Kasutaja Kaspar Rebane päevik

Kaspar Rebane
37, Ridala, Eesti

Kuna Blizzard vabastab laienemised pärast ühtlases tempos laienemist, on World of Warcraft nüüd MMORPG žanri viimaste aastate arvukate laienduste host. Iga laiendus toob mängijate jaoks kaasa mitmesuguseid uusi mehaanikaid, uusi käiku ja uusi eelistusi, kuid tavaliselt lisab see mängijatele lisatasemeid ka lihvimiseks, et tunda täiendavat sisu läbides edasiliikumise tunnet. Selle tulemuseks on tavaliselt tsükkel, kuna mängu lõppvarustuse jahvatamine peatub, kui taseme kork on üles tõmmatud, ja võistlus maksimaalse taseme saavutamiseni jätkub.

Seda nähakse sageli iga laienemise languse korral, tõustes tasemetel iga kord 10 taseme võrra, kui viimane lahing laieneb Azerothi jaoks, viies taseme korgi tasemele 120. WoW alustas kõigepealt taseme korgiga 60, nii et see näitab tõesti, kuidas palju rohkem lihvimismängijaid tuli ära teha, enne kui nad „lõppmängu“ jõudsid. Antud Blizzard muutis asja hõlpsamaks, sest elukvaliteedi muutusi hakatakse mitmesuguste plaastritega kasutusele võtma. Blizzard on otsustanud Shadowlandi eelseisva laienemise korral taseme taseme kork tagasi 60-le muuta, mille tulemuseks on kõigi mängijate tasemeruum. Mida aga tasaskeem endast kujutab? Seda teame siiani.

Kõik praegused maksimaalselt tasandatud 120-mängijad hakkavad nüüd Shadowlandile pääsemiseks tasemele 50. Mängijad saavutavad kampaania lõpuks 60. taseme korgi.

Uued mängijad alustavad 1. tasemelt, kuid algavad kõigist uutest tsoonidest, mida tuntakse Exile’s Reach nime all. Sellel uuel tsoonil on moodsad kujundused, mis muudavad WoW-i lõbusaks ja sõltuvust tekitavaks, asendades vanemad tsoonid, mis on enamasti vananenud.

Level Pärast 10. taseme saavutamist saavad uued mängijad valida taseme laiendamiseks. See viib nad Shadowlandi alustamiseks tasemele 50.

Uustulnukad mängivad läbi ka Azerothi lahingu, et saada lugu lugude kaupa järele.

Characters Tähemärkide kohta, kes pole veel tasemel…


Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.