Kasutaja tass päevik

tass
51, Tartu, Eesti

Algas kõik sellega,et Teelel oli sünna ja käisid külalised,see oli laupäev 15det.Järgmine nädal 18dets. päeval kõik kena ja roosa aga mis siis õhtul toimus..!Poisid läksid ilusti kl.8 ajal magama ja siiis... kl.22.00 ajal kisa,läksin vaatama ja pidin saama šoki kuna Mihkel ahmis õhku ja ei saanud magada ega ka korralikult hingata.Tegin ise auru ,vaatasin et paremaks ei lähe kutsusin kiirabi.Kiirabi tuli tegi ühe süsti ja veelkord auru ei midagi suurt muutu.Viidi meid siis haiglasse,istusime siis haiglas kolm päeva.Sellest viirusest tekkis poisil kõri turse,mida muidugi mõista kodus hiljem edasi aurutasime,samas kaks päeva hiljem hakkas ka teisel poisil sama jama,õnneks natuke…


22.10.2011

Oli küll raske aeg aga sellest sain lõpuks võitu.Alates 16 sept.on mu elul jälle uued tuuled,kuna sündisid perre kaks pisi põnni.Nüüd on käed ja jalad tööd täis ega suurt endale ei saagi mõelda.Kuigi on sügis ja õues oleks palju teha,siiski teen siis kui saan ja kui aega on poiste kõrvalt.


06.09.2013

Sellest kuust siis hakkan j;lle oppima koos lapsega,sest Teele l;ks meil kooli.Ja peale selle,et tavaline kool meil on hakkame ka muusika koolis k;ima ja kitarri oppima.Tuleb j;rgmine n;dal tihe graafik aga mis parata.(Naljakas on teil seda lugu lugeda kuna pole t;pi t;hti.

Poisid aga kasvavad nii kiirelt,et ei saa arugi millal see aeg lendab.Juba oleme ju kohe kohe 2a.T;psemalt 16sept.
On v;ike sissekanne aga eks hiljem j;tkan kui saab korralikumalt kirja panna.


Järg siis sellele mis oli..

Peale selle,et see tramburai kestis meil pea kuu aega,seal hulgas magamatta öid ja muu kaasa arvatud.Pele selle et poistel kahe poolne keskkõrva põletik oli ja antipjotsi peale kohe sai ,saime ka haigusest võitu.Poisin muutusid koheselt,hakkasid jälle korralikult sööma ja mängima ilma et vägisi peaks toppima sööki.Vingumist ja jonni on ka jälle vähem.Kõige hullem oli asja juure see,et see aeg ei saanud me ei välja ega ka vanni,kuhu ma lihtsalt ei julgenud ega riskinud panna.

Kuna nüüd kõik möödas siis oleme jälle rõõmsad.....


Kohe ei oskagi millest alustada.Oli nii hea ja soe ilmake ja nüüd äkki selline pakane paukumas.Hommikuti vaata,et ei taha autogi käima minna,ustest rääkimata!?Kuna pole eriline kirjutaja siis ei oska ka midagi nii väga kirja panna.


01.10.2012

Minul siis selline lugu pajatada.

12 sept.toimus meie peres suur üritus ,konkreetselt hakkas Roomet tegema esimesi samme ja nüüd laseb üle toa kogu aeg edasi tagasi.Selle eest venna Mihkel on veel laisk kuigi on kaks sammu ainult teinud.Mitte ei viitsi ennast liigutada ja tipa tapa tegema hakata.Suured mure päevad ka möödas,et ei tea mida poistele süüa anda,sest mõlemal 8 kikut suus ja närime kõike mis aga kätte saame.Nüüd vaid oodata millal saabub aeg kui nad ise sööma hakkavad,kahvli või lusikaga suhu pistavad ISE.


25.07.2012

On möödunud kümme kuud ja 9 päeva sellest,kui mu poisid ilmavalgust nägid.Nüüd juba suured jõmmid ja mõlemal kaheksa hammast suus,mis siis kui emmet vahel hammustame.Vaikselt hakkab ka tulema sõnad,näiteks;mamm-mamm.nämm-nämm.Vahel tundub,et ütlevad isegi emme aga see on teatud häälitsusest.Samas kõnnivad ka tugede najal ,ei ole enam kaugel kui lähme kõndima.

Kuna kaaluga pandi viimane kord mööda siis kaal on ?Uuesti perearstile minnes siis saame teada kui palju ja kui pikad oleme.Riideid ei jõua ära kapis vahetada,alles sai kappi pandud kui juba vaheta välja suurema nr.vastu.Selleks korraks siis aitab.


On käes oktoobri keskpaik ja ma siis nüüd jälle kirjakastis.

Eelmises sisus ma kirjutasin,et hakkan koos lapsega õppima ja seda ma ka teen,esialgu on kõik veel normis.Plika ei viitsi vahel küll lugeda aga saame hakkama.Panin teise ka muusikakooli kitarri õppima ,siiani on läinud eduliselt ja esimene tunnistus ka käes.Kui võtta 10 palli süsteemis siis on päris hästi tal läinud.Varsti hakkab ka emmet ja issit õpetama pilli mängima.


Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.