27.01.2014
Sõnn
56, Räpina, Eesti

SÕNN (naine)
21. aprill - 21. mai

Mõjutav planeet: veenus
Element: maa
Metall: vask
Õnnevärv: sinine ja roheline
Õnnepäev: reede
Õnnekivi: türkiis ja safiir
Õnnenumbrid: 6, 15, 24, 33, 42, 51



Kui provotseerid Sõnni, siis ole valmis vasturündeks. Tal on tuline iseloom, mis viimase piirini viies vallandub. Siis hakkavad nõud lendama ja pasunad puhuma. Sellegipoolest on Sõnn reeglina rahuliku loomuga ja ülimalt visa hingega. Sõnn on järjekindel ja emotsionaalselt tugev ning rühib edukalt ka läbi eluraskuste.

Tuntud Sõnnid on näiteks Cher ja Penelope Cruz.

Sõnn armastuses

Sõnn reageerib präänikule ja kaunitele sõnadele paremini kui piitsale ja ahelatele. Väliselt rahuliku ja stabiilse fassaadi all on peidus kirg, mis muu maailma eest on peidus. Armunud Sõnn panustab kogu oma hingega värskele armuelule. Sõnn usub monogaamiasse ja kui partner arvab vastupidist, siis on see Sõnni jaoks kui punase rätiku näitamine ja igaüks teab, mis juhtub kui Sõnnile punase rätikuga lehvitada.

Sõnn suhtes

Ainult vähesed tähtkujud on suhtes olles pühendunumad kui Sõnn. Õige inimese jaoks on Sõnn täiuslik partner. Suhte toimimise nimel on Sõnn kõigeks valmis, rühkides tasa ja targu täiuslikkuse poole. Sõnn naudib lähedust ja intiimsust. Sõnni jaoks on oluline, et just temal oleks alati õigus ja raske on veenda teda vastupidises, seega Sõnni partner peaks sellega arvestama.

Sõnn sõbrannana

Sõnnist sõbranna on igavene sõbranna. Ta võtab sõprust väga tõsiselt ja ta on truu, lojaalne ja pühendunud. Vastutasuks ootab Sõnn samasugust sõprust ja seda saades on kõik kõige paremas korras. Sõnn reeglina ei vaja suurt sõprusringkonda, ta eelistab kvaliteeti kvantiteedile ja see ei kehti ainult sõpruses vaid kõigis eluvaldkondades.

Sõnn magamistoas

Partnerid eeldavad, et füüsiline suhe Sõnniga on pigem rahulik ja üllatuvad, leides eest aktiivse seksuaalse olendi. Sõnn on magamistoas väga kütkestav. Talle meeldib voodielu vürtsitada vestluste ja võrgutamisega. Sõnn suhtub seksi kui fantaasiamaailma, kuhu on võimalik põgeneda argimurede eest.

Sõnn ja mood

Sõnn on tihtilugu brändi kummardaja ja võimalusel ostab kvaliteetseid riideid parimast materjalist. Ta eelistab kaunistatud plätusid kontsaga kingadele ja lühikesi pükse miniseelikule. Sõnn armastab aksessuaare, mis toovad esile temast parima, olgu selleks näiteks omatehtud kaelakee või sall. Talle meeldivad neutraalsed toonid, mida on rikastatud pruuni või kuldse värviga.

6 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.