Kuidas mõõdub yks tavaline päev Kiol.
32, Hyvinkää, Soome

This one's a request.

(Loe veel...)
Kio: "Täna biukas oli mingi töö. Ma vaatasin suht sellise näoga, et oh shit, ma ei oska :'(. Siis õpetaja toppis töö lauale ja ma vaatasin seda tööd sellise näoga: ÄÄÄÄÄÄ :(, Pämm läks jumalast närvi selle peale."

***

Kio: "Oo, ma sain kirjandis kasutada sõna "prostitutsioon". Jumalast uhke olin enda yle. Pämm vaatas sellise hästi omatud näoga otsa mulle ja mugises midagi omaette."

***

Kio: "Mingi mutt asetas poes mulle piimapaki juuste peale. TYRA, ma läksin nii närvi *aaaaaarrrrgggghhhh!!!* *vehib kätega* selle peale, saad aru. Saad aru, ma tahtsin täiega karjuda talle "mine persse, kuradi mutt, raisk, ära topi oma paska mulle juuste peale!" Siis ta vaatas sellise hylgenäoga mulle otsa ja hakkas midagi kobisema. Tyra, olgu õnnelik, et jalaga ei saanud. Nii närvi ajab! MÕISTAD?!?!"

***

Yks päev siis kõnnin rahulikult mõõda Rüütli tänavat ja näen, et umbes paarisaja meetri kaugusel jalutab Kio koos mingi sõbrannaga. Vaatan siis Kiole sõbraliku näoga otsa ja tõstan kätt ja mida tema teeb?!?! Annab mulle mingi kuradi tyhja kommipaki, vaatab sarkastilise näoga otsa, ei ytle midagi ja kõnnib edasi rahulikult, nagu poleks midagi juhtunudki.

***

Või siis nii, et jalutan kodu poole omaette ja Rimi lähedal jalutab jälle Kio vastu koos Pämmuga. Mina vaatan Kiole otsa, naeratan ja tervitan, aga tema vaatab ylbelt otsa, ytleb "LÄBU!" ja kõnnib Pämmuga must mõõda, jättes mind mõtlema, et what the fuck was that about.

***

Kio: "Tyra, mingid tatikad passisid koolis mu juukseid, nahhui. Nagu pole enne juukseid näinud või? Siis mingid tibikad kõndisid mõõda ja yritasid mingit Nightwishi laulda. Tyra, nad laulsid nii mõõda, et ma pidin ära surema. No kurat, kui laulda ei oska, siis ole vait. Endal pole juukseidki peas ja julgeb veel laulda ka. Oleks MINA nii kiilakas, ma kyll oleks vait *vehib kätega*!"

***

Kio: "Ae täna koolis sai nalja. Riina ytles, et Boston asub Saksamaal! Tra, me pidime Pämmuga pyksi tegema selle peale *naerab ikka veel*. Nagu, kuidas saab yks inimene olla nii idioot? Kust sellised tulevad, noh? (Sellele vastan mina alati, et Eestimaalt tulevad sellised idioodid).

***

Kio: *Jalutab kodust välja ja märkab mind* "Kaua sa siin juba passid?!" Mina vastan, et umbes pool tundi. Kio: "Kurat, mis turboga sa siia jalutasid, noh?"

***

Kio: "Ema tegi syya kodus. Ma vaatasin kyll sellise näoga, et do I have to eat this *kõver nägu*? Sõin ära ja isa hakkas midagi mugisema, et ma ei õpi yldsegi ja bla-bla-bla. No tyra! Ma ei saa ju õppida, kui KEEEEEEEEEGI tõmbab arvutilt kõik juhtmed ära. Peaks talle vist mainima, et mul on peaaegu kõik kodused tööd arvutiga tehtavad. Ju teda nii väga huvitab minu õppimine."

***

Kio: "Mingi kole träna jalutas täna vastu, reivis mind. Ma mõtlesin, et is there something on my face or something? Do I really look that interesting?"

***

Kio: *Astub kodust välja ja märkab mind (again)* "Nooooh, ma ei saa head lugu kuulata. Sitakott *another kõver nägu*!"

***

Kio: "Kalevipoja isa nimi on Kalev." *Tark nägu*

***

Ei viitsi rohkem mõelda praegu.

6 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.