Dont cry , say fuck you and smile ! 4OSA
25, Helsinki, Soome

Tsauuks !

Uuus osa : )

Sorri et eelmises osas oli kirjavigu : )

Loodan et siin nii palju ei ole .

Eelmises : Siis tuli Katy vend ja õde sinna ja ta vend küsis mis juhtus . Räägisin talle loo ära ja jäime ootama . Lõpuks tuli arst ja ütles " Katy on ....

Selles :. . . . täitsa terve ja hakkab ärkama . Muidugi tulevad vereanolüüsid siis oskame täpsemald öelda . Võite ühe haava teda vaatamas käija . " ütles arst ja läks ära . Ütlesin et James võib minna Emilyga sinna kuna Emily on pisikke siis ma arvan et ta võib minna koos Jamesiga sinna .Nad siis läksid sinna ja jäin ukse taha ootama .

Jamesi vaatenurk :

Harry ütles et mina võin sinna minna et ta jääb ise ootama veel . Võtsin Emily kaa kaasa .Läksime siis uksest sisse ja vaatsin kuidas ta magas . Istusin toolile ja Emily istus Katy kõrvale . Lihtsalt istusin seal ja vaatasin teda .

Katy vaatenurk :

Ärkasin ülesse ja tahtsin silmi lahti teha aga liiga erevalgus oli . Kuulisn et keegi mu kõrval nuuksub . Tegin siis silmad lahti ja avastasin et ma pole kodus. Vaatasin et Emily istub mu kõrval ja James istus tooli peal ja vaatab lakke . " Kus ma olen ? " küsisin vaikseld ja mõlemad vaatasid mind ja hakkasid mind kallistama . Aga vastust ma ikka ei saanud . Siis tuli mulle Harry meelde . " Kus Harry on . Kuidas temaga läheb " üritasin õelda kuidagi . Siis James sosistas midagi Emilyle ja nad läksin ära . Väga tore . Midagi isegi ei öelda kaa . Siis sain aru et olin haiglas . Igal pool olid mingid masinad ja värgidsärgid . " Tsau . Kuidas läheb " ütles keegi . Ehmatasin ennast pool surnuks . Siis vaatsin uksele ja Harry seisis seal . Ma ei öelnud talle midagi . " Ma tean et ma käitusin valesti . Ma poleks iialgi tohtinud nii teha aga sa meeldit mulle vägagi palju . Kas jääme sõpradeks . Ma palun sind . " räägis Harry pikka loo maha . " " Okei . " suutsin vaid öelda sest se oli nii nunnu mis ta just ütles . Siis Harry tuli lähemale ja kallistas mind kallistasin vastu kaa . Siis tuli arst ja ta ütles "Kõik on korras teil oli lihtsalt väike pea valu ja siis pea ei toiminud korraligult . Võid koju minna ." arst kõndis siis minema . " Ma tõin sulle riideit kaa . Noo õigemini James aga ta andis need mulle . " ütles Harry ja andis mulle riited . " Sa võid nüüd ümber keerata . Aitäh kaa . " ütlesin Harryle ja ta keeras mulle selja . Panin ennast riitesse .

Riided

199139_10151081731033521_1000112761_n_large

Siis väljusime haiglast koos Harryga kuna Emily ja James olid läinud kuhugile .

Kui olime jõudnud minu majani ütlesime Harryga üksteisele tsauu ja läksin maija . Vaatasin t laua peal oli kiri .

Tsau Katy .

Läksime Emilyga reisile kuna mõtlesime et sul on vaja oma rahu .

Ma panin su arvele raha kui vaja on muidu külmigu täitsime söökiga ja jookiga .

See kord ma luban sulle mingi peo teha kui tahad . Joogid on sügavkülmas .

Kui sa väga teada tahad kuhu me läksime siis me läksime Eesti vanaema ja vanaisa juurde .

Ole siis hea laps . James ja Emily .

PS. Võtsime Sophie kaa kaasa .

Aww nad on nii armsad . Võtsin telefoni ja hellasin Bikule .

( Mina-Mja Biku-B )

B- Tsauuu tibu . On sull tervis parem ? Oled kodus ?

M- Tsauutsauu kallis . Mul on kõik okei . Jah ma olen kodus.

B- Okei .

M- Mis teed muidu ?

B- Mitte midagi . Olen kodus vahin telekad . Mis siis ?

M- Ömm mul on FREE PLACE ! PARTYPARTY ! Joogid ja söögid kõik olemas .

B- Uuulalaaaa . Ma olen seal 30 min pärast ja ma käin siis Ellu pool kaaa . Tirin ta kaasa . Ära sa midagi tee me tuleme sinna ja siis teme ennast korda ja koristame . Onjuuu

M- Jahh emme .

B- Okeii tsauuuu .

M- Tsauuu .

