Kuidas võivad inimesed nii negatiivsed olla :(
53, Kouvola, Soome

Kuidas võib mahtuda inimesse nii palju õelust , isekust ja egoistlikkust !? Ma ei mõista... Ilmselt ei hakka kunagi mõistma ! Kas tõesti meie ümber on nii palju inimesi, kelle "mina" ei näegi kaugemale , kui vaid nende ninaalla!? See on lihtsalt nii uskumatu, kuidas keegi suudab olla ühel hetkel nii kaunis särav päike ja teisel hetkel lõpmatult kurjust täis kuu, mis kiirgab justkui on muutumas igahetk libahundiks! Meil kõigil on minevik mille lahti laskmine ehk tundub nii võimatu, aga uue elu algus saabki ju vaid olla siis, kui suudad vanal minna lasta ja sukelduda uute mõtetega uude ellu..Kui inimesed pole valmis laskma minna sellel , mis on olnud ja ei suuda leppida sellega mis on, siis ilmselt raiskavad nad aega, energiat ja ka kaaskodanike närve! Ja mitte vaid seda .. Kogu elu mis tuleb tundub justkui põrgu. Sa ärkad ja mõtled, et mis tänane päev toob, kas suudab see mööda minna särava päikesena või tiirleb kogu päev metsiku kuu ümber ja sellise tundega igapäev ärgata on päris kibe. Me peame õppima, et kõik pole nii ilusa , kõik pole sama - mis on olnud - kõik on erinev , me kõik oleme erinevad ja kui me ei suuda vaadata kaugemale kui see "mina maailm" , siis kahjuks ei vii see tee kuskile. Õppigem vaatama maailma ka läbi teiste silmade, läbi teiste hinge ja ehk ka läbi teiste jalgade ning alles siis me mõistame miks inimesed käituvad sedasi. Olles isekas ei suudagi me midagi õppida ja oskame vaid haiget teha neile, kes seda ei vääri. Armastage inimesi enda ümber, kallistage neid võimalusel ja öelge mõni ilus sõna , ehk see ei päästa maailma, kuid kindlasti päästab see teie päeva!

538 vaatamisi
 
Kommentaarid
MinniIn 04.08.2017

Paistab, et Sul on suured probleemid olnud või on praegugi. Ja nii väga üldistada ei ole mõtet, eks igaüks elab nagu oskab.

arthur 25.08.2017

Viisakust ja ausust on vaja õpetada maast madalast,aga kust tulevad õpetajad ja lapsevanemad kui needki on väärkasvatuse saanud.Ehk kunagi siiski mõistus pääseb võidule!

Roosiokas 03.08.2017

Ega midagi targemat öelda enam ei ole
Mõnele nii meeldib,räägime tõsist juttu ja kui tõsiseks muutub....laseme jalga,siis on jalga laskjal tõsine viga

Rambo30 15.08.2017

see on meie kommunistlik kasvatus

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.