Aeg-ajalt teeb mõtlemise raskeks...
33, Tartu, Eesti

 Huvitav...

Miks meile tundub, et need inimesed, kellega Sa kunagi varem läbi said, on Sind unustanud?

 Äkki nad ei ole Sind unustanud, noh mitte täielikult. Nad teavad, et Sa oled olemas. Aga huvitav on just see, mis nende peas on. Mis nad Sinust arvavad?

Mitte mingid suvalised inimesed, vaid just need, kellele Sa varem usaldasid KÕIKE endast ning kes nüüd on nii öelda ära vajunud.

Kindlasti on olemas selliseid neist, kes muud ei suuda meeles pidada, kui halbu aegu. Aga õnneks on ka neid, kes mäletavad mõlemat, ent mälestavad rohkem häid aegu.

Ma püüan isiklikult kõik halva ära unustada, mis siiamaani kõikidega, keda ma tunnen/tundsin on olnud. Ja päris hästi õnnestub :) Paneb neid samuseid inimesi, kellega pole miljard sajandit suhelnud isegi igatsema.

Aga vot just see igatsus aegajalt segabki selle toreduse asja juures ära. 

Siiski on huvitav, kas need teised inimesed (mitte Sina ise nüüd), et kas nendega on samuti nii? Kas nad mäletavad Sind ja TEIEVAHELISI mälestusi? Kas nad tuletavad aegajalt meelde, kui tore võis olla? Või siis hoopis kui raske mõnel momendil kummagil oli, aga hiljem saite te sellest suurest muremäest üle?

Oh...Jah.... See tõesti teeb mõtlemise vahepeal raskeks.

Samas... Tahaksin sellega edastada sõnumi nendele inimestele, kes mind mäletavad veel, et ükskõik mis tülid ja asjad ka meid lahku ei viinud Teiega...

Ükskõik kui palju raskeid momente ka olnud pole... Ma mäletan enamasti head. Ja see panebki teid igatsema.

Jah, loomulikult ma ei tule teid teiselt tänavalt hõikama, ei tule teie seltskonda kutsumatult oma jutuga sisse... Ma ei julge, ja see on samuti ebaviisakas.

Ma tahan lihtsalt mainida, et ma igatsen neid kunagi olnud häid aegu.

Jah, neid tuleb veel, aga mitte teiega, vaid teistega. Aga need teised, ei asenda midagi, mis on seotud teiega. Need "UUED head ajad", mis tulevad, on ju vaid nende teistega seotud.

Ärge unustage kunagi neid inimesi, kes on teie ellu vähegi meeldiva jälje jätnud. Kasvõi üks pisike soe kallistus, mis tegi meele heaks :] Või üks põhjalik jutuajamine, mis viis selgusele, kuidas asjad tegelikult on.

Püüdke unustada vaid neid halbu asju, mis on kunagi juhtunud, ent mäletage neid inimesi, kes teile päikesekiiri ellu tõid (L).

63 vaatamisi
 
Kommentaarid
Siku1989 16.12.2008

Kullakene, meie oleme lihtsalt kaugeks jäänud sest kooli lõpetasin ju ära ja kolisin kaugemale.. aga ma ei ole Sind mitte kuidagi ja kunagi unustanud. Ja tea, et üks kõik kus maailma otsas ma ei ole, ma ei unusta Sind ja meie mälestusi. Sa oled kallis, miss u !

StArCrAsH666 StArCrAsH666 16.12.2008

I miss You too :(
Tahaks näha kunaski... :/ Pole ammu rääkinud ja uudiseid vahetanud. Aga seda ma mõtlen reaalis siiski :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.