kas puu on nõus sind aitama. Kui tunned puu nõusolekut, siis murra seitse väikest oksakest - umbes 10-15 cm pikad. Võta ka metsaveerelt mõned karuohakad kaasa. Kodus seo need rohelise niidiga või paelaga, et kõik oksad oleksid kimbus. Seejärel võta kauss puhta veega, pane pliidile ja lase vesi keema.Reklaam

520x120_MK_kuuba_delfiartiklipaisebanner.jpg
depositphotos.com

Lihtne igapäevamaagia rituaal, mis lõpetab riiud ja tülid lähedaste vahel

Seda lihtsat, kuid tõhusat rituaali võid kasutada siis, kui kodus on pidevad tülid ja konfliktid perekonnaliikmetega või elukaaslasega.

Esialgu leia pihlaka puu, räägi oma mure, palu luba ja palu andeks puult, seisa vaikselt ja tunneta, et kas puu on nõus sind aitama. Kui tunned puu nõusolekut, siis murra seitse väikest oksakest - umbes 10-15 cm pikad. Võta ka metsaveerelt mõned karuohakad kaasa. Kodus seo need rohelise niidiga või paelaga, et kõik oksad oleksid kimbus. Seejärel võta kauss puhta veega, pane pliidile ja lase vesi keema.

Reklaam

Pane keeva vee sisse mõned karuohaka taime osad (ei pea palju olema) ja lausu kolm korda need sõnad: "Tulgu veele puhtus, truudus ja hea käekäik. Nii kui minu usk on tugev, nii ka see vesi on tugev. Aamen."

Võta kauss pliidilt maha ja kui vesi jahtub võta see kauss kätte ja teises käes hoia pihlaka kimbukest, kasta kimbuke vee sisse ja pritsi vett laiali - kõikidesse nurkadesse, lakke ja seintele.

Rituaali tegemise ajal ütle need sõnad, hea oleks kui sa oled need pähe õppinud: "Salasõnaga, puhta veega, mina Jumalalaps (oma nimi), vabastan seinad, laed, nurgad, kurjast jõust, tülidest ja solvangutest. Olgu kodus lõpmatu hüvang, tulgu heaolu ja küllus kõikidele, kes siin elavad. Olgu kodus alati rahu ja, et rahu kunagi siit ei kaoks. Saagu see, mis on öeldud. Aamen! Aamen! Aamen!

Tuleb käia üle kõik ruumid, üle jäänud vesi viige õue ja seal kallake maha, pihlaka kimbukest ärge visake minema, hoidke seda kõrvalises paigas, kimbuke on kui talisman, mis kaitseb tülide eest ja hoiab eemale negatiivsest mõjust.

63 vaatamisi
 
Kommentaarid
lola 08.10.2015

Kui jätaks kõik need vaeva tekivad rituaalid ja elaks lihtsalt ja õnnelikult!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.