Unustatud ajalugu.. osa I
39, Pärnu, Eesti

Päikesesüsteemi ajalugu, alates mitteinimtsivilisatsioonist:

Ligikaudu 35 miljonit aastat tagasi otsustasid meie Päikesesüsteemi Aja Isandad ja Vaimne Hierarhia luua eeterlik eluvorm tegutsema hooldusliigina Maa ning ümbritseva Päikesesüsteemi jaoks. See inglitaoline eluvorm pidi tegutsema vahepealsena, kuni füüsilisemalt arenenud tundlikkusega primaadi evolutsioonilise ilmumiseni, kes siis oleks planeet Maa maapeal-baseeruv hooldaja. Tõepoolest, järgneva 8 miljoni aasta kestel arenes Maal primaadil-baseeruv eluvorm, kes ühel päeval võis asendada ajutise, eeterliku tsivilisatsiooni, mille oli loonud Vaimne Hierarhia.
Füüsiline elu algse, jumaliku plaani meie planeedile eostas Looja väga suures mitmekesisuses ja selle viisid täide Aja Isandad. Liiatigi kutsuti see mitmekesisus ellu niiviisi, et enam kui üks Maa olevustest võis lõpuks tõusta kõrgaistimis-tasemele ja omada head võimalust saada planetaarseks hooldajaks. Siis umbes 26 miljonit aastat tagasi, lähenes sellele planeedile kaks mitteinimeselikku kosmosetsivilisatsiooni, kes rajasid sellele asundused. Need kaks planetaarset mitteinimeselikku tsivilisatsiooni olid roomajate ehk reptoidide tsivilisatsioon(vähetuntud tähtedelt Amburi tähtkujus) ja dinosauruste ehk dinoidide ühiskond(Bellatriksi süsteemist, Orioni tähtkujust).
Need kaks tsivilisatsiooni tulid meie Päikesesüsteemi ja pretendeerisid sellele kui üleüldise mandaadi osale, tulenevalt oma ühisest loomis müüdist, mis käsitas tervet Galaktikat nende omandina koos õigusega teha sellega, mis nad sobivaks arvavad. Eeterlik eluvorm, kes siis valdas Maad, ja selle ingellikud väehulgad, otsustasid lubada sellel asustamisel toimuda ja töötada selle kahe vaenuliku tsivilisatsiooni hoiaku lõpptulemusliku muutuse saavutamise suunas. Järgneva 8 miljoni aasta kestel, mil Vaimne Hierarhia saatis ikka enam ja enam armastusenergiat sellele kahele tsivilisatsioonile, hakkasid nad vähehaaval lubama imetajatel olevustel meie planeedil areneda tundlikkuse suunas. Esimeseks taoliseks olevuseks sai maismaa eelvaalaline(praeguste delfiinide ja vaalade esivanem). Need arendasid primitiivse agroühiskonna ja suure võime toota enam kui küllalt toiduaineid, etvarustada teist kahte enamedasijõudnud tsivilisatsiooni. Seda eelvaalaliste tsivilisatsiooni julgustati ja talle anti edasijõudnud tehnika oma toiduainetootmise parandimiseks. See tsivilisatsioon tuli kergelt toime dinoid-ja reptoid-tsivilisatsiooni toiduvajaduste rahuldamisega ja tal oli edukas, kuid siiski passiivne suhe kummagagi neist.
Need kolm tsivilisatsiooni eksisteerisid koos palju aastaid ja olid võimelised arendama laialdast koostööd kõigil tasemetel. Kaubandus õitses ning planeet näis olevatoma teel tähelepanuväärse mitmekesisuse saavutamisele tsiviliseeritud eluvormides ja planetaarses hoolduses. Umbes 10 miljonit aastat tagasiolid need kolm tsivilisatsiooni tegevad tehnika loomisega, mis põhines kosmose ja dimensioonidevahelise ajasrändamise edasijõudnud vormidele. Samal ajal hakkasid olendid eri tähtedevahelistest tsivilisatsioonidest saabuma Päikesesüsteemi ja need soovisid kaubavahetust selle kolme tsivilisatsiooniga, mis mis eksisteeris meie planeedil. Need tähtedevahelised olendid levitasid sõnumit teistesse Tähesüsteemidesse, et uskumatu eluvormide mitmekesisus on olemas Maa peal ja et need kolm ainulaadselt erinevattsivilisatiooni on üksteisega koostöös.
