04.01.2011
Head (Y)
31, Järva, Eesti

* Kui kõik tundub mõttetu , siis lihtsalt mine ja ära enam tagasi vaata .

* Mõnikord on lihtsalt parem minna ära ja jätta see kõik halb seljataha , nagu seda poleks kunagi olnudki.

*Sina olid see kes ilmus mu ellu, et teha mind õnnelikuks ja näidata mis on armastus! Aga sina olid ka see kes tõi mu ellu kõige valusamaid hetki ja kõige valusamaid pisaraid mida ma eales tundnud olen! Aga soovin, et suudad sõbrana mu elu muuta veelgi rohkem kui seda tegid mehena!

*Keegi tuli mu selja taha ja sosistas mu kõrva..ütles,et kohtume,aga ta ei öelnud kus.Ma mõtlesin , et see oli nali,kuid samas öösel kohtasin teda unes.

*Need kolm ei saabu iilagi tagasi:Lastud kuul,Kasutamata juhus,Õeldud sõna.

*Koputamata avan su ukse,luba küsimata nööbin lahti su põue ,ja varastan su südame olen A R M A S T U S.

*Pealtnäha rahuliku inimese hing on nagu tuulevaikne ookean - kunagi ei või teada, mis selle põhjast leida võib.

*Ainus põhjus miks keegi sind iial vihkaks on see , et ta tahab olla täpselt nagu sina!

*Sa oled juba terve päeva mu peas ringijooksnud, kas sa juba ära ei väsi?

*Sõbrad , ma ei saa teile päikesepaistelist ilma lubada aga ma saan teil vihmavarju peakohal hoida , kui sajab !

*Vaata mulle otsa ja sa näed, et saan elada ilma sinuta, aga ära vaata mulle silma, sest silmad reedavad, et ma valetan .

*Ma lasin su käest, arvates, et tuleb paremaid. Avastades lõpuks, et oled ainuke,kes midagi on tähendanud ja tähendad siiamaani .

*1 year, 12 months ,365 days ,8760 hours ,525600 minutes ,3153600 seconds ,every day ,every night & every time .. I always miss u.

*teeks täna matat ?? liidaks sind ja mind , lahutaks riided maha , jagaks su jalad kahega ja ma korrutaksin sind terve öö.

*Paljud kõnnivad üle su südame, aga on üks, kes sinna oma jäljed jätab.

*Sina oled päiksekiir mu hallis taevas.Sina oled minu õnn,millele saan naeratada koguaeg.Sina oled minu väike maailm,millest ei tahaks iialgi ära minna !

*Jumal andis meile kaks silma et näha, kaks kõrva et kuulda, kaks kätt et tunda, kuid miks andis Jumal meile ühe südame? Sellepärast, et teise me ise ülesse leiaks.

*Inimesed, kes tõeliselt igatsevad on hoopiski teistsugused, nemad ei ütle välja seda, just nemad istuvad keskööni üleval, just need püüavad sõprade juures naerda, käivad mälestustemaal ning tänu sellele on igatsus neile nii tohutult valus!

*Tõelised sõbrad on nagu hommikud. Sa ei saa neid kogu päevaks, ent võid alati kindel olla, et nad on olemas, kui üles ärkad. Homme, järgmisel nädalal, järgmisel aastal, igavesti.

*Me nutame, sest aeg lendab liiga kiirelt ning lõpuks me kaotame kellegi, keda armastame. Nii et tee liiga palju fotosid, naera liiga palju ja armasta, nagu poleks kunagi haiget saanud, sest iga 60 sekundit pahurust on minut õnne, mida ei saa enam kunagi tagasi.

*Naiste juures on kõige hirmsam see, et mehed ei saa elada nendega ega nendeta

*Jumal lõi mehe, vaatas tagasi ja mõtles: "Ma suudan paremat!" ja lõi naise.

*Mehed on nagu pilved: kui hommikuks ära lähevad, võib veel täitsa ilus ilm tulla

*Ja kui ma hulluks lähen, siis sinu ma võtan küll kaasa.

*Õpetasid armastama-armastasin sind . Õpeta ka unustama nagu unustasid mind .

