Dont cry , say fuck you and smile ! 6OSA
25, Helsinki, Soome

Heipss .

Ma väga vabandan et pole olnud pikka aega uut osa kuna mul on olnud kool ja trenn. Mul pole lihtsalt aega jäänud .

Kui on olnud siukesed igavad osad siis palun õelge ideid kuna ma olen seda juba päris mitu korda kirjudanud kaa . Ma luban et homme tuleb kindlasti uus osa . Igatahes loodan et meeldib : )

Eelmises : Siis tegime kallikalli ja musimusi ja läksin koju . Kell oli juba 01.22 niiet läksi magama .

Hommikul ...

Selles : ... ärkasin selle kuradima päikese peale mis mulle silma paistis . Otsisin siis telfat . Leitsin selle padja alt . Vaatasin kella ja kell oli alles 09.43 . What the fuckk ?! Ma ple kunagi nii vara ärkanud . Ahh pohh . Läksin siis vanni tuppa ja käisin pesus . Läksin siis garderoobi . Valisin endale riidet ja panin need selga .

224529_362049470549978_1376245716_n_large

Siis föönitasin juuksed ja tegin endale hobusesapa .

Kuna ma ei viitsinud täna midagi teha siis otsustasin jääda koju täna . Homme on see X Factor siis mõtlesin et peaks hakkama kõvasti harjutama . Läksin siis köögi ja sõin ühe õuna ja võtsin mahla . Samal ajal kui ma sõin siis mulle helistas keegi . Kuna mu telefon oli taskus siis võtsin selle taskust ja võtsin vastu vaatamatta kes se oli .

( Mina - M ja Tundmatu - T )

T- Tsauu . ( Öeldi mulle kurva häälega sain aru et se oli James )

M- Tsauuki . Miks nii kurb ? Kuna koju tulete ?

J- Öööm juhtus õnnetus . Me oleme veel siin nata aega .

M- Mis õnnetus ?

J- Se pole eriti telefoni jutt aga Emilyga . Ta on haiglas .

M- Mida !? ( karjudes samas mul kukkus õun maha ja klaas. Klaas läks kilduteks aga ei teinud välja .)

J- Ära muretse kõik saab korda .

M- Ei ma muredsen küll ta on mu õde ja ma ei taha kaodata teda . Ma tulen sinna .

Ma panin kõne kinni ja samas kui sain aru mis toimub siis hakkasin nutma . Helistasin siis Harryle .

( Mina - M ja Harry - H )

H- Tsauu kallis . Mis on miks sa nutad ?

M- Ma lähen Eestisse . Mu õega on juhtunud õnnetus .

H- Okei aga ma tulen sinuga kaasa . Ole poole tunni pärast valmis tulen sulle järgi . Tsauu musii .

M- Mhh . Tsauu kallis .

Läksin enda tuppa ja läksin jälle garderoobi . Valisin endale riidet ja panin need selga .Tegin endale õrna meiki ja lokkid .

Mul jäi veel 10 minutit aega ja otsustasin minna läpparisse . Käisin facebookis ja twitteris . Facebookis polnud midagi erilist ja twitterisse tegin tweedi :

I am going Estonia . I love you little sis . With my hon @Harry_Styles

Kuulsin et keegi on ukse taga ja jooksin koridori ja panin pappud jalga ja võtsin kappi peal kotti .Kui ukse avasin siis seal ei olnud Harry vaid David . " Mida sa tahad ? " küsisin suht ülbelt samal ajal ust lukku pannes sest Harry tuleb nikunii varsti . " Kallis ... Ma armastan sind ikka veel . Palun andesta mulle . Me võiks uuesti alustada . " ütles ta mulle kui olin ukse lukku pannud ja näoga tema poole pööranud . " Unistada võib ikka jaa . " ütlesin talle " Palun palun palun . " hakkas ta paluma . " Sa tegid mulle haiged . Ma olen juba sellest üle saanud . Mull on nõõd Harry kes hoolib minust ja ma armastan teda . Nüüd ja igavesti . " ütlesin talle ja hakkasin temast mööda minema kuid ta võttis mu kaelas kinni ja ütles " Seda sa veel kahestad . " " Sa teed mulle haiged David . Lase lahti . Mis sinuga on sa juu ei teeks nii iial . " suutsin kuidagi öelda . Ta ei vastanud midagi vaid surus mind vastu ust . Mul hakkas juba silme eest mustaks minema kuid kuulsin et keegi ütles " Lase temast lahti . " " Oioi kes se siin ütleja on ahh ? Sina oledgi se kullakallis Harry jahh . " ütles David . Kuulsin veel et öeldi " Ma ütlesin lase temast lahti . " David lasi minust lahti ja läks minema . Harry tuli minu juurde. Ma olin pikkali maas ahmisin õhku . " Kallis kas kõik on korras ? " küsis Harry minu käest . " Jah . Aitäh et sa tulid õigel ajal . " ütlesin talle ja ta suudles mind . Need huuled lihtsalt on nii head . Peale suudlusd ta aitas mind püsti ja läksime autosse . Sõitsime lennujaama . Kuna oli Harryl eralennuk siis saime kohe õhku minna . Räägisime lihtsalt juttu ja varsti ma jäin kaa magama .

" Kallis ärka ülesse . Me oleme kohal . " " Mhhm " ütlesin ainuld ja keerasin külge . Harry võtis mind sülle ja viis mind lennukist välja auto peale .

Jap siukene osa siis : )

Roheline : Tänan . Te olette nii nunnud .

Punane : PÕHJUS PALUN !

Päikest teie päeva kaa ! : )

27 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.