Kasutaja Hauptmann päevik

Hauptmann
57, Tallinn, Eesti

1. Kui sul on 1 laps, oled sa lapsevanem. Kui sul on 2 last, oled sa vahekohtunik.

2. Abielu on suhe, kus ühel inimesel on alati õigus ja teine pool on mees.

3. Armastust ei saa osta, aga hind, mida sa selle eest maksad, võib olla väga kõrge.

4. Mees ja naine peavad oma suhtes aeg-ajalt kompromissile jõudma – mees tunnistab, et ta eksis, ja naine nõustub temaga.

5. Meie keelt kutsutakse emakeeleks sellepärast, et isale ei anta kunagi võimalust rääkimiseks.


Naine mehele: "Ma olen nagu mingi Tuhkatriinu - kogu aeg koristan, triigin, pesen, teen süüa..."
Mees: "Ma ju lubasin Sulle kallis, et minuga abielludes hakkad elama nagu muinasjutus!"


Kui sul aeg-ajalt on tõsiselt halb päev ja sa pead seda kellegi peal välja elama, siis tee seda mõne võõra peal! Ma istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha.. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas: „Hello!“ Ma vastasin viisakalt: „Mina olen Chris. Kas ma saaksin rääkida Robyn Carteriga, palun?!“ Äkitselt, meeshääl, karjus mulle ebaloomuliku häälega kõrva: „Hangi omale õige number, kurat!“ ja lõi telefonitoru pauguga hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu. Kui ma valisin (tracked down???) Robyi korrektset numbrit, et talle helistada, avastasin, et olin kogemata kaks…


Kui öösel und ei tule, siis loe viieni!
Ja kui ei aita, siis poole kuueni!


Firma jõulupidu
1. detsember
To: Kõigile kaastöötajatele
Mul on hea meel teatada, et meie firma jõulupidu toimub 20. detsembril Argentiina grillrestoranis. Meeleolu loomiseks on ruumid dekoreeritud ja väike bänd mängib jõulumeloodiaid. Jõuluvana kehastab meie firma juhataja. Töötajad võivad üksteisele kinke teha, kusjuures kinkide väärtus ei tohiks ületada 200 krooni. Ma soovin Teile ja teie peredele rahulikku advendiaega.
Tiina Tihane
Personialiosakonna juhataja
2. detsember
To: Kõigile kaastöötajatele
Tähelepanu! Eilne teade ei olnud mitte mingil juhul mõeldud meie moslemitest kolleegide seltskonnast isoleerimiseks. Me teame, et nendepühad meie omadega ei kattu ning seepärast nimetame meie kohtumist
siitpeale aastalõpupeaoks. Samuti jäävad ära kuusk, jõuluvana ja jõulumuusika.
Tiina Tihane
Personialiosakonna juhataja
3. detsember
To: Kõigile kaastöötajatele
Mulle on saabunud…


Meestel pole põrmugi keeruline oma naist õnnelikuks teha. Mees peab olema üksnes: 1. sõber 2. partner 3. armuke 4. vend 5. isa 6. õpetaja 7. kasvataja 8. pihi-isa 9.usaldusisik 10. kokk 11. mehaanik 12. kodumasinate installeerija 13. elektrik 14. autojuht 15. transa 16. koristaja 17. kammerteener 18. torumees 19. puusepp 20. modell 21. sisustus- arhitekt 22. seksuoloog 23. psühholoog 24. psühhiaater 25. psühhoterapeut 26. gigolo Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema üksnes: 1. meeldiv 2. sportlik, samas 3. intelligentne, samas 4. jõuline 5. heade kommete, samas 6. range, samas 7. leebe 8. hell, samas 9. otsustuskindel, samas 10. romantiline,…


Hüvasti hea ja ustav sõber!


KUIDAS OTSUSTATAKSE, KELLEGA ABIELLUDA?
Tuleb leida keegi, kellele meeldivad samad asjad kui sulle. Kui sulle meeldib jalgpall, siis peab tüdrukule ka jalgpall meeldima ning ta peab sulle õlut ja krõpse tooma.
Alain, 10 aastane
Ega päriselt ei otsutatagi ise, kellega abielluda. Jumal on selle juba ammu ära otsustanud ja eks sa siis näed, kelle ta sulle kaela määrib.
Kirsten, 10 aastane
ABIELLUMISEKS SOBIV IGA?
Parim iga abiellumiseks on 23, sest siis tunned sa oma tulevast meest juba vähemalt 10 aastat.
Camille, 10 aastane
Niisugust "parimat iga" pole olemas. Peab ikka täitsa loll olema, et üldse tahta abielluda.
FredY, 6 aastane
MIS ÜHENDAB SU VANEMAID?
See, et nad rohkem lapsi ei taha.
Aure,…


Naiste seletav sõnaraamat
Jah = Ei.,Ei = Jah. Võib-olla = Ei.Ma kahetsen = Sa veel kahetsed. Me vajame = Ma tahan.See on sinu otsustada = Õige otsus peaks nüüd juba ilmselge olema.Tee, mis tahad = Sa veel maksad selle eest hiljem. Meil on vaja rääkida = Mul on vaja nuriseda.Muidugi, lase käia = Ma ei taha, et sa seda teeksid.Ma ei ole pahane = Loomulikult olen ma pahane, sa jobu! Sa oled täna ääretult hoolitsev = Kas seks on ainus asi, millest sa mõelda oskad?Köök on nii ebamugav = Ma tahan uut maja.Ma tahan uusi kardinaid = ja vaipa ja…


Miks armastus just kahe konkreetse inimese vahel tekib?

"Noh, see on selleparast, et äkki on ühel inimesel mingid värinad ja siis ta leiab kellegi teise, kellel on ka sellised värinad"

Andrew, 6 a.


"Keegi pole päris kindel miks see juhtub, aga ma olen kuulnud, et sellel on mingit pistmist lõhnaga, sellepärast ongi...parfüümid ja deodorandid nii populaarsed"

Mae, 8 a.


"Ma arvan, et sa pead mingi noolega pihta saama või midagi seesugust, aga see ülejäänud ei pidavat enam nii valus olema"

Manuel, 8 a.


ILU JA VÄLIMUSE ROLL ARMASTUSES


← eelmine 1 2 3 4 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.