Kasutaja kuldar päevik

kuldar
47, Pärnu, Eesti

18.03.2012

;) ilus aeg.!


Kohalikele elanikele ja politseile pinnuks silmas olev Saaremaa Orissaare eriinternaatkool lõpetab tõenäoliselt tegevuse. Haridusministeeriumi põhjendusel on kooli ülalpidamine ebaotstarbekas.

Käskkiri Orissaare internaatkooli sulgemiseks 1. juulil ootab veel ministri allkirja.

Ministeeriumi kommunikatsioonibüroo juhataja Tarmu Kurmi selgitusel loodetakse selle otsusega parandada psüühikahäiretega ja kasvatusraskustega õpilaste õppe- ja elutingimusi, kirjutab tänane Postimees.

Kasvatusraskustega õpilastele mõeldud Orissaare kool on läbi aastate paistnud halvas valguses. Avalikkuse ette on jõudnud sõnumid viletsatest elamistingimustest, õpilaste korrarikkumistest ja vägivallast.

Kurmi sõnul on ministeerium veendumusel, et kooli tegevuse jätkamine ei ole ei õppe- ja kasvatustöö seisukohalt ega ka majanduslikult otstarbekas.

Teine mõjuv põhjus on õpilaste arvu pidev vähenemine.

Allesjäänud õpilastele uus kool leida ei…


Meelelahutusportaali elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim rõõmustab Saaremaal asuva Orissaare eriinternaatkooli kinnipaneku üle, sest ehk kaovad nii ära ka vargused ja vandalism tema kinnisvara kallal, kuna just erikooli õpilasi kahtlustab Saagim viimase aja rünnetes tema Saaremaa kinnisvara vastu.

Viimati langes vandaalide küüsi Saagimi tühjalt seisev maja Orissaares eriinternaatkooli läheduses. "Eks ma maksan lõivu selle eest, et Saaremaal maamaja oman, kuid selge on ka see, et ma ei saa palgata valvurit terveks aastaks," on Anu Saagim nõutu.

Meedias tuntuks saanud naisterahva nimel on Saaremaal seitse kinnistut, neist kaks Orissaares, kuid talle kuuluvate firmade nimel on aga veel kümneid kinnistuid üle Saaremaa.

Kuressaare…


Kuidas kool külale, nõnda küla koolile



Kes oleks võinud arvata,et sellisest koolist nagu Orissaareinternaat kool ,tulevad kuulsad kirjanikud ja luuletajad.


KITT Dashboard


15.01.2012

Otsime maakividega seotud töö ja sobib ka muu ehitus töö.
http://www.soov.ee/parnumaa/Otsime_maakividega_seotud_tood
+372 56703864.


2012.aasta
Draakoni aasta !


SAADA SÕBRALE
Sinu nimi või e-mail:
Sõbra e-mail:
Palun sisestage turvakood: 1x1t.gif


12.04.2012

Polegi palju jäänud suveni,esimene grill juba tehtud.:D


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.