Kasutaja Ervin Aaver päevik

Ervin Aaver
31, Rakvere, Eesti

09.12.2018

Taas on ajaratas pööranud uue lehekülje minu eluraamatus ja eneselegi uskumatu, et mulle meeldib endiselt, kui inimesed siin lõustaraamatus ja veel rohkem päriselus, saavad osa minu tegemistest praegu ja ka homme, ülehomme.
On muidugi ka neid, kes enam ei tunne ennast selles segases seltskonnas koduselt ja jäävad kaugeks ning lahkuvad vaikselt minu elust, et minna uuele missioonile ja teha ruumi uutele inimestele. Kõik me oleme ju siia ilma ikkagi sündinud kindlatel põhjustel ja samuti tuleme ja lahkume inimeste eludest, kui aeg selleks on täis.
Kuid tunnistagem: see ongi elu. Mis puutub sõbraks olemist, siis see ei olegi nii kerge ja iseenesest…


Damian Marley feat Nas - Road to Zion

Too esile

Damian Marley feat Nas - Road to Zion



27.12.2009

on ainulaadne isiklik kogemus. Ontähtis teadvustada, et kriisireaktsioonid on normaalsed reaktsioonid.

¨Ðokietapp-ei saa olla tõsi, mis on juhtunud.

See võib kesta hetkest mõne päevani. Inimene ei suuda aru saada juhtunust, käitub vastuoluliselt või olukorrale mittevastavalt, ei pruugi mäletada sellel etapil juhtunust.

¨Reaktsioonietapp- mis on juhtunud.

Kestab mõni nädal kuni kuu, inimene püüab aru saada juhtunust, miks, kuidas. Psühholoogilised abivahendid aitavad paremini üle saada, võivad esineda kehalised vaevused, haigushood, süütunne, masendus, viha, tunnete varjamist.

¨Arusaamise etapp-kuidas sellest pääseda

Kestab mõnest kuust aastani. Psüühilised vaevused ja tundelisus väheneb, meeleolu paraneb. Kui toimub lukustumine, tuleb spetsialistide poole pöörduda. Inimene õpibleppima juhtunuga, mida ei…


15.12.2009

normaalne aladdin :D


Mõttetegevus on intellektuaalsete ja kommunikatiivsete protsesside kompleks. See mõiste on võetud kasutusele metodoloogias sotsiaalse sfääri nähtuste tunnetusprotsessi kirjeldamiseks.

Mõttetegevuse baaselemendiks on kahe osaleja - mõtte genereerija (ütleja) ja mõtte vastuvõtja (arusaaja) vaheline ühesuunaline protsess. Reaalses suhtluses, näiteks dialoogis, toimub pidev osalusrollide vaheldumine. Rollide vaheldumine toimub sageli ka monoloogis, lektor (või isegi diktaator) peab ajuti asuma arusaaja positsiooni, et mõista, millist toimet tema äsjane sõnum vastuvõtjale avaldas, et formuleerida adekvaatne järgmine sõnum. Grupis korraldatav mõttetegevus areneb dünaamilises ja keerulises osalusrollide vaheldumises.

[redigeeri]Mõttetegevuse baasskeem


03.05.2010

Despootia

Allikas: Vikipeedia

Poliitika artiklid teemal
Valitsemisvorm
Vormid

· redigeeri

Despootia (vana-kreeka keeles δεσποτία despotía sõnast δεσπότης despótes - valitseja) on valitsusvorm, mille puhul üksainus autoriteet - kas üksikisik (vaata.autokraatia) või omavahel seotud rühm inimesi (vaata oligarhia) - omab riigis absoluutset poliitilist võimu. Klassikaliselt on despootia riik, kus üks mees kasutab ja käsutab kõike ja kõiki ning ülejäänud inimesed on tema orjad. Seda tüüpi despootia oli esimese tsivilisatsioonina Egiptuses, kus valitses Vaarao kui näide klassikalisest despoodist. Paljud kolmanda maailma Islami riigid võivad isegi tänapäeval sarnaneda klassikalise despootiaga.

Tänapäeval eeldatakse, et despootias otsustatakse türannlikult. Despootia oli kasutusel Bütsantsi Impeeriumis. Kuid võib esineda ka lahke või valgustatud…


"Road To Zion"

(feat. Nas)

Yeah Man...

Jah will be waiting there, We a shout!

Jah will be waiting there

[Verse 1]

In this world of calamity

Dirty looks and grudges and jealousy

And police weh abuse dem authority

Media clowns weh nuh know 'bout variety

Boom!

The youngest veteran a go murder dem slow

Ragga muffin sent to call me from the bush bungalow

Unnu watch mek I clear out my voice now Figaro!

Emerge from the darkness with mi big blunt a glow

Mi hammer dem a slam and…


22.10.2009

Huiak


Damian Marley feat Nas - Road to Zion


29.04.2010

Panteism (kreeka k pan – kõik, theos – jumal) on usulis-filosoofiline mõttesuund, mille järgi kõiksus on samane Jumalaga. Panteistlik Jumal on individuaalsuseta "miski", halb lähtub jumalast nagu heagi. Samm panteismist edasi viib fatalismi või ateismi. Kogu maailm on jumala ilming ja Jumal on sama maailmaga. Panteism samastab Jumala ja universumi. Panteism tähistab immanentset usundivormi.


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.