Dont cry, say fuck you and smile ! 5OSA pisikke juubel : )
25, Helsinki, Soome

Niisiish . 5 Osa ja siukene pisikene juubel .

Loodan et teile meeldib .

Eelmises :

Koju jõudes oli kõik segamini aga kedagi polnud . Hakkasin siis koristama . Köögi olles ehmatasin sest keegi oli laua all . Seal tuli välja ....

Selles : .... Biku . " Issand . Tahad mind ära tappa v ?! " karjusin talle kui ta kuidagi püsti sai . " Ohh jumal ära karju . " ütles Biku ja lisas " Kas sul midagi peavalu vastu on ? " " Onon mine suurdetuppa diivani peale . Kus muide Ellu on . " küsisin kui Biku suurdetuppa liikus" Ma ei tea . Ta läks eile vist mingi poisiga minema . " ütles Biku kuid juba ta kadus . Võtsin rohu ja klaas vett ja viisin need Bikule . Ütlesin talle et " Ma nata koristan et sa võid siin magada . Kui ma sind segan siis ütle " Liikusin köögi .

Poole tunni pärast oli köök koristatud . Siis läksin suurdetuppa kus üritasin olla vaikselt kuna Biku magas .Sain siis lõpuks suuretoa kaa koristatud . Teistes tubades ei olnud koristamist . Läksin siis enda tuppa ja vaatasin et Ellu magab minu voodis . Awww kui nunnu ta välja näeb . Võtsin enda läppaka ja liikusin siis Jamesi tuppa kuna kõik magavad kusagil . Käisin siis oma asjad läbi aga midagi huvitavad ei olnud . Kuid kuulsin et mu telefon heliseb . Võtsin kusagil telefoni . Helistajaks oli Harry . Loomulikult juu .

( Mina -M ja Harry - H )

H- Tsau Katy .

M- Mmm tervist .

H- Kassa minu ja poistega välja ei taha tulla .?

M- Ööömmm ma praegu ei saa .

H- Okei . ( ta ütles seda nii nukralt hakkas kahju )

M- Aga ma tulen homme . Ma võttan sõpsid kaasa siis .

H- Okei . Eks homme näeme .( paljupalju rõõmsam hääl )

M- Jap . Eks siis näeme . Tsauuuu kutsuu . ( ise jumala naerugates )

H- Sauuu kiisu . ( ta hakkas kaa nerma )

Mapanin kõne kinni ja olin arvutis nata . Läksin siis kõõgi ja hakkasin süüa tegema . Söök oli valmis siis läksin äratasin Ellu ja Biku ülesse . Nad tulid sööma . Rääkisime ja rääkisin ka neile homsest . Nad palju midagi ei öelnud aind " Mhhhm " Eks nad olid lihtsalt väsinud .

Peale seda oli suht igav kuna kõik läksid tagasi magama . Mõtlesin et teen endale korralikud küüned . Mõtlesin kaua aega mida teha ja siis tegin sellised .

Tumblr_mbmgnnqmn01rix89go1_500_large

Kuna kell oli vähe otsustasin minna välja . Vahetasin riidet .

406392_453156518060159_690688418_n_large

Meigiks oli ainuld ripsmeduss ja soenguks oli kõrgele tehtud hobusesaba .

Läksin siis välja . Kuna mul tuli täiega suur isu jäätisekokteilile siis otsisin lähemal olevat Hessi ( Hesburger ) . Lõpuks siiski selle leitsin seal .Seal polnud midagi erilist . Võtsin ühe maasigamaitselise jäätisekokteili ja läksin kõndisin veel ringi . Järsku keegi kõndis mulle otsa ja ma sain kokteiliseks . " No vaata kuhu sa kõnnid " ütlesin suht ülbelt vaatases enda särki . " Oihh anna andeks . Aaa tsauu Katy . " ütles mulle hääl sain aru et se oli Harry . Tõsin siis pea ja se oligi Harry . Mul tulid suht naerugad . Lou . Niall , Liam ja Zayn kaa naersid peaegu juba põrandal . Jah ma tean olen nende nimed lõpuks õppinud . Nojah igatahes mina olin juba otseselt põrandar kuna Harry on ÜLENIjäätist täis . Tal on juuksed no kõik kohad seda jäätist täis ära küsi kuidas . " Teate et se pole naljakas " ütles Harry solvunult . Ma siis tõusin kaa püsti ja olin tõsine " Ohh Harrykene küll . Sa ei ole ainuke kes on jäätisega koos on " " Noojah aga sull on ainuld pluus , minul on seda igal pool . " ütles Harry ja siis küsis veel " Kas siis homme näeme ? Ma hakkas siis liikuma sest tahaks pessu minna . " " Jah me näeme . Ole siin täpselt kell ömmm 13.30 . Sobib ? " ütlesin talle veel kui juba kõndisin . Harry mõtles nata ja siis karjus " Okeiiii ! " .Liikusin siis koju .

