To be old and wise, your must be first young and stupid. # Sissejuhatus ja 1osa
25, Helsinki, Soome

Siin siis uus järku : ) Hope you like it : )

Heiii !

Mina olen Samantha Styles . Või siis lihtsalt Sam. Jaajah olen Harold Edward Stylesi õde aga ma pole seda öelnud mitte kellelegi sest ei taha olla tähelupanu keskpunktis. Ma ei saa Harryga eriti läbi kaa. Me ennem saime aga enam ei saa sellest räägin pärast poole . Niisis tagasi minu juurde. Mul on sünna on 26.9 ja olen 17 . Mul pole eriti sõpru. Mul pole siis kaa BFF . Elan üksinda kuna vanemad hakkasid närvi käima. Mina nagu poleski nende tütar olnud. Selle jaoks oli juu Harry. Mul läks koolis hästi ja olin hästi tlibi laps aga ei Harry oli juu maailma naba. Olen muigu sõpralik ja lahke. Mulle ei meeldi ülbe olla. Olen raskesti kättesaadaval ja ma ei armu kiiresti. Armastan joonistamist aga mängin kitarri ja laulan. Koolist tulles hakkan raamatud lugema või kitarriga mängi ja laulan. Aga nüüd räägin teile saladuse. Ma olen vampiir. Jah õigesti kuulsid. No õigemini lugesid. Ma saan joosta kiiiiiiiiiiiiresti ja ma kuulen jumala hästi ja loen mõtteid. Loomulikult joon verd aga seda vägagi harva ja võtan haiglast. Ma ei taha kellelegi haiged teha. Emps ja Harry ei tea sellest midagi ja isa teab kuna ta oli kaa. Ma olen selle pärast et ma tulin rohgrm ississe ja Harry emmesse. Kuigi nad minust eriti ei hoolinud siisgi armastan ja igadsen neid. Mul on kaa vägaväga erilised silmad. Alguses ei olnud kui ma vanemate poolt ära kolisin se oli umbes kaks aastad tagasi. Siis mul olid täitsa tavalised silmad aga nüüd nad on vägagi erilised. Aaaa mul on kaa suured kihvad. Ma muidu elan LAs . Ma ei tahnud Lontonis enam olla. Võibolla kunagi lähen sinna tagasi.

This is me !

Vampire_lips_vampire_female_beautiful_body_part_cherry-d754749d85d6a76c341b70525f4339fb_h_large

Siin on mu kihvad : ) Mõnusad eks ..

Tumblr_lydftjeovm1qi23vmo1_500_large

Ja mu silm : ) Pole just kõige ebatavalisem aga siukene too on .

Samantha ära ülesse ja mine tee end korda. Kell on juba pool kaheksa. ütles emps ke oli just mu tuppa sisse astund. Jah ema . Ma olen juba korras tulen kohe alla kaa . vastasin talle ja tegin enda meikki edasi. Tegin aind õrna meigi ja hakkasin siis liiguma alla. Sõin nata võileibu ja hakkasin just astuma uksest välja kui keegi karjus Sam oota ma viin sind kooli ! Sain aru et se oli Harry ja juba ta jooksis trepis alla. Kuid ta komistas ja hakkas alla kukkuma aga sai siis pidama ja lendas taha poole perseli. Oh sind küll ma lähen juba autosse. ütlesin kiirelt ja läksin autosse mis seisis maja ees. Varsti tuli Harry ja sõitsime kooli. Kuna Harry koolis ei käi siis ta sõitis tagasi koju ja ütles et tuleb mulle järgi kaa. Nõustusin ja läksin kooli sisse. Ma pole just kõige poppim tüdruk aga üle pooled tunnevad mind. No olin siis mingidega koos ja tunnid läksin aeglaseld. Olin siiski juu siis veel 15.

Jõutsime just koju. Harry loomulikult tõi mind. Olin just enda toas ja olin ära õppinud ja hakkasin just läppari lahti tegema kui Harry mu tuppa jooksis Ja karjus MAA LÄHEN X-FACTORISSE !! Jooksin tema juurde ja kallistasin kõvasti.

No ütleme et sellest se hakkaski. Ema ja isa olid kogu aeg Harryga ja mina olin üksinda. Nad ei pooranud ültse enam minule tähelupanu. Isegi Harry oli nii ülbeks muutunud ja ei räägind minuga enam. Nii siis ühel päeval panin enda asjad kokku ja kolisin välja neile midagi ütlematta . Nad alguses helistasid koku aeg aga pärast ei teinud nad minust väljagi. Ma pole selles peale kedagi usaldanud. Ma ei teagi kas nad ültese teavad et ma olen elus. Võibolla arvavad et olen surnud aga isa seda ei arva. Ta teab et ma saan hakkama olen saanud juba kaks aastad enda ees hoolitseda saan nüüd kaa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aitäh et loed .

Kui keegi aru ei saanud siis ta räägib sellest ajast kui ta Harryga tülli läks .

Kui annad rohelise olen niiiii õnnelik . Kui paned punase pole hullu aga palun ütle mis valesti läks siis oskan parandata.

Sorri kui on kirjavead !

Rõõmu teie päevasse ! <3

34 vaatamisi
 
Kommentaarid
paula19 17.11.2012

Väga hea teata kah siis

tanda tanda 07.12.2012

Aitäääh : )
http://www.rate.ee/blog/1424831/new_entry/
Teate !

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.