To be old and wise, your must be first young and stupid. # 2osa
25, Helsinki, Soome

Heii !

Teen siis uue osa . Sorri kui ma pole ammu kirjutan aga kiire on olnud . Niisiis ma hakkan siis kirjutama praegusest hetkes kuna eelmine osa oli kui nad Harryga tülli läksid . Ja suured tänut et te loete .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagu iga hommik ärkan ülesse ja teen end korda. Panin selga musta toppi ja tavalised teksad . Panin ka veel pusa mis oli roosad värvi ja peal oli kirjutatud " SHUT UP ! you know my name not my story . " Kammisin enda juuksed ja läksin kööki . Mul on aind kahetoaline korter millega olin väga rahul. Kuna mul polnud palju raha siis polnud mul kaa palju süüa . Tegin endale endale ühe võileiva mille punnisin kuidagi selle endale sisse . Kuna ma ei söö eriti inimeste toite siis mulle ei meeldi kaa eriti neid süüa aga kuna tahan olla nagu iga tavaline inimene siis iga päev sõõn ühe võileiva . Olin juba sellega harjunud aga se oli ikka nii vastik.

Kell oli juba 7.28 siis hakkasin liikuma kooli poole . Panin enda katkised tossud jalka ja võtsin enda kotti. Kuna ma kõnin kooli umbes 15 minutid siis jõutsin kooli 7.46.

Nagu alati kui kooli astun siis kõik mind imelikult vaatavad . Ei teinud välja sellest ja lihtsalt kõndisin klassi . Täna oli palju eksameid kuna on viimane kooli päev. Aga mul jumala pohh kui halva või hea hinde saan . Õnneks on viimane päev ma ei suudaks siin enam olla kahh . Aga mina sinna lõpupeole küll ei kavatse minna . Istun lihtsalt kodus .

Koolipäev läks aeglaseld. Aga varsti juba saingi koju . Kodus panin enda vana teleka käima ja hakkasin raamadut lugema.

533764_374777875938923_1535145410_n_large

Lugesin raamatud kuid kuulsin et uudiset hakkavad . Panin raamatu kõrvale ja hakkasin uudiseid kuulama.

Täna kuulus poistebändi One Directioni autosse sõideti sisse . Tõsiseid vigastusi ei olnud aga roolis olnud Harry Styles sai raskeld vigastada. Praegu ta on **** haiglas . Rohkem meie ei tea. Kas tõesti Harry sureb ja mis siis juhtub bändiga ?

Ma ei saanud mitte midagi aru . Harry ... Miks just tema . Isegi kui ta mulle haiget tegi siis ma ikkagi hoolin temast. Hakkasin nutma . Oota ma juu tean kus se haigla on . Sinna on umbes 5 kilomeetrid. Takso.. Hm ei jõua. Ma olen ikka jobu . Ma juu suudan joosta kiiremini kui auto . Niisiis jooksin koridori ja panin ennast riidesse ja läksin välja . Ise veel nuttes.

Umbes viie minuti pärast olin seal haiglas ja küsisin kus Harry asub . Kes teie olette talle ?küsis se arst . Sugulane . mõtlesin midagi välja kuna keegi ei tea et Harryl on õde . Selge. Ootage korra . ütles see arst mulle . Mul olid pisarad silmas ja hakkasin juba kartma kas ta on ikka elus kaa veel. Mu mõtlemise katkestas arst kes ütles etJah ta asub teiselkorusel ja otsige siis nr. 157.

Selge . Aitäh . ütlesin ja jooksin liftide juurde . Se tuli sinna ja läksin sinna sisse. Varsti jõutsin kohale ja hakkasin otsima seda tuba . 98 , 100 ,järeligult oli se kusagi taga pool . 155 on siin aind juu kus kohas se 157 on . Kõndisin edasi ja keerasin ennast et ära minna aga kuulsin et keegi nuuksub kusagi . Mul on juu übris hea kuulmine . Nägin et seal oli mingi nurk ja kõndisin sealt ja seal oli 156 ja 157 . Jess leitsin selle . Ukse ees oli 4 poissi . Ühel oli käsikipsis ja teistel oli aind mingid kriimustused . Sain aru et nad olid siis Harry bändikaaslased . KUna ma nägin nende nägusi siis sain aru et Harry pole kõige paremas korras . Kes sa oled ? küsis üks nendest . Ma arvan et ta oli Louis ja tema oligi kellel oli käsi kipsis . Mitte keegi . Lihtsal inimene ja Harry sugulane. ütlesin aind ja voolasin mööda seina alla ja nutsin . Lihtsalt nutsin ja nutsin . Harry ei tohi surra ! Ei tohi ! Järsku keegi võttis mu sulle ja võttis mind enda kaissu . Mind ei huvitand kes se oli lihtsalt mul oli hea olla ja tema lõhn .... Mmmm kui heaa . Varsti juba magasin .

" Zayni vaatenurk ajastagasi ja siis tulev ka "

Tulime just studiost ja hakkasime koju minema. Harry ütles et tema sõidab. Hakkasime siis sõitma ja mina , Liam ja Niall istusime taha. Louis istus Harryga ette . Lollitasime ja tegime igas asja ja Niall loomuligult koguaeg vingus et tal kõht tühi ja midaiganes veel . Järsku käis pauk ja ma nägin et keegi sõitis meile otsa aga peale seda oli pime .

Ärgasin üles ja nägin et olen haiglas . Mul ei olnud midagi viga ja sain kohe seal ruumist välja . Se arst ütles et mine nr 157 toa juurde. Läksin siis sinna ja seal istusid Liam , Niall ja Louis kellel oli käsikipsis . Jaa kus Harry ? küsisin kui olin istunud tooli peale . Seal . ütles Liam ja näitas sõrmega ukse peale samal ajal tal jooksis pisar üle põse . Ohhh eii . Miks just tema ? Olime olnud umbes 20 min seal ja sinna tuli üks ilus tütruk . Zayn mida sa mõtled sul on juu Perri .

Peale pikka vaikust Louis küsis Kes sa oled ? Se tütruk vastas et . Mitte keegi . Lihtsal inimene ja Harry sugulane. Harry pole tutvustand meile teda . Ei tea aga se tütruk hakkas nutma . Mul hakkast tast nii kahju. Niall läks ja võttis ta sulle läks istus tagasi toolile ja võtis ta kaissu . Nii armas . Varsti nad mõlemad jäid magama .

Olime seal olnud 10 minutit ja mitte keegi pole rääginud mis Harryst saab . Aga varsti tuligi juba arst . Tere ütles arst ja me vastasime samaga . Härra Styles sai raskelt . Aga meil on häid ja halbu uudiseid . Ütles siis halva enne . Härra Stylesil võib tulla mälukaotus ja ta võib varsti koomasse kukkuda aga ei pruugi olla nii . Siis head uutised Härra Styles ....

Jatkub ..

Siin siis oli see osa : )

Kui paned rohelise oled nunnu ja armas : )

Aga kui paned punase siis palun ütle miks sa selle panid siis ma saan parandata kui midagi valesti .

Ja suured tänud kui loed seda : )

PS . Sorri kui on kirjavigu : )

18 vaatamisi
 
Kommentaarid
paula19 10.12.2012

Hea teata

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.