1,5 l kooritud ja tükeldatud köögivilju (5 dl kartulit, 5 dl porgandit, 5 dl lillkapsast) Kuni 2,5 dl köögiviljakeeduleent Soovi korral rinnapiima või piimasegu.
Köögiviljad pesta, koorida ja tükeldada. Lisada keevasse vette
valmimise järjekorras. Näiteks esimesena porgandid, seejärel kartul ja
viimasena lillkapsas ja keeta pehmeks.Püreerida 2,5 dl keeduleemes ja
jahutada. Jaotada portsudeks (purkidesse, kotikestesse). Jahutada
kiiresti külmas vees. Püree säilib külmikus 2 ööpäeva. Need, mis jäävad
kauemaks seisma tuleb külmutada. Enne tarvitamist sulatada ja soojendada. Seejärel lisada kas rinnapiima või piimasegu paraja konsistentsi saavutamiseks.
Armsad vanemad kirjutage kommentaaridesse retsepte ja nippe, kuidas oma lapsele süüa valmistate!
Na razie nie ma żadnych komentarzy.
Dodaj komentarz aby rozpocząć dyskusję!