Kasutaja BlackDream- päevik

BlackDream-
30, Tallinn, Eesti

.... Ja ma tulen ja lähen ja tulen ja lähen ja kõik on ikka veel nii. Ma ei tea, kas olen loll, et tahan siia iga kord tulla, kui pean sinus pettuma ning kui mulle järjekordselt tugevalt haiget teed, kuid tean, et ma olen loll seetõttu, et alati loodan. Loodan, et miski muutub. Paremaks, ideaalsemaks. Ma tahaks sundida ennast mitte lootma, sest reaalsus on näidanud, et mitte miski enam siin ei muutu. Kõik on jäädavalt nii, ka siis kui lähen ja enam tagasi ei tule....enam mitte kunagi.
Ning sina...sa ei võta ennast kokku, ka siis kui seda iseenedale lubanud oled.…


Tahan olla truu, sest on neid, kes mind usaldavad. Tahan olla rikkumata, sest on neid, kes hoolivad. Tahan olla tugev, sest on palju, mille nimel kannatada. Tahan olla vapper, sest on palju, mida peab julgema teha. Tahan olla sõber kõigile- ka vaenlastele ja üksildastele. Tahan anda ja unustada, et andsin midagi. Tahan olla alandlik, sest tean, kui nõrk ma olen. Tahan vaadata üles ja naerda ja armastada ja tõusta kõrgemale.


14.05.2011

Ma ei ole ideaalne , miks ma peaksingi - pole ju olla kellegi jaoks . Minus on vigu , ma tean . Ma olen selline nagu ma olen ja olen seda enda , mitte kellegi teise pärast . Kõik mida ma teen , teen oma rahulolu nimel ning ma ei soovi olla kellegi silmis midagi paremat , ma teen kõike eelkõige endale . Mõne silmis olen ma eriline .. mõne silmis aga tavaline - võibolla ma soovingi seda . Mul ei ole kellegi ees mingisuguseid eeliseid , ega ma neid eriti ei soovigi endale . Ma olen inimeste silmis…


Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.