Kasutaja Freya päevik

Freya
58, Tallinn, Eesti

13.06.2009

 Issanda loomaaed on imelik, aga et asi võiks nii hull olla, poleks küll osanud arvata!

Selline pisike, malbeke, jättis usaldusväärse mulje. "Ma vajan kohta, kus magada ja lärmakatest sõpradest eemal olla. Mingeid pidusid korraldama ei hakka! Külalisi kutsun vaid ühekaupa." Noor inimene, kes on oma eluga ilmselgelt puntrasse jooksnud. (leides pärast netiotsingust, et on end oksjonile pannud, kodutute varjupaigas elanud, kõigele lisaks veel süütaja!)

Ja mida siis tegi see kena noor inimene? Ta lihtsalt lagastas möbleeritud elamiskõlbliku korteri kuu ajaga ära (võib-olla ka lühema ajaga, sest kontrollimas ei käinud, enne kui tulid naabritelt teated öörahu rikkumise kohta)! Ei jätnud tükk-tüki pealegi! Ta on laiali vedanud ja ära lõhkunud KÕIK mööbli v.a. 1 riiul. On kiskunud eest kardinad, järgi ei ole enam ühtegi toidunõud, isegi vaip on minema veetud! Ja tagatipuks on tapeet seintelt maha tõmmatud! Mustus ümberringi. Ma ei kujuta ette, kuidas tal polnud häbi oma sõpru sellise kaose sisse kutsuda?

Töökohta see noor inimene ei pea, rääkigu ta mida iganes. Valed tulevad tal nagu varrukast. Ja siis kirjutab netis, et inimesed ei oska suhelda! No eks see ole


30.06.2007

Naljakas, tegelikult veider või hoopiski kurb?!
Mõni ei suuda ikka oma oskamatust tunnistada, selle asemel võtab appi ülbed valed!
No kas sul on tõesti raske tunnistada, kui sa mõnda asja ei oska ja nõu küsida? Ega see su hinda küll ei tõsta, kui armetu vale hiljem loogika tulemusena välja tuleb, mul oleks küll häbi!
Ega inimene ei peagi kõike oskama ja suutma, see on üsna inimlik :))


23.05.2007

Alkohol tapab sõpruse, armastuse ja suhted!!


Elurõõmus,huumorimeelne ja vaba mees,kes teab,mida elult tahab.Ja ka seda,kuidas seda kõike saavutada.

Kas tundub see kellegile tuttav?
Ja kui veel ei tundu, siis ärge uskuge seda!
Sel sellil on haige huumorimeel ning elurõõmust ei tea ta ööd ega mütsi! Vabaduski küsitav. Mnjaah, ehk tahabki ta elult midagi ja teab kuidas seda ka saavutada. Aga kas see ka elu on, jäägu juba tema otsustada :)

Lisainfo võimalus ;)


09.01.2007

On mõtet otsida, kui tahad leida.
Sest teised sammugi su eest ei astu.
Ja ikka teederistil tuleb seista,
kus seitse tuult on seitsme unenäo vastu. 


15.01.2007

Vares istub kõrgel puu otsas ja suitsetab. 
Tuleb jänes, küsib vareselt: "Mis teed?" 
Vares vastu: "Suitsetan ja mitte sittagi ei tee." 
Jänes vaatab, et ohhoo, see on ju väga lahe. Küsib vareselt suitsu, istub puu alla maha suitsetama. Veidi aja pärast jalutab mööda karu. Uurib jäneselt: "Mida sa, pikk-kõrv, siin teed?" Jänes vastab - suitsetan ja mitte sittagi ei tee. Karule hakkab idee meeldima, küsib jäneselt suitsu ja istub puu alla maha. 
Istuvad rõõmsalt seal, suitsetavad ja mitte sittagi ei tee. 
Mõne aja pärast tuleb jahimees, vaatab - hoo, puu all - karu ja jänes. Paneb püssi palge ja laseb ühe pauguga mõlemad maha. 

Vares vaatab seda ülevalt oksa pealt ning muigab omaette: "Selleks, et suitsetada ja mitte sittagi teha, tuleb kõrgel kohal istuda!"


Ajaks, mil Jumal lõi naise, oli ta juba kuus päeva ületööd teinud. Üks inglitest ilmus ta ette ja ütles: "Miks kulutad sa just tema peale nii kaua aega?" Ja Jumal vastas: "Oled sa näinud kavandilehte, mis ma ta jaoks tegin? Ta peab olema pestav, aga mitte plastikust, tal peab olema üle 200 liigutatava osa, kõik asendatavad ja ta peab töötama dieetkoolal ning söögijääkidel, tal peab olema süli, mis mahutaks samaaegselt neli last, suudlus, mis raviks kõike alates kriimustatud põlvest kuni murtud südameni ja ta teeb kõike kasutades vaid kahte kätt."

Ingel oli vapustatud neist nõudmistest: "Ainult kahte kätt!? Ei ole võimalik! Ja see on ainult tüüpmudelil? Seda on liiga palju ühe päeva jaoks! Oota homseni ja lõpeta siis."

"Aga ma ei oota," oli Jumal vastu, "ma olen selle südamelähedase loomingu lõpetamisega juba lõpusirgel. Ta suudab juba end ise ravida, kui haigeks jääb. Ja võib töötada 18-tunniseid tööpäevi." Ingel liikus lähemale ja puudutas naist. "Aga sa oled ta nii pehme teinud, Jumal?

"Ta ongi pehme," nõustus Jumal, "aga ma olen ta ka tugevaks teinud. Sul pole aimugi, mida ta suudab taluda ja saavutada."

 

 


14.05.2007

Issanda loomaaed on ikka kirju!!!

Aru ma ei saa, miks valetada?? Ilmselgeid asju, mis siililegi selge!! Ja siis igaks juhuks ära blokkida, mine tea, äkki öeldakse veel midagi, mida inglikõrvad kuulda ei taha või inglisilmad lugeda ei julge.
Ja siis kustutame ruttu kommentaarid ka ära, äkki mõni märkab seotust ;))


Tervis on täieliku füüsilise, psüühilise ja sotsiaalse heaolu seisund, mitte ainult haiguse või põduruse puudumine.

Tervis on mõõdetav

lootusetu seisund --------------- täielik heaolu


01.01.2007

 Üks armas inimene saatis selle mulle. Loodan, et tõesti vaid mulle.
Ei tea kas ta kirjutas selle ise või tegi copy+paste.
Tegelt vahet pole - tundsin end hetkekski printsessina :)))

Mine tasa ja usu, et tulevad päevad
täis päikest ja õnne, et mured jäävad maha
möödunud aastate minevikku,
ees seisab sirge ja tasane tee.
Mine tasa ja looda, et homne päev on tänasest parem.
Mine tasa ja armasta- siis-
Kuldse tõllaga kuldses rüüs
tuleb aegade prints üle mäe.
Annab südamevärinal tähises öös
uusaata printsessile käe.
Hetkeks soovides seisatab aeg sel ööl
tardub jääkilluks kuu ja vari
kuni kell viimast korda
sel aastal veel lööb
algab lootusi tulvil uusaata...
mis tulgu Sul parem ,kui kõik eelmised kokku...

Head uut aastat !


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.