Dont cry , say fuck you and smile ! 2OSA
25, Helsinki, Soome

Nii teine osa siis : )

Loodan et teile meeldib : )

Eelmises : Hommikul ärgasin selle peale üles et mu telefon helises . Helistajaks oli .....

Selles : ..... Ellu . Võtsin vastu .

(Mina- M ja Ellu- E)

M- Jaa .

E- Tsauuu . Magasid v ? Hea unemüts oled ikka küll . Kas üles plaanid kaa tulla kunagi v ?

M- Jah ma magasin . Mis siis kell on ?

E- Kell on ... oota .

M- Mmm ma ootan .

E- Kell on 14.07 .

M- Mida ! Issand .

E- Noo tule ülesse ole poole tunniga valmis . Ma tulen koos Bikuga sinna siis .Tsauuu tibuu .

M- Tavaii. Tsauu tipsuu.

Tõusin ülesse ja kõndisin vannituppa. Käisin kähku pesus . Juukseid ma ei viitsind pesta ja tulin välja vannitoas ja läksin garderoobi riideid valima . Otsustasin siis panna siukesed .

Y_large

Siis tegin lihtsalt tavalise soengu.

Tumblr_m30fgzfgnu1rqswjxo1_500_large

Ja tegin meigi kaa.

Tumblr_mb3zo6g2re1rehgeeo1_500_large

Siis läksin ruttu köögi ja sõin hommikuhelbeid. Kuulsin et keegi lasi ukse kella ja karjusin " Jaa kohe tulen kui se on Ellu ja Biku tulge sisse ! " ja sõin edasi. Biku ja Ellu tulid sisse ja karjusid " Kus sa oled ? " " Köögis " Karjusin neile kõvasti vastu . Nad tulid köögi ja me kallistasime . Siis sõin ruttu ära ja samal ajal räägisin neile eilsest . Kuna Ellu ja Biku natuge teavad One Directioni siis naad karjusin üle maja " HARRY STYLES KUTSUS SIND VÄLJA ! APPPPPIII !! " " Ei ole mingid appi mul on poiss olemas kuigi ta oli nunnu " samal ajal kui olin lause lõppedanudlõin käe suu ette ja olin imestunud et ma nii ütlesin . Siis hakkasid Ellu ja Biku minuga vaidlema et mis ta nüüd oli Harry v ? Meeldib mulle aga ei meeldi ja mul on poiss olemas kellega ma olin õnnelik . Kui olime natuge aega vaidlenut otsustasime minna linna peale.

Jõutsime bussijaama ja ootasime umbes 5 min ja buss tuligi . Varsti olimegi kaupamaja ees . Otsustasime minna meie lemmikudesse poodidesse . Kuid siis ma seda nägin . Mu terve maailm kukkus kokku . Davin oli ühe poe ees ja ta .. ta suudles mingid litsi . Lihtsal seisin seal ja vaatasin . Hakkasin nutma . Ellu ja Biku kaa nägid ja nad olid väga vihased . David mind ei näinud . Aga ma ei saanud litsalt asja nii jätta jahakkasin kõndima tema ja selle litsi juurde . Pühkisin pisarad ära ja tegin vihase näo pähe . Läksin sinna ja lõin polvega Davidile kesk kohta ja ütlesin "Ma ei taha sind kunagi enam näha " Siis vaatasin litsile otsa ja lihtsalt ütlesin " Kuidas sa julged .. " ja kõndisin minema taha vaatamatta . Läksin Biku ja Ellu juurde ja ütlesin " Lähme ostame nüüd midagi lahedat ja unustame selle värdja ." ja kõndisin poodi sisse . Nad seisid natuge aega seal ja siis jooksid minu juurde . " Polegi sind nii vihasena näinud aga me elame üle ja sind ootab veel nunnum poiss ." ütles Biku mulle kui olime natuge aega poes olnud .Ei öelnud sellepeale midagi ja jatgasin riiete otsimisd .

Olime juba seal paar tundi olnud ja igasuguseid asju leidnud ja rääginud . Kuid varsti terve kiljuv kari inimesi meie eest läbi jooksis . Ei teinud välja ja jatkasime oma tegevusega.

Läksime istusime pingi peale . Rahvas oli kaa minema läind õnneks.

Olime istunud seal umbes pool tundi kui kuulsin et keegi karjus "Katy " vaatasin taha ja seal oli Harry . Kuid ta ei vaatanud kuhu ta jooksis , ta komistas ja kukkus purskaevu. Jooksin sinna ja ulatasin talle enda käe . " Kas kõik on korras ? " küsisin kui ta oli veest välja saanud ja avastasin et Ellu ja Biku naeravad näod punasena . " Ma arvan küll " vastas poiss ja vaatas mulle otse silma . Tal on nii ilusad silmad . Sellel ajal kui mina unistasin tulid kohale 4 poissi. " Mis juhtus ? " küsis blondite juustega poiss. "Miks sa nii märk oled ? küsis triipusise särgiga poiss . " Ma kukkusin . " vastas Harry neile . Kõik naersid selle ajaga ma kirjudasin paperile niimodi :

Harry .

Kui sa minuga välja tahad minna siis ma olen nõus .

Siin on minu number 154963258 (suvaline number)

Helista . : )

Andsin paperi talle ja jooksin Ellu juurde Biku oli vetsu läind . Ütlesin et lähme kaa vetsu jooksuga . Ja me jooksime vetsu.

Harry vaatenurk ajastagasi:

Läksime poistega kaupamaija kus olime eile käinud . Nägin seal üli nunnud tütrugud. Kuid äkki mingid fännid meid nägid ja jooksid meile kallale peaegu. Olime jooksnud umbes pool tundi ja fänne enam polnud näha kuid siis nägin Katyt seda eilsed nunnut . Karjusin siis "Katy " ta vaatas taha kuid ma komistasin ja kukkusin purskaevu . Ta tuli ja aitas mind välja ja küsis " Kas kõik on korras ? " vastasin siis talle et " Ma arvan küll " siis tulid poisid sinna ja Niall küsis mu käes " Mis juhtus ? " ja Lou küsis "Miks sa nii märk oled ? " Vastasin siis lihtsal " Ma kukkusin . " Kõik hakkasid siis naerma . Katy andis mulle mingi paperi ja jooksis ära . Paperis oli :

Harry .

Kui sa minuga välja tahad minna siis ma olen nõus .

Siin on minu number 154963258 (suvaline number)

Helista . : )

Aww nii nunnu ja me läksime poistega koju ja jäin magama .

Katy vaatenurk :

Otsustasime minna koju . Jätsime siis hüvastid ja läksime siis kõik oma kodutesse . Läksin jooksma koos Sophiega . Jõutsime siis koju tagasi ja olin nii väsinud et läksin magama .

Homme :

Ärgasin ülesse ja kell oli 12.35 . Läksin alla ja seal vaatas mulle otsa ....

Tänud et loed : )

Roheline - Sa oled nii nunnu !

PUNANE - Palun kas sa paneksid ka miks : )

Head päeva !

35 vaatamisi
 
Kommentaarid
LoveYouSouMatch 23.10.2012

"Miks sa nii märk oled ? Parandus: Miks sa nii märg oled ?

paper parandu:Paber :) Muidu hea oli :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.