Koju jõudes plikad vaatasid telekad . " Jou ma kodus tagasi . " " Mhhhhm . Tsautsau " ütles Ellu mul . Nad olid nii süvenenud teleka vaatamisega ei hakkanud segama neid . Läksin kööki kuid kuulsin et keegi kiljus . Läksin siis suurdetuppa tagasi ja plikad hüppasidja kargasin ja kiljusid . " Apppppiiii . X Factor tuleb siia !! " karjusid mõlemad . Siis nad lõppedasid hüppamise ja nad vaatasid mind nii tõsise näoga . " Sa peaksid sinna minema . " sõnas Biku . " Eiieiiieiii . Ma ei julge . Ja mul on jumala sitt laulu hääl . " " Mis sa ajad . Kõik jumaltavad su häält ." ütles Ellu . " Kui te mulle toeks tulette siis okei aga mida ma laulan ? " Biku läks toi läppaka ja hakkas otsima mingid laulu . Istusime kõik diivani peal .

Lõpuks siis mõtlesime kas ma laulan Someone like you või Without you .

Pika mõtlemise peale valisime siis Without you . Ütlesin siis pikadele et " Kuulge ma siis lähen enda tuppa harjudama kuna se on ju 3 päeva pärast . Aaa see olge homme valmis kell 13.15 . Siis lähme välja . " " Jajjaa . Olemeoleme . Mine nüüd ." ütles Biku .Läksin siis oma tuppa . Hakkasin harjutama .

Panin siis musa käima ja hakkasin kaasa laulma .

I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you, without you
I can't rest, I can't fight
All I need is you and I,
Without you, without you

Oh oh oh!
You! You! You!
Without...
You! You! You!
Without...you

Can't erase, so I'll take blame
But I can't accept that we're estranged
Without you, without you
I can't quit now, this can't be right
I can't take one more sleepless night
Without you, without you

I won't soar, I won't climb
If you're not here, I'm paralyzed
Without you, without you
I can't look, I'm so blind
I lost my heart, I lost my mind
Without you, without you

Oh oh oh!
You! You! You!
Without...
You! You! You!
Without...you

I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you
Without...you

Olin nata harjutand ja vaatasin kella . Kell oli juba pool 12 ja mõtlesin et lähen magama . Panin tutugad selga

1d9610618225_large

Ja läksin enda tekki alla ja peagi uinusin .

Hommmikul ärkades kell oli juba 12. Käisin pesus . Siis läksin garderoobi ja valisin sealt riided .

Y_large

Meigi ei viitsinud teha . Föönitasin juuksed ja jätsin need lahti . Läksin siis kööki . Sõin ühe õuna ja jõin mahla . Ellu tuli kaa kõõgi ja umbes viie minuti pärast tuli Biku kaa . Me niisama räägisime juttu j vaatasime et kell on juba 13.18 ja hakkasime liikuma kaubamaja . Jõutsime sinna ja kell oli 13.33 . Poisid olid juba seal . " Te jäite kolm minutid hiljaks . " pahandas Niall " Oihh anna andeksissi . " ütles Biku . Käisime niisama ringi ja räägisime juttu .

Kell oli juba suht palju aga me olime rannas . Biku räägis Louiga ja Ellu oli koos Liamiga . Mina räägisin koos Harryga . Zayn ja Niall olid niisama lahedat . " Mulle meeldib olla ranna juures . Mul on kohe turvalisem tunne . " ütlesin peale pikka vaikust ." Mulle kaa . Kõik on lihtsalt nii ilus . " ütles Harry mulle .Räägisime lihtsalt juttu . Kuid siis Harry ütles " Sa meeldit mulle väga . " " Sina mulle kaa . " ütlesin talle . Ta on nii lahke ja hea poiss . Mul on teginud suuret tundet tema vastu . Siis me ainuld vaatasime üksteist pikka aega . Siis meie huuled kohtusid . Ta suudles mind . See kord ma suurlesin vastu . Muidugi teisi ei olnud nad olin kuhugile läinud . Me suudlesime nata aega . Siis Harry läks ühe põlve peale ja küsis " Camille Katy Londono kas sa tahaksid olla minu tütruk ? " " Jah . " vatasin talle . Ta tõusis püsti ja kallistas mind see järel tegi mulle musi kaa . Läksime otsisime teisi kaa . Hoitsime kääs kinni ja muidugi kui teiste juurde läksime siis kõik oli kohe " Awww .. "Peale seda sain teada et Biku ja Lou on koos ja Liam ja Ellu on koos . Nii lahee . Rääkisin Harryle et lähen X Factorisse ja et ma pean puhkama minema. Ta oli sellega võus ja ütles et tuleb mulle toeks kaa . Siis tegime kallikalli ja musimusi ja läksin koju . Kell oli juba 01.22 niiet läksi magama .

Hommikul ...

29 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.