Meie Päikesesüsteem sai tähelepanuväärseks oma peeneltilusate, mitmekesiste ja koostöötavate eluvormide poolest-ja palju legende ning prohvetikuulutust jagati laiali terves Galaktikas selle kohta, mis on toimumas. Need jutud viisid Dinoid/Reptoid Alliansi eri grupid Orionil soovile külastada meie süsteemi, kuna nad tundsid väga põhjalikult, et dinoid/reptoid tsivilisatsioonid ei tohi kopereeruda teistega, ilma Alliansi heakskiiduta-ja ka Dinoid/Reptoid Alliansi teatud kokkulepetetõttu, mis nad olid juba sõlminud omavahel.
Seega hakkas saabuma grupp Bellatriksilt ja samuti ka teistelt tähtedelt Orionis, et uurida neid sündmusi meie Päikesesüsteemis. See, mida nad nägid...šokeeris neid, kuna seeoli vastuolus loomise põhilise müüdiga, mis oli kogu nende Alliansi oluline alusmüür. Sedapõhilist müüti võib sõnastada järgnevalt.
Nad uskusid, et kui elu oli seadmisel sellesse Galaktikasse, siis ütles Loodu Isand kõigile dinoid/Reptoid tsivilisatsioonidele, et nad on loodud tema kuju järgi ja nendele on antud õigus valitseda kogu elu üle, mis on loodud sellesse Galaktikasse, ja seda kasutada, kui see neile meeldib. Edasi keelati kõigil dinoid/reptoid tsivilisatsioonidel lubada ühelgi teisel eluvormil seada ennast meie Galaktika eluvormide hooldajaks. Kasutades seda üleolekuseadust oli Dinoid/Reptoid Allianss levitanud oma vägivalda ja terrorit terves Galaktikas üle 16 miljoni aasta. Kuid Maa kolm tsivilisatsiooni mitte ainult ei olnud olemas, vaid ka võrdsed Orioni tähtedevahelise kultuuriga.
Mõlemad mitteinimgrupid vaatasid seda häirivat kokkusobimatust ja otsustasid, et midagi tuleb selles osas ette võtta. Seepärast hakkas dinoidgrupp Orionilt avaldama survet Maa dinoidgrupile, et see organiseeriks oma ridadesse eriliselt treenitud ja relvastatud grupi, kelle ainsaks eesmärgiks oleks hävitada imetajate(eelvaalaliste) ühiskond.See imetajate grupp koosnes nüüdsete, meie planeedi ookeanides, lahtedes ja jõgedes leiduvate(vaalade ja delfiinide) maismaa versioonist.
eelvaalaliste juhtkond taipas oma väga tugeva massiteadvuse ja kõrgete imevõimete kasutamise kaudu, et midagi hädaohtlikku on toimumas Orioni dinoidgrupi ja omamaise, maapealse dinoidgrupi vahel. Eelvaalaliste juhtkond kartis, et see on sõja algus, mis viib nende tsivilisatsiooni täielikule hävitamisele. Et olla täiesti kindel selles, et see tõekspidamine on tõsi, kogusid nad kokku oma nägijad ja veendusid, et dinoididel ja reptoididel on plaanis vägivaldne salasepitsus eelvaalaliste vastu. Need nägijate ja sugukonna-organisatsiooni nõunike kokkutulekud andsid hulga võimalikke lahendusi, mis pidi läbi arutatama Maa Vaimse Hierarhiaga, enne kui need võis täide viia.....

10 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.