Ma panin kõne kinni ja läksin võtsin endale teki ja istusin diivanile . Laua peal oli puuvilju . Võtsin sealt kaks banaani ja ühe pirni. Sõin need ära ja vaatasin telekad edasi . Järgmisel hetkel magasin .

Kui ma ärkasin siis vaatasin et tuba on korras laua peal olid viinad ja siukesed asjad . Kuulsin et keegi räägis köögis . Läksin sinna ja mulle vaatasin Ellu ja Biku otsa . " Tsauu unemütsike . Kuidas magasid ?" küsis Ellu . " Mmmm hästi . Te olete juba kõik toad ära koristanud v ? " " Jap " vastas mulle Biku " Ooota kui kaua te ültse siin olete olnud ? " küsisin enda unisepeaga . " Ööömm vb kaks tundi ." ütles Biku naerdes mulle " Issand ma magasin nii kaua v ? Miks te mind ülesse ei ajanud " ütlesin natuge kõvema häälega " Me ei tahnud sa magasid nii nunnuld . " vastas Ellu mulle armsa näoga " Okei . Et kõik on tehtud siis me ainuld paneme riidesse ja teeme ennast korda ? " " Jap " ütlesid mõlemad ja me kõik hakkasime naerma . Kui olime naernud natuge aeg liikusime minu tuppa . Bikul ja Ellul olid riidet kaasas ja nad käskisin mul pesus ära käia et nad ise otsivad mulle riidet . Ellu lubas mulle soengu teha ja Biku meigi . Läksin siis pesu mõnulesin seal natuge aega ja pesin ennast ära . Panin rätiku endale ümber ja läksin vannitoas välja . Biku käskis mul kohe riides selga panna kuna selle ajaga kui ma pesus olin olid nemad juba ennas korda teinud .

Ellu riided , meik ja soeng :

Fashion-floral-robe-skirt-favim.com-201911_large

206813807858868818_ix7e4fgx_c_large

Tumblr_m0o7601zde1rnihumo1_500_large

Biku riided , meik ja soeng :

Cute-fashion-girl-outfit-photography-favim.com-73137_large

Tumblr_mbdr0oomtj1rhy72no4_500_large

Tumblr_lphheokeyz1qbpdvgo1_500_large

Panin siis riidesse ja ma istusin tooli peale . Biku hakkas kohe mulle meigi tegema ja Ellu mulle soengud .

Minu riided , meik ja soeng :

Tumblr_lybk6qonlp1r1iat9o1_500_large

Tumblr_mbfe58kzob1res506o1_500_large

65525_341972542567686_1832581752_n_large

Olin valmis ja kell oli 20.39 . Esimesed inimesed siis juba tulid .

Kell oli juba01 . 56 ja pidu oli jumala hoos . Mõtlesin et mida ikka teha ja jõin ennast täis .Nägin et Harry ja poisid olid kaa tulnud siina kuna ma olin ikka natuge kaine et sain aru mis toimub .Võtsin veel paar pitsi ja rohkem ma ei mäleta midagi .

Harry vaatenurk :

Kuulsin et Katy teeb peo siis otsustasin sinna minna kaa . Võtsin poisid kaa kaasa . Seal oli tohutuld inimesi . Olime seal umbes tunnikese olnud siis nögin Katyt . Ta tuli minu juurde ja suudles mind . Sain aru et ta oli purjus . Võtsin ta käes kinni ja tirisin ta välja . Istusime pingi peale ja ta jäi otsekohe magama eks ta oli väsinud . Võtsin ta sulle ja viisin ta autosse . Sõitsin enda juurde kuna tema pool oli nii palju rahvast . Panin ta enda vootisse ja ise läksin diivani peale magama . Hommikul ärgasin ja ta veel magas . Käisin kõõgis ja tõin talle vett ja valuvaigisti . Siis läksin alla .

Katy vaatenurk :

Ma ärgasin ülesse ja ma polnud enda kodus . Laua peal oli vett ja valuvaigisti . Neelasin tableti alla . Otsisin enda riideid . Leitsin need ja panin selga . Läksin siis alla ja seal oli Harry . Küsisin ta käest et " Kas me tegime seda ? " Harry ehmus ja karkas püsti ja vaatas mind . " Ei ma tõin su siia sest ma ei saanud sind sinna välja kaa magama jätta ." ütles Harry mulle ja naeratas . " Okei aga kas samu koju võiksid viia . " ütlesin naertusega . " Jaa loomuligult " Ütles Harry ja pani teleka kinni .

Koju jõudes oli kõik segamini aga kedagi polnud . Hakkasin siis koristama . Köögi olles ehmatasin sest keegi oli laua all . Seal tuli välja ....

Aitäh et loed .

Roheline -Ootatud ja sa oleksid siis nii lahe : )

PUNANE - Okei . Ka sa võiksid panna miks kaa : )

Mugavad päeva teile !

35 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.