15.11.2007
pohhuism no 2
31, Pärnu, Eesti

jäärg eelmisele, siin toimub põnevust:D ...läksid pohhuistidele kallale! Pohhuistidel oli pohhui ja andsid vastu! 2 tundi hiljem olid kõik mittepohhuistid surnud, ja koos nendega oli surnud ka 3 pohhuisti. Kõigil oli pohhui ja surnud söödi ära! neil oli kõht jälle tyhi, sellepärast.
 4 päeva hiljem saabus nende juurde Kolumbus, kes neid indiaanlasteks kutsus. A neil oli pohhui. 2 pääva hiljem surid Kolumbus ja tema mehed haigusesse. Pohhuistidel oli pohhui sellest. Nad avastasid paadi ja laeva. nad läksid laevale ja sõitsid minema. Nad eiteadnud kuhu ja see neid ei kottinud kaa, sest neil oli täiesti pohhui.
 2 aastat hiljem jõudsid nad Euroopasse. Neil oli pohhui ja neil olid kõhud väga tühjad. Nad läksid linna ja nägid lammast mis oli müüki pandud. Nad seda ei teadnud ja sõid lamba ära ja läksid minema. Omanik kutsus valvurid ja saatis nad pohhuistidele peale. pohhuistidel oli pohhui ja nad andsid hoopis ise valvuritele peksa. Laibad võtsid nad kaasa, sest nril oli vaja hiljem ka süüa. Siis nägid nad ilusaid naisi. Nad läksid sinna ja vägistasid need naised ära. peale seda läksid nad minema, uude riiki.
 Nad rändasid ja rändasid kuni jõudsid Eestisse.Seal hakkasid naised neid kohe sebima ja pohhuistideol oli pohhu, nad juba yhe korra said ja tahtsid veel. Kõigepealt hakkasid nad naisi piitsutama (xD) ja siis keerasid nad naistele kotid sappa.
 Üsna varsti läksid nad minema, sest igav hakkas jälle. Nad läksid Venemaale. Tee peal kohtasid nad venelasi kes neid tappa tahtsid. Pohhuistidel oli täiesti pohhui ja andsid jälle vastu. Lõpuks oli neid 2 tükki järel ja nad viidi Vene Ysaari juurde. Pohhuistidel oli pohhui ja nad tapsid Vene Tsaari ära. Ja sellepärast valiti nad uuteks tsaarideks.
 20 aastat hiljem surid mõlemad pohhistid ära. Nende järeltulijad on kõik enamasti Eestist ja sellepärast ongi Eestis palju pohhuiste. Ja nemad saavad ka tänu oma pohhuismile võimukaks, nagu nende eelkäijad. Ja mina olen olen ka yx nendest, aga mul on täiesti pohhui!!


LÕPP!!
The End!

4 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.