Dont cry , say fuck you and smile ! 1OSA
25, Helsinki, Soome

Esimene osa siis . Loodanet teile meeldib. Aitäh siis kõigile kes panid rohelise eelmises .

: )

Tulin siis koolist koju ja karjusin kõvasti " Tere ma olen kodus " Venna ja õde karjusid mõlemad " Tsauu ! "Läksin siis enda tuppa ja viskasin koolikotti enda voodisse . Mõtlesin et õppin juba ära et pärast saan kauem väljas olla .Kui olin kõik õppigud välja võtnud siis kuulsin et õde kiljub . Jooksin siis õe tuppa ja küsisin mis on . " One Direction ! One Direction ! " Karjus ta ja ei oskan midagi muud õelda . Venna jõudis kaa juba Emily tuppa ja küsis " Mis juhtus " " Ei te ma lihtsald karjub One Direction ja muud ei oska õelda " vastasin venna küsimusele ja kõndisin õe juurde ja ütlesin talle "Rahune maha , istu voodile ja räägi mis on " Ta istus nattuge aega voodi peal ja hakkas räägima " No ma vaatasin telekat ja seal õeldi et One Direction tuleb siia meie kaupamaija alkirje jagama homme " " Ohh sind tohmanid küll " vastasin talle " Palun , palun , palun " hakkas Emily paluma " Noo lähme siis " ütlesin talle ja tõusin voodi pealt ja kõndisin enda tuppa . " JEEEEEEEEEE " kuulsin teisest toast kui olin tooli peale istund ja õppima hakkanud .

Homme :

Ärgasin selle peale üles et tuntsin et kusgilt tuleb kohvi lõhn . Tõusin püsti ja läksin vetsu pesin näo ja hampad ja läksin enda toas välja kööki . " Hommikust " ütlesid James ja Emily . Ei viitsinud neile midagi öelda ja ütlesin lihtsal "Mhhm " " Kell on juba 12 kuna me sinna kaupamaija lähme " küsis Emily uudisimulikult . " Ma ei tea veel umbes tunni aja pärast kui ennast valmis saan " " Okeiii " sain ainult vastuseks ja kui ta juba oli läinud . Jõin enda kohvi ära ja sõin paar võileipa kaa . Läksin siis enda tuppa ja tegin endale meiki ja soengu .Siis panin ennast riidesse .

Riided Tumblr_m0st8elkaj1qeo03no1_500_large

Meik Tumblr_mayzo73jkh1rplbgmo1_500_large

Soeng Draft_lens1894522module150570171photo_1307002253yxtok_large_large

Olingi valmis minekuks . James viis meid autoga ära . Autos helises mu telefon .

( Mina - M ja David - D)

M- Jaa

D- Tsau musii .

M- Tsauu kallis .

D- Kus oled ?

M- Autos . Lähen Emily-ga kaupamaija . Täna tuleb see mis se nüüd oli .

D - One Direction .

M- Jah just see . Kus muidu ise ?

D - Kodus . Aga jahh eks pärast välja onjuu. Tsauuu musii.

M- Jaa ikka . Tsauu kallis .

Panin kõne kinni ja panin telefoni kotti . " Kohal " ütles venna ja me läksime autost välja . Lehvitasime Emily-ga kui venna minema sõittis . Kõndisime kaupamaija sisse kus oli tohutuld inimesi kiljumas ja isegi nutmas . " Lähme sinna istuma nii kaua kui need inimesed ära lähevad siis on meie kord " " Mhhm " ütles Emily . Sain aru et ta nägi One Directioni poisse . Kõndisime pingi juurde ja istusime selle peale . Olime nii kaua ootanud et me mõlemad jäime magama . Tunsin kui keegi mind rapudas ja küsis "Kas sa oled elus ? " Tegin silmad lahti ja seal seisis mu ees nii nunnu poiss tal oli ilusad silmad ja .. oota mis ma ajan mul on poiss olemas . " Jah . jah ma olen elus . "sain siis suust midagi välja ja hakkasin Emily-t äratama kui ta oma silmad lahti tegi siis ta hakkas kiljuma siis sain aru et se oli One Directioni poiss. " Emily ole tasa . Viisakas ei oska olla v ? " ütlesin Emilyle samal ajal kui ma käe ta suu ette panin . Ta hammustas mind ja läks poissi juurde ja küsis enda nunnu häälega " Harrykasma saaksin sinult kalli ka autokrammi ? "" Jah muidugi " vastas poiss ja tegi talle kalli ja võttis mingi paperi ja kirjudas sinna midagi . Emily nägi mingid 1 , 2 , 3 , 4 nelja poissi veel ja jooksis sinna . Poiss istus mu kõrvale ja küsis " Kas sa minuga välja ei taha tulla täna " Mõtlesin natuge aega ja ütlesin "Esiteks ma ei tunne sind ja ma lähen oma poisiga täna välja." " Noo aga siis sa ju õppid mind tundma ja ainuld sõpradena . "ütles ta mulle otse mu silmadesse vaatates . Ma hakkasin talle juba lähenema kuid Emily karjus "Katy tule siia! " Jumal tänadut et Emily mind kutsus . " Katy ilus nimi on sul " ütles poiss ja andis mulle paperi kus oli ta number. Ta ei saanud siis aru et ma ei tahnud temaga välja minna samal ajal liigusin Emily poole . Panin paperi taskusse . Räägisime poistega natuge juttu ja siis jalutasime koju . Kui koju jõutsime käisin pesus ja panin tutugad selga .

Tutugad Y_large

Võtsin Sophie sülle ja ütlesin " Anna andeks ma ei jõua täna sinuga väljas käija " Käisin siis korra Emily toas ära ta juba ma magas . Läksin siis enda tuppa võtsin läppaga

Läppakas Tumblr_lmo9l1wggn1qh76wbo1_400_large

ja käisin Fb ja Twiteris . Vaatasin kella kell oli juba 1 öösel ja siis mulle tuli meelde et ma pidin Davidiga täna välja minema . Saatsin talle kähku sõnumi et

Anna andeks musiiiiii .. Ma nii vabandan

xoxox Sinu kallis

siis pani läppaka kinni ja läksin magama .

Hommikul ärgasin selle peale üles et mu telefon helises . Helistajaks oli .....

Telefon 550485_350093885079647_312847833_n_large

Ma nii loodan et teile meeldib .

Roheline- Aitäh sulle sa oled nii armas !

PUNANE- Omm okeiii .. põhjus kaa siis paluks .

Ilusad päeva !

47 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.