Kasutaja Qi- päevik

Qi-
66, Tartu, Eesti

Vana aasta peagi saamas on minevikuks. Uus ta järel tuleb..........heade soovide pärituuled lükkavad meid kõiki uude aastasse. Soovin, et tunneksime kõik rohkem rõõmu lihtsatest asjadest. Et meil jätkuks aega imetleda pääsusilma aasal ja kuulata lõokese laulu...........Kui ühes õnnelikus kehas on rahulolev hing, võidavad sellest kõik! Unistagem ja viigem oma unistused täide!
ÕNNELIKKE ÕNNESTUMISI UUEL AASTAL!


Kõigepealt imelist sõbrapäeva!
Palju ja erinevaid on legende ka selle päeva nime saamisel. Viimane mida ma kuulsin oli, et sheik keelas ära oma maa meestel abielluda kuid Valentini nimeline noormees eiras keeldu ja selle auks hakati seda päeva nii nimetama.
Seoses nende päevadega tuleb meelde ka seik, kus aasta halvimast päevast räägiti meedias, kuid miks leidis vähe kajastust aasta parim päev? Aasta parim päev pidi olema 31.jaanuar.
Ilusaid päevi kõigile alati!


01.10.2011

Ilus. Päike paistab........värviküllane päev. Nii oli see ka 27 aastat tagasi, kui sündis mul esimene laps - tütar. See päev on nii eredalt meeles! Esimene laps! Kui ilusad olid Toomemäel puud ja kui palju vahtralehti. Lehehunnikuid, kus sees sai mõnusalt püherdada! Noorus! Egas nüüd enam pikali ei viska ja veerema hakka! Vaadatakse kohe, et vanamutt on hulluks läinud!:) Kuigi saladuskatte all võin rääkida, et paar aastat tagasi maal maja juures sai künka otsast küll alla veeretud! Tegime lapselapsega võistlust, kumb kaugemale veereb!:) Elu on ilus! Päikest kõigile!


Eestlane olla on uhke ja hää!.......?On lihtsaid inimesi, kes hoolivad teistest. Kas ka riik???
Sünge mõte...........
Ehk uuel aastal saavad mõtted ilusamad olema. Öeldakse ju, et ka pilvede taga paistab päike ja kui seda
nähakse ja teatakse, hakkab sellest soe.Ja minu soov on kõigile - vaatamata raskustele ärgem kaotagem hoolivust ja armastust ligimese vastu!
Vilgub vaikselt küünlatuli
lõhnab kuuseoks.
Kõik, mis aastas kaunis oli
jäägu elavaks!


Ei ole lugenud..............minu ümber on niigi kogu aeg videvik ja see on jama............kuid ei pea olema nägija, et näha..........noorus on ilus aeg.............nautige, kuid ärge raisake!!!..........igas aastas, igas eluetapis on ilusat ja head!


Oma hinge ma usaldan Sulle ükskord.
Oota, küll näed!
Ent vastu pead andma mulle - no mida?
Eks anna käed!
Oma lõõmavad peod, millest hoida, kui vääratab jalg.
Oma jahedad peod, kuhu panna, liig õnnelik, õhetav palg.
Oma kuumavad käed, kus juba, jahtunud südame leek.
Oma käed anna mulle,
et iial, enam iial ei eksiks ma teelt.


14.12.2009

Meie mõtteid ja tegusid piiravad mittemärkamised

ja kuna me ei märka, et me ei märka,

saame väga vähe teha, et muutuda.

Kuni me märkame kuidas mittemärkamine vormib meie tegusid ja mõtteid.


Armastage teineteist, aga ärge muutke seda koormaks,olgu see pigem mäslev meri teie hingede kallastel! Täitke teineteise klaas, aga ärge jooge ühest! Jagage leiba, aga ärge sööge ühte leivapätsi! Laulge ja tantsige koos, röömustage, aga jätke üksteisele vabadust!! Isegi pillikeeled on eraldi, kuid kõlavad ühise muusika taktis. Ulatage oma südamed, aga mitte teineteisele, sest need on saatuse kätes. Seiske kõrval, aga mitte liiga lähestikku. Olge kui temli tugisambad. Ei tamm ega küpress saa teineteise varjus kasvada.


PÄIKEST KÕIGILE!



25.10.2009

Mida kauem ja pidevamalt sa öösel töötad, seda kasutumaks ja altimaks vigadele muutud!


Söömise ja hingamise kõrval on uni üks tähtsamaid taastumisallikaid. Ka aeg, millal magatakse, mõjutab energiataset, tervist ja tegutsemist. Armastage ennast!


30.06.2009

Oled sa kunagi mõelnud, miks vahel sõpra ei leita? On sul kunagi öeldud, et õnne ei tohi peita? Oled sa mõelnud, et tähed saladust peidavad endas? Oled sa tundnud, et vähe, nii vähe on head sinus endas? Kas sulle ei tundu, et tühjalt mööduvad mõned su päevad? Mõtteid vaid endasse kuhjad, kuid mida siis teised näevad?


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.