Kasutaja veiks päevik

veiks
41, Viljandi, Eesti

07.08.2010

Krematooriumis põlevad kaks lahkunut. Üks vilistab.
"Lõpeta!" käratab talle teine. "Mul kõrvad juba huugavad!"
"Mitte huugavad, vaid hõõguvad," naljatab esimene


04.08.2010

Keskealine abielupaar heidab õhtul voodisse. Naine küsib mehelt: "Noh, kallis, kas teeme ka midagi?"
Mees läheb baarikapi juurde, võtab viskipudelist suure lonksu ja keerab magama. Nii kordub mitu õhtut. Kord püüab naine kavalam olla ja küsib: "Kas teeme ka midagi, aga teistmoodi, romantilisemalt?"
"Olgu, tule siia voodi ette ja lase neljakäpukile," nõustub mees.
Istub siis kaksiratsa naisele selga, annab laksu tagumiku pihta ja hüüab: "Nõõ, baarikapi juurde!"


29.07.2010

Mis on superkarskus? Vaadata kaht, aga näha üht.


30.03.2010

vennatütar tuli meile ja ütles, et LM paki peal oli kirjas - suitsetamine tekitab impotentsust. Küsimusele, et mis isa sellepeale kostis, ütles ta, isa tõmbab Leeki.


03.05.2010

Mees läheb arsti juurde ja teatab, et tal on 3 munandit. Arst hakkab kompama ja otsima, kuid ei leia kolmandat munandit.
"Proovige natuke rohkem paremalt nüüd, doktor" ütleb mees.
Arst kobab juba pikemat aega kuid siis vastab hämmeldunult "Teiega on kõik korras".
Arsti ukse taga tuli mehe sõber vastu: "Noh, Pets, mis sul siia arsti juurde asja?"
"Ah niisama. Mul on rongini pool tundi aega. Mõtlesin, et lasen mune väheke sügada"


22.05.2010

Mees nõuab kohtus lahutust kuna naine oli tema riista otsast hammustanud. Kohtunik küsis, mis asjaoludel selline asi sai juhtuda. Mees hakkab siis seletama-
Oli reede öö ja olime pärast pikka päeva maandunud voodis. Minu abikaasa tegi mulle oraalseksi. Imemise vahepeal muudkui päris, et kas mul on hea ja kas tema teeb hästi. Vaadake mina olen kogu elu aumees olnud ja siis ma ütlesingi..Minu 15 aastat noorem sekretäär tegi seda täna lõundaaeg ikka palju paremini!


01.06.2010

Naine päevitab paljalt rannas. Mees tuleb ja küsib: "Kas teie lokid on keemilised või rullidega keeratud?"
"Häbematus! Kas mina olen teie käest küsinud, et kas teie kotid on heegeldatud või kedratud?"


15.12.2009

Mees pissib igal öösel alla. Mõtleb siis, et läheb arsti juurde, et mis värk on, suur mees juba ju. Lähebki siis arsti juurde ja arst küsib: "Kuidas see kõik täpsemalt käib, see voodisse pissimine?" Mees vastab: "Noh, tuleb üks päkapikk ja küsib, kas pissime, ja mina vastan, et jah. Arst ütleb: "Siin on abi kerge tulema! Lihtsalt ütle järgmine kord, et ei pissi." Mees läheb koju ja on väga õnnelik, et abi sai.

Jõudiski õhtu kätte ja läks mees magama. Unes näeb jälle, et seesama päkapikk tuleb. Päkapikk küsib: "Pissime?" Mees vastab: "Ei pissi!" Päkapikk hakkab anuma: "Pissime ikka." Mees…


07.04.2010

Mees on arstlikul läbivaatusel. Doktor uurib puurib siis võtab markeri ja teeb mehe paremale munandile paar kriipsu ja värvib ühe sektori punaseks, siis kirjutab midagi paberile ja saadab mehe eriarsti juurde. Seal lõpeb läbivaatus sellega, et doktor teeb mingid märgid nehe vasakule munandile ja värvib poole sellest roheliseks, täidab miski paberi ja palub sama arsti juurde tagasi minna kust tuldud. Mees läheb ja kuna kumbki arst talle midagi lähemalt ei seletanud hakab kogu lugu teda juba pisut hirmutama. Otsustab siis piiluda, mis diagnoos talle pandud vms ... vaatab paberit, kus kirjas: "häid munadepühi sullegi kallis…


31.08.2009

Vanamees kaua otsis endale head kukke, mida osta, et too kanadega kargaks. Ostis ühe, liiga vana, ostis teise, ka laisk. Ostis ühe noore, tugeva väljanägemisega, mõtles, äkki saab asja. Jättis ta kuke kanadega, ise läks majja kohvi jooma. Kohe kui peremees ära läks, hakkas kukk järsku kargama kanade peal nagu hull, kõikidele kanadele küttis jube peaaegu ära, kui tuleb talle vastu peremehe eelmine kukk, kes juba vana, ja ütleb talle:
"Noh mis sa nüüd teed kukeke, ise veel noor, pingutad üle ju."
"Noor olen, aga tugev raisk!"
"Hah, see, et sa kargata…


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.