Nipid parema suhte saavutamiseks
29, Tartu, Eesti

Ideaalset suhet ei eksisteeri- pole kindlaid reegleid, mille täitmisel kaoksid kõik tülid ja arusaamatused. Kuid pead ei tasu norgu lasta, sest on mõned nipid, mis võivad aidata!

RÄÄGI - alati ütle oma musile, kui midagi on valesti. Vaikimine ei vii mitte kuskile, sest armastatu ei pruugi olla oraakel ja su mõtteid lugeda. Rääkima peaks rahulikult, sest üksteise peale karjumine teeb asja hullemaks. Ära karda häält teha, sest nii on mõlemal kergem. Juhul, kui partner ei saa sinust aru või flipib ära, anna talle aega rahunemiseks&ürita säilitada külma närvi (:
PS! Juhul, kui su honey ei taha rääkida, lase tal natuke jahtuda.

ARVESTA - alati võta arvesse ka kallima seisukohti, ära suru oma arvamusi/ mõtteid peale, sest see ei mõju hästi. Tuleb mõista, et on olemas ka sõbrad, kellega tuleb aega veeta. Vaheldus kulub ära, sest siis ei tüdineta üksteisest nii kähku ära. Vahel on vaja rääkida teistega meeste-/ naistejutte. Võiks aru saada ka sellest, kui partneril on halb tuju- paku talle siis tuge.

JULGE KÜSIDA - ära karda uurida, mis on su partneri eelistused, nt. lemmik sekspoos (H), kuhu ta tahaks sööma minna või mida täna teha. Küsija suu peale ei lööda! Kui kardad negatiivset reaktsiooni, siis hoiata teda, et tahad küsida midagi isiklikku või veidrat.
PS! Liiale ka ei tasu minna. Pole kindlat piiri, millest üle ei tasu minna, kuid tuleks tunnetada, kui minnakse liiale. Veidi privaatsust ei tee paha!

EI RUTIINILE - LÕBUTSEGE! Tehke vahepeal midagi teistsugust, kui tavaliselt - käige väljas söömas (alati ei pea Mäkki minema, Hess on ka valik! :D) või üllata oma kallimat millegi uuega, nt. suudle teda poole lause pealt kirglikult. Sellised pisiasjad toovad rõõmu. Tee salaja mingi vallatu tegu (kuid ärge unustage turvalisust ;)). Üllatusi on üsna lihtne teha.

HELLITA - näita välja, et hoolid oma tibust - tee komplimente. Pane oma väljavalitu end hästi tundma, kuid pea natuke ka piiri- ärahellitatus pole kuigi hea omadus.

5 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.