Love makes you live! #3
25, Võhma, Eesti

Love makes you live ! #3


Eelmises : .. Ta vaatas mind sama pilguga, kui esimesel korra, kui ma Teda nägin

Selles ..

„Tere Marii, Sa näed nii kaunis välja. On Sul erisoovi, või ma tellin ise midagi? „ Ma ei julgenud selle peale midagi öelda. „Sa võid ise tellida, ma ei oska ise midagi valida. „ Ta tellis meile väga kalli ja hea prae, magustoiduks sõime jäätist, mis oli samuti väga hea valik . Ega me suurt eriti ei rääkinduki . Oleksin tahtnud alustada jutu teemat,aga kartsin. Järsku ta küsis mu käest : „ Kas kõik on ikka korras, Sa oled kuidagi kahvatu ? „ Olin ma tõesti siis näost nii ära? „ Jaa, minuga on kõik korras, lihtsalt ma ei ole varem käinud niimodi väljas. See oli minu jaoks üllatus, et Sa mind kutsusid täna siia . Aitähh Sulle selle eest. „ „ Sa ei pea mind tänama, Sa oled ise üks suur kink , ma küll ei tea Sind eriti , aga Sa tundud olevat väga armas tüdruk, seda nii seesmiselt kui ka välimiselt.“ Ma hakkasin punastama . Ta sõnad olid nii armsad ja need läksid mulle sügavale südamesse. Lobisesime veel natuke aega ja siis taipasin , et kell on palju ja mul on vaja veel õppida. „ Ega Sa väga pahane ei oleks , kui ma nüüd koju läheksin ? „ „Ei oleks , ma mõistan Sind.Tohib ma vähemalt saadan Su koju?“ „ Kui Sa viitsid , siis mul ei ole selle vastu midagi .“ Hakkasime liikuma ja , järsku ta haaras mu käest kinni ja ei lasknud seda enam lahti . Ma vaatasin ta silmadesse ja hakkasin jälle punastama. Seejärel ma pigistasin ta kätt tugevalt.Sel hetkel ma taipasin , et olen armunud. Jalutasime käsikäes mööda tänavat. „ Marii, mis kell on ? „ „ Hmm, oota ,ma kohe vaatan . Kümne minuti pärast kaheksa ,mis siis?“ „ Oota siin korra, mul on üks asi vaja korda veel ajada. „ Ma lasin ta käe lahti ja vastasin kurvalt : „ olgu , kaua Sul läheb ? „ Aga juba oligi ta kadunud . Ootasin ja ootasin , kell aina läks .Väljas muutus jahedamaks ka juba.. Vaatasin oma uuelt käekellalt aega ja see näitas kaheksa läbi viis minutit. Ma mõtlesin , et kuhu ta nii kauaks jääb. Kuid siis ta tuli.. Suure jooksuga tuli ta minu poole , tal olid käes..

Jätkan?:)

Meeldis- Roheline

Ei meeldin-Punane.

Kommenteeri kuidas tundus J !

13 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.