Usud või ei  ???
31, Rakvere, Eesti

See kõik juhtus ühes maha jäetud majas ,mis oli v2ike küla kohta küllalti suure legendi ja mega suure ja hirmu äratava ajalooga .

Olin sõbra pool no t2itsa tavaline chillisime ja nillisime ns tema pool , kui mu sõber hakkas mingist kahtlast tektsi jamama , et ta eelmine päev olevat näinud mingeid kahtlaseid varje ühes majas ,kui ta parajasti koju oli läinud .No ma algul hakkasin naerma sellepeale ning nalja vikama ,mis mu sõbrale loomulikult ei meeldinud .
No mina elasin sõbramajast paar maja edasi ning pidin ka kogu aeg l2bi minema sellest majas kus pidi nn kummitama sõbra arvates ,kuigi ma ei olnud kunagi n2inud midagi kahtlast .Täitsa tavaline maha j2etud maja naq kõik siin teised .
Aga ühel õhtul mingi helises mu telefon ning vastasin sellele,kus sõber kutsus kell 23.00 mind selle maja juurde .et ta tahab tõestada midagi mlle .No ma olin nõus l2ksin sinna ja ss kui kohale jõutsin oli veel paar head sõpra kohal .sest 2 he kesi oleks natsa kõhe .
Majal oli ainult üks sisse pääs, sest teised on kinni pandud juba ,ütles üks mu sõpradest ja me l2ksimegi sellest kohast sisse .Algul oli kõhe ja pime ja kahtlaselt vaikne . Ma panin tasku lambi põlema ss hakkasime seal majas ringi uitama ja nalja ja l2rmi tegema .Olime jõudnud 2 korrusele kus oli elanud mu üks sõpradest ,polnud midagi imelikku .Mulle hakkas tunduma juba et teised tahavad mulle lihtsalt lolli nalja teha ja mind lihtsalt hirmutada ,kui me olime 1 korrusel tagasi hakkas 2 korrusel mingi liikumine pihta kuigi kedagi peale meie ei olnud majas .
No me ehmatasime ja tahtsime jooksu panna aga no ei olnud meeles enam kus see õige aken nüüd on .Aga sammud liginesid meje poole see oli nii kõhe tunne ,Lõpuks leidsime õige koha aga rabelemise p2rast mul oli kukkunud taskulamp maha .Ma ei saanud seda sinna j2tta ,ja pidin 2ra tooma ,keegi ei julgenud enam minuga kaasa tulla ja pidin üksi seda teise tuppa tooma minema .
Hakkasin liikuma ise pm v2risesin ülekeha ,võtsin kuidagi julguse kokku ja sain tasku lambi toast k2tte .sõbrad karjusid et tõmbame minema siit ,et jh hakkasin kiiremas korras akna juurde minema kui mu ees l2ks uks kinni ja miski võttis mu õlast kinni ,ma olin naq post seal .
Vaikselt pöörasin pead aga kedagi ei olnud ,ss ma hakkasin jooksma sain kuidagi ukse lahti kuikõik toa uksed ise enesest t2is pauguga kinni l2ksid .see oli nii jirmus et jh kõik olid sekundite v2ltel õues . Peale selle usun ma selliseid asju ja ma võin öelda et nad olemas .

119 vaatamisi
 
Kommentaarid
LoveIsNice1 14.08.2011

sitt ei tulnud pyksi wee

--aseri-- --aseri-- 14.08.2011

mkm ehmatasin aint

-springstar01- 06.10.2011

eii ole midagi :D:D
tuled kaisssu siis kõik korras (K)

-springstar01- 05.10.2011

mai saa magada nüüd ....

--aseri-- --aseri-- 05.10.2011

n2hh musi anna andeks

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.