Jõulupühadeks!
42, Tartu, Eesti

Kallid neiud ja naised!

Käes on jõulupühad ja see on teadupoolest suurepärane aeg, kui oma praegused partnerid maha jätta, nautida pühasid vaba hingena või uue ja tumedama glamuursema, ja mis seal salata, ka pisut varakama kallima seltsis.
Kõige parem on oma praegune polt maha jätta avalikult, kas siis vanemate või sõprade seltskonnas. Kas pole magus kättemaks kõigi nende pettumuste eest, mis ta Sulle möödunud aasta jooksul valmistanud on, ah? Ja magus kättemaks teile ju ometi meeldib ? ;)
Nii mõnus on lisada, et "Mine nüüd oma tuppa ja nuta nagu väike tüdruk, või mis sa teed, lähed kõrtsi, hädavares? Teiste omasuguste käsnade seltsis ennast ja üksteist haletsema, HAHAHA!" Tavaliselt käib sellega komplektis ka tema autorondi kraapimine (kapoti kordategemine on üks kalleimaid), mõne klaasi või tema telefoni lõhkumine. Sest siis ei saa ta sõpradele helistada, ja see on hea. Siis ta läheb arvuti kallale, aga ... oota, sa tegid ka sellega ju midagi ? Sest Sina ju ei teadnud, et rummi-cola kokteil ei sobi ülekuumeneva arvuti jahutamiseks (A) ;) Ega see ju sul esimene kord ei ole? Eelmiste jõulude ajal sai kah midagi sellist ette võetud. Ja sõbrapäeva paiku. ja jaanipäeval. ja tema sünnpäeval. Kurat, seda kõike on nii mõnus meenutada ja vaikselt ettegi mõelda, kuidas sellel korral kõik välja tuleb. Nüüd on aeg sõbrannadele helistada ja nendega koos mõnda ööklubisse minna.
Mis veel täiuslikest jõuludest puudu jääb ?

3 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.