Midagi minule ja siis väljavalitu kohta ...:D:D
49, Jõgeva, Eesti

VÄHIL- on käes kannapöörete aeg (21. juuni - 21. juuli) ***

Tüüpiline Vähi märgi all sündinu on ääretult tundlik. Sa hindad oma privaatsust väga kõrgelt. Nii pole ime, kui sind salatsejaks peetakse. Pidevalt ketravad su mõtetes ringi nostalgiat äratavad vanad mälestused. Vankumatut vaimset stabiilsust nõudvad ülesanded käivad sulle tihti üle jõu, aga see-eest oled sa oma lähedaste vastu väga hell ja armastav.

Vähk ei visku tänavu pimesi armastuse rüppe. See tunne on sulle liiga kallis, et seda juhuse hooleks jätta. Ei pruugi küll üldsegi romantiliselt kõlada, aga emotsioonide täielik kontrollimine ja väärilise lugupidamise teenimine on tähtsamad kui tõestamine, kuivõrd sümpaatne inimene sa oled. Ära muretse, et sa ei jäta enam nunnut muljet. Planeedid on niigi sinu tutvusringkonnas tublit umbrohutõrjet teinud ja jätnud alles peamiselt need, kes sind põdema ei sunni. Ning usu, üksiküritaja saatus pole küll ideaalne, kuid ikkagi parem kui isekate ja ebaõiglaste inimeste pilli järgi tantsida. Käes on kannapöörete aeg.

NEITSIL-peab maagia ise loitma puhuma (23. august - 21. september) ***

Neitsit on nimetatud ainsaks päikesemärgiks, mis on loomult naiselik. Kuid naiselikkus ei pea tähendama nõrkust ja haprust. Oled Neitsi tähtkuju esindajana hoopis tugev ja nõudlik. Oled konservatiivne ja sihikindel - ka intiimsfääris.

Neitsi võib tänavu oma armuasjus põhjaliku suurpuhastuse teha: vana välja ja uus asemele. 26. juuniks ennustab tähtede seis olulist meelemuutust. Pluuto jätkuv kohalolek koorib illusioonikihid maha ja paljastab su tõelised soovid. Kui sa pole 6. juuniks leidnud inimest, keda pead emotsioonide jagamise vääriliseks, on sul uus lootus ajavahemikus septembrist järgmise aasta jaanuarini. Igal juhul peaksid armukogemused tõusma hoopis uuele tasemele. Kas leiad siis kellegi uue, kellega rõõme-muresid jagada, või leiad vanas kaaslases taas selle sädeme, mis sind aastaid tagasi tema juures erutas. Ennekõike pea meeles: armastuse maagia tekkimist ei tule ootama jääda. Seda võib sihilikult esile kutsuda, kui võtad südameasjaks oma kallima rõõmustamise ja tahad talle truuks jääda.

6 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.