Dont cry , say fuck you and smile ! 7OSA
25, Helsinki, Soome

Tsauuuks kiisud !

Nagu ma lubasin siis täna uus osa .

Eelmises : " Kallis ärka ülesse . Me oleme kohal . " " Mhhm " ütlesin ainuld ja keerasin külge . Harry võtis mind sülle ja viis mind lennukist välja auto peale .

Selles :

** Harry vaatenurk **

Olime just maandunud Eestisse . Ma ei teagi kus ültse Eesti asub aga noh mis teha . Katu magas niiet ma hakkasin teda togima . Ta magas ikka edasi . Võtsin ta siis sülle ja viisin ta autosse . Kuna ma ei teadnud kuhu minema peab siis hakkasin jällegi teda togima . " Kallis palun ma tahaksin magada . " ütles ta mulle " Aga ma ei tea kuhu minema peab . Ütle autojuhile ja maga edasi . " ütlesin talle ja ta tõusis istugile ja ütles " Tähe haiglasse . " Ma ei saanud aru mis se tähendas aga auto hakkas liiguma ." Nähhh mul pole enam und sinu pärast . " ütles ta mulle ja tegi solvunud näo pähe . " Oihh anna andeks . " ütlesin ja hakkasin naerma . " Mis siin naljakat on ? " " Ma ei tea . " ja üritasin teha tõsist nägu kuid hakkasin veel rohkem naerma . Lõpuks lõppettasin naermise ja küsisin " Kuulee kus kohas see Eesti asub ? " " Ömm kas sa soomet tead ? " küsis taa " Ikka " vastasin lühidalt . " Noo me oleme Soome all . Siit soome minna on umbes 2 tundi . " " Okei. " vastasin. Lõpp tee räägisime niisama juttu.

** Katy vaatenurk **

Rääkisime niisama juttu . Siis autojuht ütles et oleme kohal ja naeratas meile . Astusime autost välja .Liikusime haigla uksest sisse . Ja küsisin" Tere . Kas Emily Londono on siia toodut ? " Naine vaatas mingid paperid ja vastas " Jah on küll ta on kolmandal korusel nr 159 ." " Aitäh " vastasin ja naeratasin . Liikusime lifti ja seal toa nr 159 poole .Astusime uksest sisse ja Emily seal magas voodi peal ja James oli kaa magama jäänud . " James . James . Ärkka ülesse . " ütlesin talle samal ajal teda lükkades . " Mhh jaa ma olen üleval . Oii tsauu Katy ja Harry . " vastas ta uniselt . " Jajah tsutsauu . Räägi nüüd mis juhtus . " ütlesin talle suht ülbelt . " Noo ta läks välja . Siis mõne hetke pärast kuulsime et keegi kiljus . Jooksime siis välja ja Emily oli pikkali maas .Helistasime haiglasse ja kiirabi tuli . Siis helistasin sulle . Peale seda pole mulle midagi räägitud. " räägis Jame pikkajuttu maha " Okei " ütlesin aind ja kallistasin Emilyt . Ütlesin veel et me lähme Harryga linna lihtsalt jalutama . Läksime haiglast välja ja ...

Sorri et nii lühikke aga mul pea jumala tühi .

Aitäh neile kes loevad ja kommivad nii armsasti. Skoori võiks kaa tõsta .

Roheline - Aww : 3

Punane - Okeii . Tahaks teada miks kaa .

Päikest teie päeva : ) <3

32 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.