Kasutaja maire25 päevik

maire25
41, Suure-Jaani, Eesti

FengShui talismanid ja nende tähendused.



Inimese käejoonte järgi saab määrata ise­loomu, ennustada tulevikku ning näha haigusesoodumusi. Miks aga on osade inimesete käejooned pikad ja teistel lühikesed? Kas elujoon näitab sinu elutee pikkust? Mida võib üldse käejoontelt enda kohta lugeda?

Peopesa kolm kõige tähtsamat joont on elujoon, peajoon ja südamejoon. Vaatleme, millest nad sinu käel kõnelevad.



Elujoon

Elujoon räägib inimese iseloomust ja elust üldjoontes ning on olemas kõigil kätel. Joone pikkusel ei ole midagi pistmist elu pikkusega, vaid see kõneleb inimese elujõust. Joon algab peopesa äärest nimetissõrme ja pöidla vahelt ning kulgeb kaarjalt pöidla alumise poole suunas.…


Osades kultuurides usutakse, et sünnikuupäev määrab ära, mis on selle inimese elu eesmärk. See päev avaldab oma mõju nii inimese elule, iseloomule kui ka isiksusele. Mida need müstilised numbrid tähendada võiks ja kas tunned selles kirjelduses end ära?

Sünnikuupäevad on 1, 10, 19, 28
Oled tugeva tahtejõuga ja tead kindlalt, kuidas asjad peavad olema. Väldid segadusi võimaluste piires. Kui tead, et oled leidnud õige tee, siis oskad seda mööda ka edasi liikuda. Kunagi ei teki sul soovi lahkuda teelt, mida pidi oled otsustanud oma eesmärgi saavutada. Jõuad ükskõik kui kõrgele tahes, kui teed kõike järelekaalutletult. Sinust võib kergesti saada egoist ja egotsentrik.…


11.06.2015

Rahakonn

Rahakonn



Salapärane numbrimaagia: vaimne maailm kõneleb sinuga läbi numbrite

Kas oled tihti kella vaadates avastanud, et kell on 11.11 või ärkad öösiti üles kell 4.44? Need ei ole kokkusattumused. Uuri järgi, milliseid teateid sulle vaimumaailmast saadetakse!

Numbrikombinatsioonid (111, 222, 333, 444, 555, 666, 777, 888, 999, 000) on koodid, mis tähistavad dimensioonidevaheliste väravate e. valgusportaalide avanemist. See on justkui lukukood, mis avab dimensioonidevahelise värava ning võimalikuks saab viienda dimensiooni teadvuse (nt inglite) suhtlemine kolmandas dimensioonis viibiva teadvusega. Teiste sõnadega, toimub suhtlus kolmanda ning viienda dimensiooni vahel, vahendab Koduhaldjas.blogspot.fi.

Kui näed liiga sageli kindlaid numbreid, siis on need sõnumid inglitelt!

111...Energeetiline värav on sinu…


Me väga loodame et ükskordki naeratab õnn ka meile...Kui me peaks võitma siis me saaks majale uue katuse peale sest seda uut katust on väga vaja ja tahame ka sauna ehitada...loodame siis et õnn naeratab meile...

Pange siis palju rohelisi näppe...



On fakt, et sinu aevastamise viis, võib olla geneetiline ning hämmastav info ninakollidest, mis võivad tugevdada immuunsüsteemi. Armasta või vihka oma nina, aga tuleb uskuda neid üllatavaid fakte ninast.

Tavapärased ninafunktsioonid on:

· Hingamine
· Infektsioonide ennetamine
· Lõhnade tunnetamine
· Maitsete tunnetamine
· Hääle kõla mõjutamine
· Enam kui 10 000 lõhna määratlemine

Oleks kahetsusväärne kujutada ette elu ilma üleval pool mainitud omadusteta. Isegi kõige lihtsam aevastus hõlmab hoolikat koreograafilist vastust keha kõigilt lihastelt.

Aevastamise viis on geneetiline

Sinu aevastamise viis võib olla prääksatus, karje või hääletu. Aevastamise protsess algab kui…


Coffee.ee

E-posti aadress


Coffee.ee

E-posti aadress


Coffee.ee

E-posti aadress


← eelmine 1 2 3 4 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.