*Tüdruk pole hõberaha,mis võib kõigile meeldida

*Vahel tahaksin nii kõvasti karjuda,et kõik kuuleksid ,kui valus mul on. Vahel tahaksin nutta nii hullusti,et kõik näeksid mu punaseid silmi..ja aitaksid. Vahel tahaksin kellegiga rääkida,kuid keegi ei kuula,kõigil on kiire. Vahel tahaksin surra ja näha,kui paljud mu matustele tuleks. Vahel tahaksin naerda nii kõvasti,et rõõmupisarad mööda põski alla langeksid. Vahel tahaksin armuda õigesse poissi ja olla armastatud , tõeliselt. Vahel tahaksin lihtsalt olla õnnelik;)

*Kas sa tead , et on olemas pisarad,mis kunagi ei kuiva?Neid ei pruugi näha,kuid nad on olemas,selle inimese sees kes neid pisaraid valas.Need pisarad ei kuiva kunagi,sest neis on liiga palju valu ja piina,et need kaduda võiksid.ainult tähelepanelikul uurimisel võib neid pisaraid näha.Suure rõõmu tagajärjel võivad need pisarad kaduda,kuid ei unune.Vähemalt sellel inimesel mitte kes neid pisaraid valas.

*Arvatakse , et inimene, kes teisel inimesel minna laseb on nõrk , vastupidi, ta on piisavalt tugev , et lahti lasta !

*Sa sulad mu südames,kui suhkur kuuma kohvi sees.

*Kõik naised on loomulikult inglid, aga kui nende tiivad murtakse, istuvad nad luua selga.

*Sa tahad neid näha.Sa räägid,naerad,kõik on tore.Sa ei oskagi nagu midagi muud tahta.Sa ei oska midagi muud oodata ja sa ei tahagi,et midagi muutuks.Sest nii on hea. Ja siis tuleb see keegi. Keegi,keda sa ei osanud oodatagi.Ta tuleb su ellu ja lihtsalt keerab seal kõik pahupidi.

*Väiksena mängisin tikkudega, sain vanaemalt vastu sõrmi, kuna see pidi valus olema, nüüd aga mängisin armastusega, kuid keegi ei keelanud, ikkagi oli valus.

*Kas sa tead kui raske on öelda : Ja , me oleme nüüd sõbrad , kuid tegelt tahan ma lihtsalt karjuda , MA ARMASTAN SIND !

*Ma murdun tihti,kuid harva näevad seda teised !

*Olen harjumus millega sa iial ei harju .

*Igatsen sind, sinu pilku, sinu imearmsat naeratust, su naerukaja, sinu häält, sinu hellust, sinu pikki pikki suudlusi. Lihtsalt, ma igatsen sind.

*kullake , esmamulje võib olla petlik, ja kui sa kunagi sellest aru saad, ja tagasi tuled, siis ära arva, et ma sind enam vajan

*Täiesti tavaline tüdruk, Täiesti tavalise iluga, täiesti tavalise käitumisega, täiesti tavalise olemisega, täiesti tavalise mõttemaailmaga, täiesti tavaliste pisaratega, täiesti tavaliste naeratustega, täiesti tavaliste juttudega.

* Maailmas on vähe erilisi inimesi- sellepärast, ongi sind ainult üks.

*Vahest tahaks sind kallistada, et kontrollida, kas sa ikka päriselt olemas oled!

♥ Kui sa teda näed , lendavad sul liblikad kõhus . Kui sa tema peale mõtled , lööb su süda kiiremini kui tavaliselt . Kui teie pilgud kohtuvad , sa punastad . Kui sa teda kallistad , täitub su keha soojusega .

*Kui ma poleks teda kohanud, oleks ma temast unistanud nii kaua, kuni ta ilmub.

*

Ma võin ju naeratada ja naerda päev otsa, aga ega see ei tähenda, et mul sees kõik sama särav oleks. Jube on. Kõik keerab. Tuimus hakkab mu mõtteid üle võtma. Ei oskagi enam midagi teha peale selle, et venitan suu jälle naerule ja jätan kõigile mulje, et väga super hästi on kõik. Aga ega ei ole ju. Silme ees jooksevad pildid mälestustest ja olukordadest, mida enam mitte kunagi olla ei saa.








38 vaatamisi
 
Kommentaarid
viljar25 24.10.2017

Väga kaunis ja tabav jutt mis paneb mõtlema kuigi minust käib armastus mööda

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.